SANK (og spis) din sommer

Her er miniguiden til dig, der er sanke-novice – eller måske garvet natur elsker, men mangler af smage på al den vilde natur, der skyder op i din grøftekant eller ”forkerte steder” i din have AT SANKE OG spise af

Læs mere »

Basilikum

Basilikum bruges ofte som krydderurt i det italienske køkken, men vidste ud også, at planten blandt andet indeholder store mængder vitamin K, C og A, samt mineraler som calcium, jern og magnesium. Derudover har basilikum anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, som

Læs mere »

De sunde bær

Det er nu du skal høste de friske bær Findes der noget bedre, end at kunne plukke sine egne bær, friskt direkte fra busken eller blot købe dem ved landevejsboden eller i supermarkedet? Sommeren er over os og buskene bugner

Læs mere »

Avocadoen

Avocado er en frugt, og stammer fra avocado træet (Persea americana). Avocadoens lidt syndige og fede smag, gør den til en favorit-spise hos mange af os. Og der skal heller ikke særlig meget til, andet end et pift med lidt

Læs mere »

Grønt på gaflen

Giv dine mitokondrier den bedste jul GRØNT PÅ GAFLEN Værsgo at pakke ud: En kurvfuld tricks og indsigter, som du kan dele med dine bønneformede, inderligt fascinerende og ATP-producerende power-fabrikker. Først – hvad er de for nogen?Mitokondrierne er en super

Læs mere »