Sådan får du et kursus godkendt

For at få et kursus godkendt, som efteruddannelse, skal nedenstående ansøgningsskema udfyldes og sendes på mail til sekretariatet dorthe@zct.dk. 

ANSØGNINGSSKEMA

zct samarbejder med Danske Terapeuter om godkendelse af efteruddannelseskurser, så er kurset allerede godkendt hos dem er kurset også godkendt hos zct og ansøgningsskema skal derfor ikke indsendes. 

Hos zct vil vi gerne sikre os at efteruddannelseskurserne vi godkender, lever op til de forventninger vores medlemmer har, derfor har vi lavet et evaluerings skema, som medlemmerne skal have mulighed for at udfylde efter deltagelse i et af kurserne.

Download evaluerings skema her

 

Dorthe Lambæk

Ansvarsområde:

  • Godkendelse af efteruddannelseskurser
  • Fornyelse af medlemmers RAB registrering
  • Vedligeholdelse og opdatering af  ZCT´s hjemmeside
  • Vedligeholdelse og opdatering af ZCT´s Intranet
  • Annoncering i kursus kalender
  • Udsendelse af nyhedsbreve

Telefontid: Mandag og onsdag fra 8-10

Adresse:
Christoffer den 2. vej 8
6000 Kolding

Næstformand og Administrations Sekretær

Annoncering hos zct

Når dit kursus er godkendt som efteruddannelse hos zct, har du mulighed for at målrette annoncering for dine kurser til alle zct´s medlemmer.

Fagbladet Zoneconnection

Annoncering i vores medlemsblad, som udkommer 4. gange årlig. Kontakt redaktør Mette Andersen på mail: redaktion.zoneconnection@gmail.com for at høre om muligheder og priser.

zct´s online kursuskalender

zct´s online kursuskalender, som både vises på zct.dk samt på vores intranet, kun for zct medlemmer. Kontakt sekretariatet på mail dorthe@zct.dk, for at blive oprettet som kursusudbyder og modtage dit eget login, så du nemt kan oprette dine kurser.

Betingelser for oprettelse af kurser i kursuskalenderen

  1. Det må kun annonceres for 1 kursus pr. opslag
  2. Hvis et kursus afholdes flere gange om året, skal kurset oprettes med hver sin dato for at vises i kalenderen. Prisen er pr. dato, dvs. hvis du har det samme kursus 2 gange om året koster det kr. 400,- ex moms.
  3. Kurset vises i kursuskalenderen indtil kursusstart, hvorefter det forsvinder fra kalenderen, men annoncen kan stadig ses i din egen profil og kan aktiveres ved, at tilføje ny dato, mod betaling af kr. 200,- ex moms.
  4. For online kurser, hvor der ikke er en fast start dato, koster det kr. 200,- ex moms for 6 mdr. Ønsker du at forlænge datoen efter de 6 mdr. koster det igen kr.200,. ex. moms

Pris for annoncering i online kursuskalender:

1 Annonce  kr.   200,-

5 Annoncer kr.   875,- (spar 125,-)

10 Annoncer kr. 1600.- (spar 400,-)

15 Annoncer kr. 2500,- (spar 750,-)

(priser er ex. Moms)

Ved køb af 5 eller flere annoncer, skal beløbet betales  på én gang for at få rabatten, men du behøver ikke oprette alle kurser på én gang.