Zoneterapeutskolen Aros

Nyt Liv 2020 Forårsrengøring

Underviser: Anette Gammelgaard
DATO: 16. apr. 2020
7. maj
PRIS: 1.250 kr.
RAB point: 60
Nyt Liv 2020 Forårsrengøring
udløber: 16-04-20

NYT LIV  2020 Forårsrengøring
16. april – 7. maj
Måske har du været med før og kender set-uppet og processen – måske er det helt nyt for dig. Uanset, så har vi alle sammen brug for at gøre noget ekstraordinært for at ryste frygten af os – frygten for at bære smitten, frygten for at få Covid-19, frygten for dårlig økonomi, frygten for at miste og frygten for at være alene. Vi har brug for at blive nul-stillet, så vi kan stå klar når klienterne igen må komme – forhåbentlig lige efter Påske.

Hvad gør denne Forårsrengøring for dig? Hvad får du ud af at være med?

Du bliver klar i hjernen
Du får en flad mave
Fordøjelsen bliver lettere og mere regelmæssig
Mere flow i kroppen
Ren og fin hud
Stærkt immunforsvar
Bedre søvn
Stabilt blodsukker
Ingen trang til sødt
Ingen eller færre smerter i kroppen
Ingen hovedpine
Du får overskud
Dit humør øges
Opstramning af bindevævet
Vægttab hvis du har brug for det
Derudover får du samtidig en viden og et materiale, der kan give dig grundlaget for at hjælpe dine klienter endnu mere.

Samt

60 RAB point

Når kroppen holder på fedt, vand og affaldsstoffer, er der et underskud af næringsstoffer generelt i kroppen. Dette kan opstå hvis kosten ikke passer til personen, ved stress, eller hvis man tilbageholder udtryk og følelser.

Ved at tilføre de rette næringstoffer til kroppen, vil sindet langsomt begynde at give slip på de tilbageholdte tanker og følelser, som har været lagret, sammen med vand, fedt og fysiske affaldsstoffer. Når du afgifter kroppen og fjerner affaldsstoffer, vil du i denne proces huske de oplevelser der renses ud, se dem som små glimt eller mærke følelsen.

Denne detox vil for hver dag du udfører den, udrense eet år af dit liv!

Den aller første dag i detoxen renser året 2020 ud, anden dag i detoxen renser 2019 ud etc.

Når du begrænser tilførslen af næringsstoffer eller holder følelserne tilbage, da vil din udrensningproces være minimal.

Nyt Liv 2020 Forårsrengøring er sammensat således, at du bliver fyldt op med næringsstoffer, og du bliver vist hvordan du kan tømme kroppen for toxiner hurtigt, både på et fysisk og et følelsesmæssigt plan.

Det du gør i Nyt Liv 2020 Forårsrengøring er, at du i 3 uger af dit liv, lever på juicer, smoothies og supper, altsammen mad der består af et ekstremt højt næringsindhold.

Du tillader dit system at tage en pause, at hele op og du får din sundhed tilbage.

Tilmelding eller mere info:
Send en mail til kontakt@anettegammelgaard.dk eller en SMS på 21 25 54 74 med din tilmelding.

Pris kr. 1.995,00   –   Early Bird kr. 1.250,- til og med 6. april 2020.

Ønsker du ratebetaling betales kr. 997,50 ved tilmelding og kr. 997,50 den 14. april.

MobilePay 21 25 54 74

Det hele foregår online; med webinarer, opskrifter, tidsplaner, kosttilskudsplaner,  videoer samt materialer der forklarer hvad der sker, hvordan og hvorfor…mm

OBS! For at opnå de 60 RAB point, er det nødvendigt at deltage aktivt både derhjemme og på den private facebookside, hvor kommunikationen foregår.

ZCT: Indlæg fra generalforsamlingen

Et hav af bakterier

Underviser: Annette Gammelgaard
DATO: 25. apr. 2020
kl: 11:00
- 14:00
PRIS: 0 kr.
RAB point: 3
Et hav af bakterier
udløber: 25-04-20

Læs her lidt om Anette Gammelgaards foredrag:

Du spiser for mere end én!

Gravide kvinder får ofte at vide, at de skal være opmærksomme på, hvad de spiser, fordi de “spiser for to”. Men hvis du tænker over, at vores valg af mad har indflydelse på vores iboende mikrober, så spiser hver enkelt af os for billioner!

Maden tilfører ikke bare næringsstoffer til vores celler, den tilfører også næring til billioner af tarmbakterier. Tarmbakterier er nøglen til overlevelse. Samlet set er vores tarmbakterie-kammerater refereret til som vores mikrobiom eller mikrobiota, og de spiller en rolle i rigtig mange fysiologiske funktioner og processer: De fremstiller neurotransmittere og vitaminer som vi ellers ikke kunne producere, de promoverer en normal mave-tarmfunktion, leverer beskyttelse mod infektioner (virus, bakterier, parasitter og svampe), regulerer stofskiftet og optagelsen af mad samt hjælper til med at balancere blodsukkeret. De er endda med til at bestemme om vi er slanke eller overvægtige, sultne eller mætte.

Da det sunde mikrobiom har indflydelse på immunsystemets funktion og niveauerne af inflammation, har bakterierne i sidste ende indflydelse på vores risiko for at udvikle sygdomme så varierede som: depression, overvægt, fordøjelsesproblemer, diabetes, multiple schlerose, astma, autism, Alzheimers og Parkinsons syge, og endda cancer.
Bakterierne hjælper også med at kontrollere tarmens tæthed som en slags vagt eller kontrollør. En utæthed i tarmslimhinden kan give toxiner adgang til vores blodbane, med en reaktion i vores immunforsvar til følge.
Dette brud eller utæthed påvirker ikke bare tarmen, men også andre organer og væv, herunder knoglerne, huden, nyrerne, bugspytkirtlen, leveren og hjernen. Risicierne ved en usund mikrobiota har vi i vores hænder!
De inkluderer en kost med et højt indtag af raffinerede kulhydrater som hvidt brød, ris, pasta og pizza, samt sukker, kunstige sødemidler, manglende fysisk aktivitet, stress og mangel på god søvn.

Det er SÅ let at ødelægge denne mikrobiota fx også ved at indtage antibiotika og penicillin, syreblokkere til for meget mavesyre, Metformin til diabetes II og PCOS samt Sulfa til blærebetændelser. Hvis vi fortsat slår de mindste væsner i blandt os ihjel – så dør vi! Omvendt er der en masse du selv kan gøre for at nære sundheden i dit mikrobiom – du kan for eksempel spise fermenterede fødevarer, som er rige på probiotika for eksempel Kimchi, A38, Cultura, surkål, kefirdrik og du kan tilføje fiberrige fødevarer som er pre-biotiske, her kan du vælge grønsager, (hvidløg, asparges, løg og porrer..) frugter, bær, fuldkorn og lign. alt sammen fødevarer der virker som “gødning” for tarmbakterierne, en hjælp der får dem til at gro, til at formere sig og til at bosætte sig i tarmene. Er du som terapeut bevidst om, at der i enhver krop er dette redskab, der nærmest kan flytte bjerge? og ved du hvordan du kan styrke dette hos dine klienter? Så klienten både her og nu bliver styrket, men også på lang sigt kan forebygge livsstilssygdomme.
Mikrobiomet er det “organ” i kroppen som sætter scenen for resten af organismens tilstand! Fysisk som psykisk. Lige nu – både inden i dig og uden på dig er der 10 gange så mange bakterier som der er celler i din krop. Og der er ét hundrede (100) gange mere bakteriel DNA end dit eget DNA. Hvad betyder det? Det betyder at du og jeg og alle dem du kender, kun er 1% menneske. Wow!

Vi dykker ned i fordøjelsens og mikrobiotaens univers, fra foster til grav – Jeg glæder mig!

Kurset er KUN for medlemmer af ZCT

Du tilmelder dig ved at kontakte Anette Hansen på mail: admin@zct.dk 

Der er plads til 100 deltager, så det er først til mølle 🙂

Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ)

Cupping

Underviser: Karina Colding
DATO: 19. maj. 2020
kl: 16:00
- 21:30
samt 16. juni 2020 kl. 16:00 til 21:30
PRIS: 2.500 kr.
Cupping
udløber: 19-05-20

Cupping er den perfekte behandling til at arbejde med bindevæv, muskler og fedtvæv på en skånsom og behagelig måde.

De er i stand til at revitalisere og igangsætte udrensning og regenerering i et væv som er skadet, overbelastet, bulet, arret eller rynket.

Det er også muligt at øge muskelkapaciteten og ydeevnen i sportsligt øjemed, at ændre på kropsholdning og bruge dem kosmetisk.

Vi gennemgår på kurset brug af den klassiske kinesiske glaskop, hvor undertrykket laves med ild (underviser viser ), plastickopper med mekanisk pumpe, silicone cupper med manuelt undertryk, samt cupping med elektrisk pumpe.

Er du bekendt med meridianer og triggerpunkter vil cupperne kunne sættes i forhold til den kinesiske behandlingsmetode, hvilket igangsætter meridiansystemets kommunikationsveje.

Det er også muligt at bruge dem direkte på muskler og derved stimulere lokalt.

De er uovertrufne i behandlingen af lymfødemer, hvad enten de er forårsagede af kredsløbs forstyrrelser eller som følge af f.eks. kemoterapi.
Ligeså til kroniske muskulære smerter i bevægeapparatet – se amerikansk randomiseret og kontrolleret forsøg, hvor kroniske nakkesmerter reduceredes med mere end 50% ved hjælp af Cupping her

Glæd dig til at lære denne alsidige og effektive behandlingsform som er velegnet til at blande med alle andre typer behandling.
Kurset er skræddersyet til zoneterapeuter, massører, akupunktører og andre behandlere eller studerende der
arbejder med bevægeapparatet.

ZCT

GRATIS webinar for ZCT medlemmer - Hygiejne kursus

Underviser: Michelle Rahbek
DATO: 13. jun. 2020
kl: 09:00
- 13:00
PRIS: 0 kr.
RAB point: 4
GRATIS webinar for ZCT medlemmer – Hygiejne kursus
udløber: 13-06-20

Hygiejne kursus – CORONA udgaven

Kære ZCT medlem

Vi kan nu tilbyde endnu et gratis webinar.

Denne gang er temaet ” Hygiejne – Corona udgavn”. Underviser på webinaret er Michelle Rahbek fra MR. Madformidling.

Webinaret er GRATIS for ZCT medlemmer og du kan tilmelde dig ved at sende en mail til Anette Hansen på admin@zct.dk

Kurset giver 4 RAB timer

Læs her om webinaret:

Kurset er for dig som skal til, eller for nylig har, slået dørene op for dine kunder igen.

I denne tid er der mange små virksomheder, hvor medarbejderne føler sig usikre og handlingslammede ifht. de nye udfordringer omkring Coronavirusset.
Det er en hverdag, som er radikalt anderledes, og hvor fokus er flyttet til afspritning, rengøring og håndvask i stedet for kerneopgaven og kunderne.
Hverdagen kan være usikker.  For hvordan undgår man selv at blive smittet? Og hvordan sikrer man, at man ikke smitter sine kunder?
Det gælder derfor om at få sat hygiejnen i system, så fokus kan vende tilbage til kerneopgaven uden at gå på kompromis med hygiejnen. Dette kan sagtens lade sig gøre, men kræver viden, overblik og gode arbejdsgange.
Alt dette gennemgår vi i løbet af kurset. Så du bliver klædt på til den nye hverdag.

Nærmere beskrivelse:

Formålet med kurset er:
• At forstå hvad virus er
• At kende til forskellige hygiejneredskaber
• At kunne oversætte myndighedernes retningslinjer til hverdagspraksis
• At få kompetencer til at handle, også når der ingen retningslinjer er
• At føle sig sikker i sit arbejde
• At få indarbejdet gode arbejdsgange i hverdagen, så fokus flyttes tilbage på
klienten
• Faglig stolthed

Kurset foregår online over platformen Zoom.

Tidspunkt: Lørdag d. 13. juni 2020, kl. 9-13.

Dertil skal der lægges lidt tid til at tjekke ind. Gerne ½time før, så vi kan tjekke lyd osv.

Kurset er delt i tre moduler:

1: Om virus
• Velkommen i den mindste verden: Den mikrobielle
• Overordnet om hygiejne
• Hvad er virus?
• Hvad er bakterier?
• Hvad er Corona?

2: Om at bekæmpe virus
• Hvad gør vi ved vira og bakterier?
• Håndhygiejne
• Adfærd
• Værnemidler
• Rengøring

3: Praksis: Hvad gør vi i virkeligheden
• Risikovurdering
• Eksempler på hverdagen
• Egenkontrol og gode arbejdsgange
• Spørgsmål
• Afrunding

Glæder mig til at se jer.

Hilsen Michelle
 

EnergipsykologiDanmark

EFT Børneambassadør

Underviser: Mette Barfoed
DATO: 20. jun. 2020
kl: 09:00
- 17:00
20., 21., 22.6. - basis EFT med intro til Metasundhedhed og Matrix Reimprinting Alle dage kl. 9-17
PRIS: 4.000 kr.
RAB point: 48
EFT Børneambassadør
udløber: 20-06-20

Er du hurtig – skal du spare 50% og vil du optjene 48 RAB-timer, så er det NU.

 

Tap dig ind i fysiske og psykiske udfordringer i underbevidstheden og lær at transformere, med udgangspunkt i kinesisk medicin er EFT et genialt supplement, der snildt står alene. Tag hele pakken og bliv specialist i børn og unge.

OBS 4 sidste pladser, så skal du med, så har du chancen til en fuldstændig vanvittig pris. Kontakt Energipsykologi Danmark snarest.

Lærke Baaring og Jannie Norling

Supervisionsgrupper for zoneterapeuter

Underviser: Lærke Baaring og Jannie Norling
DATO: 18. aug. 2020
kl: 10:00
- 14:00
15. september, 20. oktober, 17. november 2020 19. januar, 9. februar, 16. marts, 20. april 2021 samme tidspunkt
PRIS: 500 kr.
RAB point: 10
Supervisionsgrupper for zoneterapeuter
udløber: 18-08-20

Supervision er for dig der vil styrkes i rollen som behandler, og som vil udvikle dig.

En supervision kan bestå af følgende:

· Faglige problemstillinger i forhold til en klient

· Personlige problemstillinger i behandlerrollen

· Etiske problemstillinger

· Sparring

· Teoretisk og praktisk input

· Det at drive en praksis

Temaerne for de enkelte supervisionsgange tager udgangspunkt i det du som deltager kommer med den pågældende dag. Gruppen vil være med 4-6 faste deltagere, og vi lægger stor vægt på at skabe tillid og tryghed i gruppen.

Dit udbytte af supervisionen vil være:

· Et kontinuerligt fokus på fagligheden og egen udvikling i rollen som behandler

· At du som behandler “fejer foran egen dør”, dvs. bliver opmærksom på dine faldgruber og udviklingspunkter

· At du styrker og udvikler din identitet i behandlerrollen

· At du får mere momentum i egen praksis

Supervisionen bliver ledet af henholdsvis psykoterapeut Lærke Baaring samt krops- og zoneterapeut Jannie Norling. Lærke og Jannie underviser i psykologi ved Den Danske Zoneterapeuterskole og nærer en fælles interesse for sammenhængen mellem krop og psyke.

Se mere på www.learningminds.dk og www.rest-room.dk

Kr. 500,- pr. gang – eller spar 10% ved betaling af hele forløbet ved start – kr. 3.600,-

Tilmelding til:

E-mail: norling@rest-room.dk eller Tlf.: 71 70 79 59

Massørskolen – Fyn

Muskulær Zoneterapi med relation til TKM.

Underviser: Joan Christensen
DATO: 29. aug. 2020
kl: 17:00
- 22:00
Fredag 29-08-20 17-22, Lørdag 30-08-20 9-16, Fredag 11-09-20 17-22, Lørdag 12-09-20 9-16, Fredag 25-09-20 17-22, Lørdag 26-09-20 9-16, Fredag 09-10-20 17-22, Lørdag 10-10-20 9-16
PRIS: 7.500 kr.
RAB point: 45
Muskulær Zoneterapi med relation til TKM.
udløber: 29-08-20

Formålet med Muskulær Zoneterapi, er at kunne behandle spændte muskler ud fra reflekszoner på fødderne og ud fra både den vestlige tænkning og ud fra Traditionel Kinesiske Medicin (TKM). Reflekszonerne har en relation til den pågældende muskel i kroppen og ud fra denne teknik, kan lette arbejdsgangen under behandlingen samt givet et fysisk tegn om en ubalance i et givet organ. Musklerne er et fysisk redskab som er til at forholde sig til visuelt og med til at give et endnu bedre billed af hvilke ubalancer kroppen måtte have ud fra 5-elementsteorien og organuret.
Muskelspændinger kan både være et signal om inde ubalance i et organ, en fysisk overbelastning eller følelsesmæssige belastning.

Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ)

Conditioned Response Reflexology FØRSTE GANG I DANMARK

Underviser: Vera Krijn, USA & Leila Eriksen, DK
DATO: 9. sep. 2020
kl: 09:30
- 16:30
Kurset udbydes både i Herlev og Taastrup. Herlev den 9 & 10 september 2020. Taastrup den 12 & 13 september 2020
PRIS: 3.500 kr.
RAB point: 14
Conditioned Response Reflexology FØRSTE GANG I DANMARK
udløber: 09-09-20

FOR FØRSTE GANG I DANMARK

Conditioned Response Reflexology

Vera Krijn, USA

KURSET ER FULDT BOOKET

– der er få ledige pladser på kurset, weekenden den 12 og 13/9-20 i Taastrup www.taastrupzoneterapi.dk

Bliv undervist af en af verdens dygtigste zoneteraputer med speciale i CRR ”Condtioned Response Reflexolgy”, CRR. En metode der følger Pavlovs læring. CRR blev oprindeligt udviklet som hjælp til en ubesværet graviditet og en blid fødsel. Metoden har siden hen vist sig at være yderst effektiv ved angst, stress, kroniske smerter og ved Palliativ Care. Du kan læse mere om metoden på www.fertilitybychoice.com og www.carecam.dk.

Hands on og masser af højaktuel viden. Friske forskningsresultater og meget mere.  Du opnår kompetencer indenfor graviditet og fødsel samt lærer praktiske færdigheder til at arbejde med gravide kvinder og mennesker der lider af angst, stress og kroniske smerter.

Tilmelding og spørgsmål til Leila Eriksen (+45) 26 18 95 90. Mail: leilaeriksen@hotmail.com.                                                                                                                                 Indbetaling: Nordea Bank. Nr.2275 – Konto nr. 6888140393. Anfør kursus dato.                                                                                                                                                                       Du får: Fuld forplejning, materiale og deltagercertifikat – 14 RAB-point

Sprog: Let forståelig engelsk med oversættelse efter behov. Alle kan være med uanset sprogkundskaber.

GÅ IKKE GLIP AF DENNE HELT UNIKKE MULIGHED

 

Profil af kursus udbyderne:

Vera Krijn, USA: Vera Krijn is a client-centered practitioner with 23 years practical proficiency in fertility, pre-natal and postpartum related issues. With insight and wisdom, she has helped couples overcome various challenges for them to conceive naturally and helps to prepare couples for a rewarding birth experience and healthy baby. She was president of The New York State Reflexology Association and is the recipient of the “Eunice Ingham Pioneer Award” from the Reflexology Association of America.

Leila Eriksen, DK: Leila has 30 years of combined experience in reflexology as well as hospital-based Health Care. She has been a pioneer in international Reflexology Research and an active part of project teams behind several studies. She has received awards from around the world, that emphasize how important research and documentation are. She has had 6 abstracts regarding reflexology research per reviewed and accepted for presentation at high respect international research conferences.

CV19: Myndighedernes anbefalinger følges naturligvis. Læs mere herom på www.carecam.dk

Taastrup Zoneterapi, Taastrup Hovedgade 92, 2630 Taastrup

Conditioned Response Reflexology FØRSTE GANG I DANMARK

Underviser: Vera Krijn, USA & Leila Eriksen, DK
DATO: 12. sep. 2020
kl: 09:30
- 16:30
Kurset udbydes både i Herlev og Taastrup. Herlev den 9 & 10 september 2020. Taastrup den 12 & 13 september 2020
PRIS: 3.500 kr.
RAB point: 14
Conditioned Response Reflexology FØRSTE GANG I DANMARK
udløber: 12-09-20

FOR FØRSTE GANG I DANMARK

Conditioned Response Reflexology

Vera Krijn, USA

Bliv undervist af en af verdens dygtigste zoneteraputer med speciale i CRR ”Condtioned Response Reflexolgy”, CRR. En metode der følger Pavlovs læring. CRR blev oprindeligt udviklet som hjælp til en ubesværet graviditet og en blid fødsel. Metoden har siden hen vist sig at være yderst effektiv ved angst, stress, kroniske smerter og ved Palliativ Care. Du kan læse mere om metoden på www.fertilitybychoice.com og www.carecam.dk.

Hands on og masser af højaktuel viden. Friske forskningsresultater og meget mere.  Du opnår kompetencer indenfor graviditet og fødsel samt lærer praktiske færdigheder til at arbejde med gravide kvinder og mennesker der lider af angst, stress og kroniske smerter.

Tilmelding og spørgsmål til Leila Eriksen (+45) 26 18 95 90. Mail: leilaeriksen@hotmail.com.                                                                                                                           Indbetaling: Nordea Bank. Nr.2275 – Konto nr. 6888140393. Anfør kursus dato.                                                                                                                                                                         Du får: Fuld forplejning, materiale og deltagercertifikat – 14 RAB-point

Sprog: Let forståelig engelsk med oversættelse efter behov. Alle kan være med uanset sprogkundskaber.

GÅ IKKE GLIP AF DENNE HELT UNIKKE MULIGHED

Profil af kursusudbyderne:

Vera Krijn, USA: Vera Krijn is a client-centered practitioner with 23 years practical proficiency in fertility, pre-natal and postpartum related issues. With insight and wisdom, she has helped couples overcome various challenges for them to conceive naturally and helps to prepare couples for a rewarding birth experience and healthy baby. She was president of The New York State Reflexology Association and is the recipient of the “Eunice Ingham Pioneer Award” from the Reflexology Association of America.

Leila Eriksen, DK: Leila has 30 years of combined experience in reflexology as well as hospital-based Health Care. She has been a pioneer in international Reflexology Research and an active part of project teams behind several studies. She has received awards from around the world, that emphasize how important research and documentation are. She has had 6 abstracts regarding reflexology research per reviewed and accepted for presentation at high respect international research conferences.

 

CV19: Myndighedernes anbefalinger følges naturligvis Læs mere herom på www.carecam.dk

Energetic Healing Academy

Hemmeligheden bag succes og optimal sundhed - åben bevidstheden og knæk koden!

Underviser: Lisbeth Skovmand Nielsen
DATO: 15. sep. 2020
kl: 13:00
- 14:00
Hver 3. tirsdag i måneden afslutning 20. juli 2021
PRIS: 4.947 kr.
RAB point: 60
Hemmeligheden bag succes og optimal sundhed – åben bevidstheden og knæk koden!
udløber: 15-09-20

 

Er du klædt på til livets udfordringer?

1-årig uddannelse hvor du gennem Feng Shui Gong healer forskellige aspekter i dit liv,

åbner din bevidsthed ved at løfte din frekvens, så du finder din egen styrke, dit eget værd og værdi.

Brug den til egen udvikling eller blive Feng Shui Gong konsulent.

Obs early bird pris slutter 10. September

 

Dit arbejde, dit parforhold eller manglende, dine børn, din økonomi, dit indre – dine uforløste drømme, afspejles i dit hjem som en refleksion af dig.

Det er energi, du altid bærer og som du viser omverdenen.

Der er en løsning!

Ved du at du kan heale indre konflikter ved at se på energien i dit hjem

Ved du at hvert område i dit hjem reflekterer hvordan dine organer, meridianer, chakraer hele dit energisystem fungerer?

Hvordan healer du så forskellige aspekter i dit liv, manglende eller mindre succes, uforløste situationer der gentager sig, fysiske ubalancer?

 

–  Find hemmeligheden bag og åben vejen til din dybere bevidsthed

–  Heal uforløste situationer ved at finde din egen kraft og værdi

–  Få redskaber til dit hjem, der har betydning for din krops måder at fungere på

–  Oplev koblingen mellem det fysiske og din spirituelle del, ryd op i dit sind

–  Gå dybere ind i meridian, organ og chakra systemerne

–  Knæk koden og find de mønstre der holder dig tilbage, løft din indre frekvens og bliv hel.

 

 

Min evne til clairvoyant at se processerne i den udvikling du går igennem,

gør at du nemmere kommer videre med netop det, der holder dig tilbage, det der begrænser din fulde succes, glæde og optimale sundhed.

 

Feng Shui Gong er for mig en meget fyldestgørende måde at arbejde på,

da det samler hele min viden om energi, bevidsthed og frekvens samt al min erfaring og kendskab til Klassisk Kinesisk Medicin under et.

Golden Wings Feng Shui er Spirituel indretning og healing når det er bedst!

 

Det at forstå energiens bevægelse og heale livets forunderlige, til tider gådefulde, veje, kræver en åbenhed og mod til at bevæge sig ud af de fastlagte rammer,

tænke og opleve på en ny måde, der så løfter frekvensen i dit energisystem og giver dig inspiration og de rette løsninger i dit liv.

Det er Passion for Life!

 

Kontakt for tilmelding eller yderligere information: Lisbeth, lsn22@lsn22.com mobil: 26806461

Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ)

AFTEN WORKSHOP - Conditioned Response Reflexology

Underviser: Vera Krijn, USA & Leila Eriksen, DK
DATO: 15. sep. 2020
kl: 16:00
- 21:00
2 dages RAB godkendt kursus (14 point) tilbydes den den 12 & 13. september i Taastrup. www.taastrupzoneterapi.dk. Se mere under kurser, her på ZCT´s portal.
PRIS: 1.250 kr.
RAB point: 5
AFTEN WORKSHOP – Conditioned Response Reflexology
udløber: 15-09-20

GÅ IKKE GLIP AF DENNE ENESTÅENDE MULIGHED – TILMELD DIG I DAG 

Denne aftenworkshop er særdeles velegnet for dig, der er under uddannelse til ex. zoneterapeut, eller kropsterapeut, og for dig der har mange års behandlingserfaring.

Lad dig inspirere af en af verdens dygtigste zoneterapeuter med speciale i CRR ”Condtioned Response Reflexolgy”. Vera Krijn fra USA udviklede i sin tid denne behandlingsmetode, som hjælp til en ubesværet graviditet og en blid fødsel. CRR har siden hen vist sig også at være en yderst effektiv behandlingsmetode ved angst, stress, kroniske smerter og ved Palliativ Care.

Zoneterapeuter rundt om i verden er præsenteret for metoden på nationale og internationale zoneterapikongresser, hvor Vera er en eftertragtet fordragsholdere og workshops leder. Hun er også en af hovedtalerne på RiEN, Reflexology in Europe Network,  europæiske zonetereapikongres som finder sted i Paris den 24 og 25 april 2021. Du kan læse mere herom på www.reflexology-europe.org. Sæt gerne kryds i kalenderen. Det er muligt at få RAB-point ved deltagelse.

Vera praktiserer til daglig i New Yourk City, hvor hun samarbejder med hospitalslæger. Vera er en enestående personlighed med stor fagkompetence ,der elsker at dele ud af sine mange års behandlings-og livserfaringer.

Denne aften vil du høre om CRR og blive præsenteret for højaktuel viden indenfor zoneterapi og komplementær behandling. Du vil samtidig blive præsenteret for friske forskningsaktiviteter og meget mere.

Den sidste uge af september er Wourld Reflexology Week, WRW, hvor zoneterapeuter rundt om i verden inspirerer til øget viden om zoneterapien som sundhedsfremmende behandling. I den forbindelse vil vi gerne, her september 2020, inspirere og invitere dig til at deltage i WRW ved at indsende Case Report der opfylder anerkendte retningslinjer. Ved indsendelse af Case Reports der følger angivne guidelines, er der mulighed for at opnå yderligere RAB point. Du vil blive inspireret hertil på workshoppen og få adgang til brug af skabeloner, der er lige til at gå til og anvende i din daglige praksis. Glæd dig til at høre mere herom.

Du vil få fornøjelsen af at se en CRR-behandling blive udført og naturligvis selv afprøve nogle af de virksomme teknikker.

Program:

·         Velkomst – kort presentation af deltagerne

·         Power Point – spændende information om CRR

·         Salat box/forfriskninger – Networking

·         Demonstration af CRR

·         Information om World Reflexology Week

·         Practice 2 & 2

·         Tak for I aften

Tilmelding og spørgsmål til Leila Eriksen (+45) 26 18 95 90 – mail: leilaeriksen@hotmail.com

Der er begrænsede pladser, så hurtig tilmelding tilrådes.

Indbetaling: Nordea Bank. Nr.2275 – Konto nr. 6888140393. Anfør navn & kursudato.

Yderligere information: www.fertilitybychoice.com – www.carecam.dk

Sprog: Let forståelig engelsk med oversættelse efter behov. Alle kan være med.

Profil af kursus udbyderne:

Vera Krijn, USA: Vera Krijn is a client-centered practitioner with 23 years practical proficiency in fertility, pre-natal and postpartum related issues. With insight and wisdom, she has helped couples overcome various challenges for them to conceive naturally and helps to prepare couples for a rewarding birth experience and healthy baby. She was president of The New York State Reflexology Association and is the recipient of the “Eunice Ingham Pioneer Award” from the Reflexology Association of America.

Leila Eriksen, DK: Leila has 30 years of combined experience in reflexology as well as hospital-based Health Care. She has been a pioneer in international Reflexology Research and an active part of project teams behind several studies. She has received awards from around the world, that emphasize how important research and documentation are. She has had 6 abstracts regarding reflexology research per reviewed and accepted for presentation at high respect international research conference.

CV19: Myndighedernes retningslinjer i.h.t. Coronas udvikling følges naturligvis.

Viborg Helsepraktik

Markedsføringskursus

Underviser: Marianne Langvad - Cand. merc. i marketing
DATO: 16. sep. 2020
kl: 09:00
- 15:00
PRIS: 1.650 kr.
RAB point: 7
Markedsføringskursus
udløber: 16-09-20

Bliv synlig for få penge!

Eksamensbeviset er i hus, og nu skal der kunder i butikken.
Men hvordan markedsfører man sig bedst, når man har begrænsede midler?
Hvilke medier skal man bruge, hvordan kommer man i gang – og hvad skal man fortælle? Det kan du blive klogere på med dette kursus.

På kurset får du relevant viden om markedsføring samt konkrete værktøjer, som du kan bruge til at blive mere synlig og få flere kunder.

Vi kommer blandt andet ind på følgende:
• Din ’story’
• Navn og logo
• Målgrupper
• Budskaber
• Medievalg, herunder hjemmeside, sociale medier, annoncer og print.
• Markedsføringsplan og PR
• Netværk og salg
• Personlig plan

Kurset er baseret på aktiv deltagelse, så du får størst muligt udbytte.
Kurset er på i alt 7 lektioner bestående af teori og praktiske øvelser og kan tælles med i ansøgningen om RAB godkendelse og Skats krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 1.650 kr.
Underviser: Cand. merc. i marketing.
Målgruppe: Kommende eller nyopstartede behandlere – eller etablerede behandlere, der gerne vil have mere viden om markedsføring.

Tilmelding:
Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten eller på tlf.: 4014 5454.
Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.
Betaling ved tilmelding til Salling Bank på 7890-1538591. Oplys dit fulde navn i tekstfeltet ved overførsel.

Anette Hansen og Sanne Andersen

Zoneterapi, Vibration, hormonsystemet

Underviser: Anette Hansen og Sanne Andersen
DATO: 18. sep. 2020
kl: 09:30
- 16:00
18. og 19. september 2020: Fredag kl. 9:30 - 16:00 & Lørdag kl. 9.00 - 15:30.
PRIS: 2.900 kr.
RAB point: 13
Zoneterapi, Vibration, hormonsystemet
udløber: 18-09-20

Efteruddannelse for zoneterapeuter

Dette kursus henvender sig til alle zoneterapeuter, der ønsker at videreudvikle og gå i dybden med zoneterapi, som det fantastiske håndværk zoneterapien er. Vi vil arbejde med bevidstheden om, hvad der sker helt nede på atomplan i kroppen, når vi behandler.

 • Hvordan ændrer vi helt praktisk vibrationen i kroppen og igangsætter de selvhelbredende kræfter?
 • Hvad er det, der afgør, om din behandling har den ønskede effekt?
 • Hvordan arbejder du som terapeut med din bevidsthed?

Dette er det andet kursus i en længere række, hvor vi vil gå helt i dybden i de enkelte systemer og tilføje både teknikker og nye zoner.

Vi arbejder denne gang med udgangspunkt i hormonsystemet. Vi inddrager elementer fra meridianlæren og udvider forståelsen af chi’en.

Kurset vil indeholde en blanding af teori og praksis, energiøvelser og visualiseringer.

Undervisere på kurset – Healing Touch:

Sanne Andersen: Skoleleder Dansk Institut for Zoneterapi og 18 års erfaring som behandler og underviser, zoneterapeut, sygeplejerske, psykoterapeut og chi gong master.

Anette Hansen: 25 års erfaring som underviser og behandler. Zoneterapeut, akupunktør og healing-uddannet.

Kurset udbydes i både Aalborg og Herlev på følgende datoer:

Herlev –
18. og 19. september 2020: Fredag kl. 9:30 – 16:00 & Lørdag kl. 9.00 – 15:30.
Den Danske Zoneterapeutskole, Tonerosevej 72, 2730 Herlev

Tilmelding Herlev: Anette Hansen, telefon 22910258

ALMOSETOFT ONLINE KURSER

ONLINE KURSER

Underviser: Janni Almosetoft
DATO: 24. sep. 2020
TID ER NÅR DET PASSER DIG
PRIS: 997 kr.
RAB point: 10
ONLINE KURSER
udløber: 24-09-20

Selvstudie / Online kurser
– Jeg kan tilbyde dig et guidet selvstudie, hvor du kan dygtiggøre dig trin for trin i et bestemt emne.
– Det guidede selvstudie, er opbygget af et antal moduler. Til hvert modul er der video med det praktiske og oplæsning af det teoretiske.
– Du bliver guidet igennem selvstudie kurset trin for trin.
– Du gennemfører lektionerne når det passer dig .
Når du er kommet igennem kurset, har du nok en masse spørgsmål, dem kan du få besvaret direkte af mig på mail eller telefon.
– Du kan også komme med på “spørgetime” hver uge, via din computer, tablet eller telefon. Her vil vi snakke om kurserne og alle dine spørgsmål vil blive besvaret.

Kurser:

Baby- og Børne zoneterapeut
Ansigts zoneterapeut (for alle terapeuter)
Meridian massage i praksis (for alle terapeuter)
Flyt kvindens/pigens ubalancer og forstå kvindekroppen holistisk
Frekvens, Fokus og super effektive teknikker der bare virker
TKM Traditionel Kinesisk Medicin (for alle terapeuter)
zoneterapi / hjælp til hovedpine
zoneterapi / hjælp til søvnen
Slut med hovedpine og søvnproblemer og
bliv detektiv i fem-element

Massørskolen – Fyn

Babyzoneterapi

Underviser: Pernille Nesgaard
DATO: 4. okt. 2020
kl: 09:00
- 16:00
PRIS: 1.495 kr.
RAB point: 6
Babyzoneterapi
udløber: 04-10-20

En undervisnings dag med udgangspunkt i det lille barnet sygdomfaser de første leveår bl.a; ved infektion, i fordøjelsen og bevægeapparatet.

Bowtech Foreningen Danmark

Klinikdrift kursus

Underviser: Gert Ladefoged Jensen
DATO: 24. okt. 2020
kl: 09:00
- 17:30
PRIS: 1.750 kr.
RAB point: 10
Klinikdrift kursus
udløber: 24-10-20

Klinikvejledning – Klientbehandling
For at blive lønsum registreret (momsfritagelse) eller RAB godkendt, skal man have et klinikdrift kursus på 10 lektioner.Klinikdrift – klinikvejledning henvender sig til:
– Dig som tænker på at starte din egen klinik
– Dig som allerede er i gang og gerne vil have hjælp vedr. regler og myndigheder
– Dig som skal lønsums eller RAB registreres
Vi kommer under kurset bl.a. omkring:
– Skats regler vedr. moms, lønsums registrering og regnskab
– Lovgivning og forhold vedr. RAB godkendelse
– GDPR lovgivning vedr. journalføring og opbevaring
– Regler vedr. markedsføring af sundhedsydelser
– Diverse myndigheder
– Forsikringsforhold i klinikken
– Betalingsforhold, kontant / kort?
– Terapeutens rolle
– Hygiejne
– Arbejdsforhold
– Koda afgift
– Samt meget mere som du måske ikke lige selv har tænkt på i forbindelse med start af egen klinik
Dette kursus er åbent for alle. Både medlemmer af Bowtech forening og eksterne deltagere.Kursus repetition
Har man tidligere deltaget på klinikdrift kursus hos Gert eller en anden underviser, og ønsker man at opfriske sin viden om de nyeste regler, der gælder for branchen, kan man komme på kurset som genganger til nedsat pris. Ved tilmelding som genganger skal man sende en kopi af sit kursusbevis.
Forplejning
Kursusprisen er inkl. fuld forplejning under kurset:
• Formiddagskaffe med rundstykker, pålæg og ost
• Frugt og postevand
• Frokostbuffet inkl. 1 øl eller vand
• Eftermiddagskaffe med kage
Der er mulighed for forudbestilling af vegetar frokostbuffet ved tilmelding.
Kommer man langvejs fra, kan man booke overnatning på hotellet til rimelige priser. Man kan også vælge at
blive og spise aftensmad efter endt kursus. Hotellet serverer god traditionel dansk mad.
Betaling
Første gangs deltagere:
Depositum kr. 1.000,- betales ved tilmelding.
Tilmelding er bindende fra 15. 9. 2020. Efter denne dato kan man ikke få refunderet det indbetalte
depositum.
Resterende beløb skal indbetales senest 1. 10. 2020.
Gengangere:
Det fulde beløb skal indbetales ved tilmelding.
Betaling til Bowtech foreningen:
Reg. 6847 Kontonr. 130573
Anfør venligst ”Klinikdrift kursus” ved betaling.
For tilmelding og info kontakt Bowtech bestyrelsen.
Kontaktperson:
Zrinka Jensen
zrinkajensen@gmail.com
50 51 55 40
Bowtech

 

Zoneterapiskolen Logos, Aarhus

Fem-element i praksis og Meridianmassage

Underviser: Janni Almosetoft
DATO: 30. okt. 2020
+ 31.10.20 samme tid
PRIS: 2.300 kr.
RAB point: 12
Fem-element i praksis og Meridianmassage
udløber: 30-10-20

Fem-element i praksis og MeridianmassageFem-element i praksis og Meridianmassage
Efteruddannelse til zoneterapeuter
2 dags kursus i Aarhus

dag: Et kursus hvor jeg vil gennemgå hvordan du kan bruge fem-element i praksis, du vil få al den teoretiske viden vist på forskellige cases, der vil helt sikkert være HOVEDPINE cases og SØVN problem cases, derudover vil du kunne bruge egne cases fra din klinik.
Meridianmassage på en super effektiv og dejlig måde, du vil elske at supplere denne massage med anden behandling i klinikken.

Efter kurset vil du kunne bruge din viden om aspekterne til hver element super hurtigt og effektiv til at finde årsagen til ubalancen og lave en super behandlings strategi. Du bliver også super god til at mærke puls og flytte energi langs meridianerne. Meridianmassagen er med massage af den indre gren langs meridianen.
Der vil blive behandlet praktisk det halve af tiden.

Sted: Zoneterapiskolen Logos, Frederiksgade 79, 8000 Aarhus C
Dato: 30+31 oktober 2020
Tid: 9.00-15.30 begge dage
Pris: 2.300,- incl materiale, kaffe, the og kage
Underviser: Janni Almosetoft, 20 års erfaring i undervisning i zoneterapi

Tilmelding:
Mail: janni.almosetoft@gmail.com
Sms: 22903054
RAB point

Medbring til kurset:

 • lagen
 • tæppe
 • håndklæde
 • evt mad, der er køleskab på skolen
ZCT

Førstehjælp HOLD 1

Underviser: Allan Bendix
DATO: 31. okt. 2020
kl: 09:00
- 12:00
PRIS: 300 kr.
RAB point: 3
Førstehjælp HOLD 1
udløber: 31-10-20

Der er plads til 16 på holdet

Tilmelding til Anette Hansen på mail : admin@zct.dk senest den 15 oktober 2020

KUN FOR ZCT MEDLEMMER (ikke for elever)

ZCT

Førstehjælp HOLD 2

Underviser: Allan bendix
DATO: 31. okt. 2020
kl: 13:00
- 16:00
PRIS: 300 kr.
RAB point: 3
Førstehjælp HOLD 2
udløber: 31-10-20

Der er plads til 16 på holdet.

Tilmelding senest den 15. oktober 2020 til Anette Hansen på mail: admin@zct.dk

KUN FOR ZCT MEDLEMMER ( ikke for elever)

ZCT

Førstehjælp HOLD 4

Underviser: Allan Bendix
DATO: 1. nov. 2020
kl: 13:00
- 16:00
PRIS: 300 kr.
RAB point: 3
Førstehjælp HOLD 4
udløber: 01-11-20

Der er plads til 16 på holdet

Tilmelding senest den 15. oktober 2020 til Anette Hansen på mail : admin@zct.dk

KUN FOR ZCT MEDLEMMER (ikke for elever)

Zoneterapiskolen Logos, Aarhus

BABY/BØRNE ZONETERAPEUT
2-dages kursus

Underviser: Janni Almoetoft
DATO: 6. nov. 2020
+ 7 november 2020
PRIS: 2.500 kr.
RAB point: 12
BABY/BØRNE ZONETERAPEUT <br> 2-dages kursus
udløber: 06-11-20

Elsker du at arbejde med de små fødder? Kunne du tænke dig at blive endnu bedre til at “læse barnet” du får i din klinik? Det er super godt at kunne læse barnet med det samme man ser det, altså kunne gennemskue hvilke problematikker der giver ubalance hos barnet. Jeg vil lære dig en masse godt på dette kursus som du kan bygge videre på.

Kurset vil lære dig signaler kroppen giver fra top til tå. Kurset giver dig en masse effektive teknikker du kan bruge og som kan balancere kroppen hurtigt.

Så vil vi se på en masse cases, altså historier. Du kan komme med cases fra din klinik hvis du ønsker. Det plejer at være en fantastisk dag med børnene i fokus.

 

Dato: 6+7 november 2020

Kl : 9.30-15.30 begge dage

Pris: 2500,- incl materiale, kaffe/te

Dansk Institut for Zoneterapi

Biopati for terapeuter

Underviser: Sanne Andersen, skoleleder.
DATO: 7. nov. 2020
kl: 09:00
- 16:30
7 og 8 november
PRIS: 2.100 kr.
RAB point: 15
Biopati for terapeuter
udløber: 07-11-20

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at lære om biopatien og hvad den omfatter.

Hvordan og hvorfor ubalancer udvikles i kroppen og hvordan de kan afvikles igen.

Et godt supplement for bl.a. zoneterapeuter og andre behandlere. Du bliver opdateret med det seneste nyt indenfor biopati.

Kursusindhold:

Faselæren, Antihomøostatiske faktorer, Regulationskapaciteten, Degenerations-faserne, Adaptationsfaserne, Analyse af ubalancer,  Fasekost,  Kostterapi, Vitaminterapi,  Mineralterapi,  Regenerationsterapi,  Symbioseterapi

 

 

Zoneterapiskolen Logos, Aarhus

Frekvens, Fokus og super effektive teknikker

Underviser: janni Almoetoft
DATO: 8. jan. 2021
+ 9 januar 2021 samme tid
PRIS: 2.500 kr.
Frekvens, Fokus og super effektive teknikker
udløber: 08-01-21

2 dags kursus for zoneterapeuter

Frekvens, Fokus og super effektive teknikkertil at flytte qién og til at balancere kroppens organer og meridianer nemt, effektivt og på en rar måde.

Jeg sætter fokus på dig som behandler. Du bliver på dette kursus opmærksom på at bruge alle dine stærke sider i din zoneterapi behandling med et lille touch af noget nyt og spændende.

Du vil kunne balancere organerne på få sekunder med disse teknikker. Du vil kunne læse meridianernes blokeringer og løsne dem op meget effektivt med disse teknikker.

Du får gode teknikker til at komme op i din egen frekvens. Redskaber til at passe på dig selv!

Du får udover dette fysiske kursus også adgang til det online så du kan se det igen når du er klar.

Udvikling, nye teknikker, gode grin og ikke mindst samvær med gode kollegaer

Dato: 8+9 januar 2021

Kl : 9.30-15.30 begge dage

Pris: 2500,- incl materiale, kaffe/te

ZCT

Generalforsamling i ZCT

Ikke oplyst
DATO: 13. mar. 2021
kl: 09:00
- 13:00
PRIS: 0 kr.
Generalforsamling i ZCT
udløber: 13-03-21

Indkaldelse til generalforsamling

Generalforsamling afholdes i år som en Zoom Generalforsamling

Tid: 13/03/2021 kl. 9.00 – 13.00

Dagsorden ifølge vedtægterne

Forslag til behandling sendes til Anette senest 01/03/2021

Tilmelding til generalforsamling til Anette senest 01/03/2021

Vi håber at se rigtigt mange af jer, til en lidt anderledes generalforsamling☺

Når vi forhåbentlig snart bliver genåbnet og forsamlingsantallet hæves, vil vi arrangere opdaterings kurser i Første hjælp.

Marianne Langvad Andersen Cand.merc. med speciale i markedsføring, coach og ernæringsterapeut DET

Onlinekursus: Markedsføring for behandlere

Underviser: Marianne Langvad Andersen
DATO: 25. mar. 2021
kl: 10:00
- 15:00
PRIS: 1.650 kr.
RAB point: 5
Onlinekursus: Markedsføring for behandlere
udløber: 25-03-21

Har du egen klinik – eller drømmer du om at få det?

Så tilmeld dig dette kursus og bliv bedre til at markedsføre dig og tiltrække kunder, så du kan leve godt af din virksomhed.

Du lærer, hvordan du skiller dig ud, så kunderne husker dig og vælger din klinik frem for konkurrenternes.
Du lærer også, hvordan du kommer i gang og får succes med hjemmeside, sociale medier og andet, der kan gøre dig synlig for få penge.

Det får du for dine penge:

1. Online kursus på 5 timer, hvor vi bl.a. kommer ind på følgende emner:

– Hvad gør dig og din klinik unik?
– Navn og logo
– Målgrupper
– Budskaber
– Medievalg, herunder hjemmeside, sociale medier, annoncer og print
– Netværk og salg
– PR
– Markedsføringsplan

Kurset kører live online og er baseret på aktiv deltagelse, så du får mest muligt for pengene.

Der er begrænset antal deltagere, så du får også mulighed for individuel sparring og rådgivning.

2. Alle kursusslides, som tilsendes via mail

3. Medlemskab af en lukket facebookgruppe med mulighed for yderligere rådgivning fra underviseren samt gensidig sparring med de øvrige kursusdeltagere

Tilmelding og yderligere info:

Skriv til marianne_langvad@hotmail.com eller ring på tlf. 5168 5964

Max. 10 deltagere. Tilmelding efter først til mølle princippet.

Du kan roligt melde dig til 🙂 Kurset har allerede kørt flere gange på Viborg Helsepraktik med stor succes og rigtig gode tilbagemeldinger.

Ernæringsterapeut DET, coach og cand.merc. Marianne Langvad Andersen

Onlinekursus: Anti-inflammatorisk kost

Underviser: Marianne Langvad Andersen
DATO: 30. mar. 2021
kl: 10:00
- 15:00
PRIS: 1.650 kr.
RAB point: 5
Onlinekursus: Anti-inflammatorisk kost
udløber: 30-03-21

Er du interesseret i kost og kostens betydning for vores helbred? Og vil du gerne integrere kostrådgivning i dine behandlinger? Så er dette kursus måske noget for dig.

Anti-inflammatorisk kost har dokumenteret effekt på en lang række inflammatoriske og livsstilsrelaterede sygdomme. Det giver også et bedre humør, bedre søvn og mere energi.

På kurset bliver du meget klogere på, hvad anti-inflammatorisk kost er, og hvorfor det virker så godt. Desuden får du værktøjer til, hvordan du får det indarbejdet din hverdag, og hvordan du bruger din viden i klinikken.

Det får du for dine penge:

1. Online kursus på 5 timer, hvor vi bl.a. kommer ind på følgende emner:

– Kostens betydning for helbredet
– Hvad er inflammation?
– Hvad skal du undgå – og hvorfor?
– Hvad skal du spise?
– Eksempler på anti-inflammatoriske retter
– Hvordan får du dem ind i hverdagen?
– Hvordan bruger du din viden i dine behandlinger?

Kurset kører live online og er baseret på aktiv deltagelse, så du får mest muligt for pengene. 

Det er begrænset antal deltagere, så du får også mulighed for individuel sparring og rådgivning.

2. Alle kursusslides, som tilsendes via mail

3. Medlemskab af en lukket facebookgruppe med mulighed for yderligere rådgivning fra underviseren samt gensidig sparring med de øvrige kursusdeltagere

Tilmelding og yderligere info:

Skriv til Marianne på spisdigfrisk@outlook.dk eller ring på tlf. 5168 5964

Max. 10 deltagere. Tilmelding efter først til mølle princippet.

Du kan roligt melde dig til 🙂 Kurset har allerede kørt flere gange på Viborg Helsepraktik med stor succes og rigtig gode tilbagemeldinger

RIEN

Europæisk zoneterapi konference

Ikke oplyst
DATO: 19. apr. 2021
kl: 09:00
- 12:00
PRIS: 540 kr.
Europæisk zoneterapi konference
udløber: 19-04-21

 

Get ready to attend the 11th European Reflexology Conference organised by the French Federation of Reflexologists for the European Reflexology in Europe Nexus structure
Under the theme: The Importance of Research in Reflexology
This year we adopt a new formula for the first time we go beyond European borders by opening the audience internationally: on this occasion we will offer you many videos that you can watch at your convenience in English or French with 18 renowned speakers.
Available to stream throughout the week of April 19-24, 2021.
With a special day on April 24th where all participants will have the opportunity to meet and dialogue with the speakers who will be listening live from 9am to 12pm thanks to the support of our interpreters.

Dansk:

Gør dig klar til at deltage i den 11. europæiske zoneterapi konference arrangeret af den franske sammenslutning af zoneterapeuter for den europæiske zoneterapi i Europa Nexus-strukturen
Under temaet: Betydningen af forskning i zoneterapi
I år anvender vi en måde, vi går ud over de europæiske grænser ved at åbne for publikum internationalt: Ved denne lejlighed vil vi tilbyde dig mange videoer, som du kan se når det passer dig på engelsk eller fransk med 18 kendte talere.
Kan streames i hele ugen 19.-24. april 2021.

Den 24. april, får alle  deltagere mulighed for at se og have en dialog med talerne, lyt med  live fra kl. 9.00 til 12.00

 

DU KAN FÅ RAB POINT HVIS DU DELTAGER I DENNE KONFERENCE – HENVEND DIG TIL DORTHE LAMBÆK dorthe@zct.dk , FOR AT HØRE MERE OM DETTE

Dansk Institut for Zoneterapi
Leila Eriksen

Conditioned Response Reflexology - CRR

Underviser: Vera Krijn, USA
DATO: 1. maj. 2021
kl: 09:00
- 16:30
Kurset udbydes både i Aalborg og Herlev. Aalborg den 1 & 2 maj 2021 og Herlev den 6 & 7 maj 2021
PRIS: 3.700 kr.
RAB point: 15
Conditioned Response Reflexology – CRR
udløber: 01-05-21

FOR ANDEN GANG I DANMARK     

Bliv beriget med evidensbaseret viden og erfaringer, der kan føre til en god graviditets oplevelse samt en blid fødsel. CRR er en eminent teknik der afhjælper stress, angst og kroniske smerter. Læs her, hvad dine kollegaer udtaler.

TAKING REFLEXOLOGY INTO THE 21ST

Sidste år besøgte Vera, for første gang, Danmark. Hendes kurser og workshops var en bragende succes. Gå ikke glip af denne mulighed. Vær blandt de første behandlere i Skandinavien, der tilbyder CRR i din klinik. Du vil blive undervist af en af verdens dygtigste zoneterapeuter med speciale i ”Conditioned Response Reflexolgy”. En metode der følger Pavlovs læring. CRR blev oprindeligt udviklet som hjælp til en ubesværet graviditet og en blid fødsel.

Metoden har siden hen vist sig at være yderst effektiv ved angst, stress, kroniske smerter og ved Palliativ Care. Du kan læse mere om metoden på www.fertilitybychoice.com og finde uddybende kursus beskrivelse på www.carecam.dk.

Hands on og masser af højaktuel viden. Friske forskningsresultater og meget mere.  Du opnår kompetencer indenfor graviditet og fødsel samt lærer praktiske færdigheder til at arbejde med gravide kvinder og mennesker der lider af angst, stress og kroniske smerter.

Tilmelding og spørgsmål til Leila Eriksen (+45) 26 18 95 90 – Mail: leilaeriksen@hotmail.com.  Indbetaling: Nordea Bank. Nr.2275 – Konto nr. 6888140393.

 • Sikre din plads. Betal depositum i dag og restbeløbet inden den 1. april 2021
 • Din kursus plads er sikret når hele kursubeløbet er indbetalt, hvis der er plads.
 • Du får: Fuld forplejning, materiale, deltagercertifikat, og en helt unik oplevelse. Sprog: Let forståelig engelsk med oversættelse efter ønske og behov. Alle kan være med.

Covid-19; Kurset, september 2020, blev gennemført til alles tilfredshed. Beskrevet i et Newsletter, som du kan downloade på www.carecam.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vera og Leila

 

HURTIG TILMELDING TILRÅDES

 

Kursister fra Veras besøg i Danmark 2020, udtaler;

 • Jeg bruger Veras teknik hver dag, og med gode resultater. Den giver en skøn afslapning.
 • Jeg synes, det var inspirerende og fagligt udviklende at se Vera demonstrere behandlingsteknikken. Det er spændende med den nye konkrete viden om CRR.
 • Jeg tror, jeg primært kommer til at bruge teknikken ved behandling af stress.
 • Det var et fantastisk kursus. En weekend fuld af spændende input med nye teknikker, og ikke mindst være sammen med dig og Vera og de andre bekendtskaber/nye kollegaer.
 • Jeg er i fuld sving med at ind kooperer CRR i mine behandlinger og har fået megen positiv feedback. Det er så skønt.             

Profil af kursus udbyderne:

Vera Krijn er en klient-centreret zoneterapeut med 25 års praksiserfaring indenfor graviditets – fødsels- og efterfødsel relaterede problemer. Med indsigt og visdom, har hun hjulpet utallige par med at overvinde udfordringer de måtte have i forhold til graviditeten, forberede dem på en god fødselsoplevelse og en sund baby. Hun har været formand for ”New York State and Tristate Reflexology Association” og har modtaget “Eunice Ingham Pioneer award” fra The Reflexology Association of America.  www.fertilitybychoice.com

Leila Eriksen har 30 års behandlingerfaring og er pioner inden for international zoneterpiforskning, med aktiv deltagelse i flere zoneterapistudier. Hun har fået 6 forskellige abstracts omhandlende zoneterapi, godkendt til præsentation på internationale forsker kongresser rundt om i verden. Norge (Tromsø) 2010, Kina (Chengdu) 2011, USA (Portland) 2012, USA (Las Vegas) 2016 og Australien (Brisbane) 2019. Awards; ICR 1993, ICR Canada 1995, FDZ Denmark 2002, ICR Italia 2011, ICR Taiwan 2019. www.carecam.dk

Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ)
Leila Eriksen

STRESS - POST GRATUADE WORKSHOP

Underviser: Vera Krijn, USA
DATO: 5. maj. 2021
kl: 09:00
- 16:00
Opfølgning af basis kursus i CRR
PRIS: 1.990 kr.
RAB point: 7
STRESS – POST GRATUADE WORKSHOP
udløber: 05-05-21

POST GRATUATED WORKSHOP – STRESS Conditioned Response Reflexology, CRR©

Lær at implementerer den grundlæggende CRR © metode med specifikke teknikker og strategier.  Sammen udforsker vi biologien, psykologien og biologiens virkning ved stress. Kurset er for dig der har deltaget i Vera Krijns grundkursus og workshop i CRR © metoden. www.fertilitybychoice.com

HANDS ON OG MASSER AF HØJAKTUELT VIDEN

Vi kommer bl.a. omkring

 • Det kardiovaskulære system
 • Metabolisme og fordøjelseskanalen
 • Børns udvikling
 • Reproduktions systemet
 • Immun systemet
 • Smerte
 • Depression
 • Håndtering af stressfaktorer

Download invitationen på www.carecam.dk under ”kurser”

 

TAKING REFLEXOLOGY INTO THE 21ST CENTURY

“With the same dynamic teaching skills as CRR© Vera guides you through the specifik systems of your body in the search for the biological effects of stress on our health”

Du får en klar forståelse af stressens biologi, fysiologi og psykologi, mens du lærer teknikker og strategier, som du nemt kan implementere i din praksis og i dit eget liv.

Tilmelding og spørgsmål til Leila Eriksen (+45) 26 18 95 90 – Mail: leilaeriksen@hotmail.com.  Indbetaling: Nordea Bank. Nr.2275 – Konto nr. 6888140393.

 • Sikre dig en plads. Betal depositum i dag. Restbeløbet inden 1.april 2021
 • Din kursusplads er sikret når hele kursubeløbet er indbetalt, hvis der er plads..
 • Du får: Fuld forplejning, materiale og deltagercertifikat. En super oplevelse.

Sprog: Let forståelig engelsk med oversættelse efter ønske og behov. Covid-19; Myndighedernes retningslinjer følges naturligvis. Læs mere på www. Carecam.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vera og Leila

 

HURTIG TILMELDING TILRÅDES

 

Profil af kursus udbyderne:

Vera Krijn er en klient-centreret zoneterapeut med 25 års praksiserfaring indenfor graviditets – fødsels- og efterfødsel relaterede problemer. Med indsigt og visdom, har hun hjulpet utallige par med at overvinde udfordringer de måtte have i forhold til graviditeten, forberede dem på en god fødselsoplevelse og en sund baby. Hun har været formand for ”New York State and Tristate Reflexology Association” og har modtaget “Eunice Ingham Pioneer award” fra The Reflexology Association of America.  www.fertilitybychoice.com

Leila Eriksen har 30 års behandlingerfaring og er pioner inden for international zoneterpiforskning, med aktiv deltagelse i flere zoneterapistudier. Hun har fået 6 forskellige abstracts omhandlende zoneterapi, godkendt til præsentation på internationale forsker kongresser rundt om i verden. Norge (Tromsø) 2010, Kina (Chengdu) 2011, USA (Portland) 2012, USA (Las Vegas) 2016 og Australien (Brisbane) 2019. Awards; ICR 1993, ICR Canada 1995, FDZ Denmark 2002, ICR Italia 2011, ICR Taiwan 2019. www.carecam.dk

 

 

Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ)
Leila Eriksen

Conditioned Response Reflexology - CRR

Underviser: Vera Krijn, USA
DATO: 6. maj. 2021
kl: 09:00
- 16:30
Kurset udbydes både i Aalborg og Herlev. Aalborg den 1 & 2 maj 2021 og Herlev den 6 & 7 maj 2021
PRIS: 3.700 kr.
RAB point: 15
Conditioned Response Reflexology – CRR
udløber: 06-05-21

FOR ANDEN GANG I DANMARK 

Bliv beriget med evidensbaseret viden og erfaringer, der kan føre til en god graviditets oplevelse samt en blid fødsel. CRR er en eminent teknik der afhjælper stress, angst og kroniske smerter. Læs her, hvad dine kollegaer udtaler.

TAKING REFLEXOLOGY INTO THE 21ST

Sidste år besøgte Vera, for første gang, Danmark. Hendes kurser og workshops var en bragende succes. Gå ikke glip af denne mulighed. Vær blandt de første behandlere i Skandinavien, der tilbyder CRR i din klinik. Du vil blive undervist af en af verdens dygtigste zoneterapeuter med speciale i ”Conditioned Response Reflexolgy”. En metode der følger Pavlovs læring. CRR blev oprindeligt udviklet som hjælp til en ubesværet graviditet og en blid fødsel.

Metoden har siden hen vist sig at være yderst effektiv ved angst, stress, kroniske smerter og ved Palliativ Care. Du kan læse mere om metoden på www.fertilitybychoice.com og finde uddybende kursus beskrivelse på www.carecam.dk.

Hands on og masser af højaktuel viden. Friske forskningsresultater og meget mere.  Du opnår kompetencer indenfor graviditet og fødsel, samt lærer praktiske færdigheder til at arbejde med gravide kvinder og mennesker der lider af angst, stress og kroniske smerter.

Tilmelding og spørgsmål til Leila Eriksen (+45) 26 18 95 90 – Mail: leilaeriksen@hotmail.com.  Indbetaling: Nordea Bank. Nr.2275 – Konto nr. 6888140393.

 • Sikre din plads. Betal depositum i dag og restbeløbet inden den 1. april 2021
 • Din kursusplads er sikret når hele kursubeløbet er indbetalt, hvis der er plads.
 • Du får: Fuld forplejning, materiale, deltagercertifikat, og en helt unik oplevelse. Sprog: Let forståelig engelsk med oversættelse efter ønske og behov. Alle kan være med.

Covid-19; Kurset, september 2020, blev gennemført til alles tilfredshed. Beskrevet i et Newsletter, som du kan downloade på www.carecam.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vera og Leila

 

HURTIG TILMELDING TILRÅDES

 

Kursister fra Veras besøg i Danmark 2020, udtaler;

 • Jeg bruger Veras teknik hver dag, og med gode resultater. Den giver en skøn afslapning.
 • Jeg synes, det var inspirerende og fagligt udviklende at se Vera demonstrere behandlingsteknikken. Det er spændende med den nye konkrete viden om CRR.
 • Jeg tror, jeg primært kommer til at bruge teknikken ved behandling af stress.
 • Det var et fantastisk kursus. En weekend fuld af spændende input med nye teknikker, og ikke mindst være sammen med dig og Vera og de andre bekendtskaber/nye kollegaer.
 • Jeg er i fuld sving med at ind kooperer CRR i mine behandlinger og har fået megen positiv feedback. Det er så skønt.            

Profil af kursus udbyderne:

Vera Krijn er en klient-centreret zoneterapeut med 25 års praksiserfaring indenfor graviditets – fødsels- og efterfødsel relaterede problemer. Med indsigt og visdom, har hun hjulpet utallige par med at overvinde udfordringer de måtte have i forhold til graviditeten, forberede dem på en god fødselsoplevelse og en sund baby. Hun har været formand for ”New York State and Tristate Reflexology Association” og har modtaget “Eunice Ingham Pioneer award” fra The Reflexology Association of America.  www.fertilitybychoice.com

Leila Eriksen har 30 års behandlingerfaring og er pioner inden for international zoneterpiforskning, med aktiv deltagelse i flere zoneterapistudier. Hun har fået 6 forskellige abstracts omhandlende zoneterapi, godkendt til præsentation på internationale forsker kongresser rundt om i verden. Norge (Tromsø) 2010, Kina (Chengdu) 2011, USA (Portland) 2012, USA (Las Vegas) 2016 og Australien (Brisbane) 2019. Awards; ICR 1993, ICR Canada 1995, FDZ Denmark 2002, ICR Italia 2011, ICR Taiwan 2019. www.carecam.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ZONETERAPISKOLEN LOGOS

4 X GULDKORN

Underviser: Janni Almosetoft
DATO: 12. aug. 2021
kl: 16:00
- 20:00
Vælg mellem Torsdage kl. 16.00-20.00 eller Lørdag kl. 9.00-13.00.
PRIS: 1.200 kr.
4 X GULDKORN
udløber: 12-08-21

1. GULDKORN

SALGSSPROG 101 Kort og godt – lær hvordan du får dine klienter til at komme igen, få dine klienter til at anbefale dig…

TERAPEUT EGENOMSORG

Har du det godt, er du glad hver dag?

Fylder angst om penge?

Fylder angst om regnskab, klienter ?

Er er på tide at få betaling for det du er værd ?

Få super gode teknikker til at finde ind til din egen kerne og gå mod at få dine ønsker opfyldt !

 

 

 

 

2. GULDKORN

RUNDTUR I TKM

Et kursus med gennemgang af principperne i TCM, og hvordan vi bruger det i vores behandling til at finde “roden” til sygdom/ubalance/spænding. En gennemgang af meridianlæren, hvordan vi bruger viden om meridianer og fem-element i vores behandling.

Hvert organ har en energibane kaldet meridian, som har indflydelse på vores sundhedstilstand.

Hvordan vi arbejder vi med organrelaterede muskler på foden samt hvilke akupressurpunkter vil være gode at anvende.

Sygdom angriber kroppen, når den er sårbar fysisk og psykisk. Vi skal se på hvordan vi kan opbygge og styrke energien i kroppen også kaldet Chi, så kroppen kan modstå og forhindre indtrængen af ubalancer, der kan give sygdom, smerter, forvirring i hovedet mv.

Psyken spiller en vigtig rolle i vores organers tilstand og omvendt. Så hvis vi igennem for lang tid er påvirket psykisk af f.eks. bekymringer og spekulationer, vil det have en negativ og skadelig indflydelse på vores helbred. Omvendt vil et sygt organ kunne påvirke os psykisk i en bestemt retning.

Du lærer hvordan forskellige aspekter som f.eks. klima, farver, sanser og følelser mm. påvirker vores organer – og dermed os – og vores helbredstilstand. Samtidig lærer du også sammenhængen mellem muskler og organer.

CASES

kvindeubalancer, Søvn forstyrrelser og Hovedpine mønstre

En dag med cases, vi arbejder med brug af TKM målrettet den mest effektive behandling

hvad skal vi bruge for at hjælpe med at flytte klient/patient mod at få det bedre
hvilken påvirkning har vi som terapeut
bliv endnu bedre til hurtig og professionelt at lave en plan for behandlingen.
hvor mange behandlinger, fokus zoner og gode råd

 

 

 

 

 

3. GULDKORN

Avanceret Zoneterapi

Effektive Zoneterapi teknikker der bare virker, Afbalancere hurtigt og effektivt, løsne stagnationer mm.

Et vildt godt kursus for alle zoneterapeuter der kunne tænke sig at arbejde med zoneterapien på en ny måde.

På kurset lærer du nye teknikker, så du kan skåne dine fingre og kunne få balanceret zonerne hurtigere.

Vi ser på hvad der skal til energimæssigt, når vi arbejder, og vi skal arbejde med at holde fokus under behandlingen.

Vi vil tage udgangspunkt i klienthistorie fra hverdage og sammen lave en plan.

Så praktisk og teoretisk dag

 

4. GULDKORN

Meridianer og forlængede meridianer

Hvorfor er de meridianer effektive? Det får du en klar forsåelse af på denne dag 😉

Forstå og erfar den fantastiske virkning meridian massage har på kroppen

I forbindelse med ubalancer er meridian-massage meget effektiv. Du vil lære at arbejde på den indirekte gren også.

Alle meridianer blive gennemgået praktisk og teoretisk på kurset og du vil kunne give meridian- massage til dine klienter, både voksne og børn, efter endt kursus. – det er det praktiske vi bruger mest tid på.

Vi skal arbejde med massage af meridianer i dybden.
Så praktisk og teoretisk dag

SAMMENSÆT SELV TORSDAG, LØRDAG OG PRÆCIS DE KURSER DU ØNSKER

DATO:

1. GULDKORN
Torsdag:12 august

Lørdag: 28 august

2. GULDKORN
Torsdag: 19 august

Lørdag:4 september

3. GULDKORN
Torsdag: 26 august

Lørdag:11 september

4. GULDKORN
Torsdag 2 september
Lørdag:18 september

PRIS:

Pr. Kursus kr. 1200,-

køb af all 4 kurser samlet  kr. 3900,-

Betaling ved tilmelding

DET FÅR DU MED:

BOGEN: Zoneterapi med afsæt i TKM  ( af: Janni almosetoft)

Online kurser i Case Studie

Online kursus i TKM

Diplom

 

Healing Touch - Master class

Zoneterapi, Vibration, Hormonsystemet

Underviser: Anette Hansen og Sanne Andersen
DATO: 20. aug. 2021
kl: 09:30
- 16:00
Fredag den 20 august kl. 9:30 - 16:00 & Lørdag den 21 august kl. 9.00 - 15:30
PRIS: 2.900 kr.
RAB point: 13
Zoneterapi, Vibration, Hormonsystemet
udløber: 20-08-21

Efteruddannelse for zoneterapeuter

Dette er kursus er 1 rækken – Healing touch master class, men kan sagtens stå alene.
Dette kursus henvender sig til alle zoneterapeuter, der ønsker at videreudvikle og gå i dybden med zoneterapi, som det fantastiske håndværk zoneterapien er. Vi vil arbejde med bevidstheden om, hvad der sker helt nede på atomplan i kroppen, når vi behandler.

Hvordan ændrer vi helt praktisk vibrationen i kroppen og igangsætter de selvhelbredende kræfter?
Hvad er det, der afgør, om din behandling har den ønskede effekt?
Hvordan arbejder du som terapeut med din bevidsthed?
Dette er det andet kursus i en længere række, hvor vi vil gå helt i dybden i de enkelte systemer og tilføje både teknikker og nye zoner.

Vi arbejder denne gang med udgangspunkt i hormon systemet. Vi inddrager elementer fra meridianlæren og udvider forståelsen af qi’en.

Kurset vil indeholde en blanding af teori og praksis, energiøvelser og visualiseringer. Samt lækkert undervisningsmateriale, der udleveres på kursus dag 1.

Undervisere på kurset – Healing Touch:

Sanne Andersen: Skoleleder Dansk Institut for Zoneterapi og 20 års erfaring som behandler og underviser, zoneterapeut, sygeplejerske, psykoterapeut, golden wings healer og qi gong master.

Anette Hansen: 27 års erfaring som underviser og behandler. Zoneterapeut, akupunktør og golden wings healer.

Kurset udbydes i Aalborg  på følgende datoer:

Den 20 og 21 august 2021
Fredag kl. 9:30 – 16:00 & Lørdag kl. 9.00 – 15:30
Dansk institut for Zoneterapi, Hjulmagerhuset , Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg.

Tilmelding Aalborg: Sanne Andersen, telefon 51702969 / mail@sanneandersen.dk

Bro rabat kr. 400,- Hvis du er bosiddende på Sjælland, er din pris for kurset 2.500,-

 

 

 

Dansk Institut for Zoneterapi
Healing Touch - Master class

Zoneterapi - Vibration - Hjertet

Underviser: Anette Hansen og Sanne Andersen
DATO: 17. sep. 2021
kl: 09:30
- 16:00
17. & 18. september 2021, fredag kl. 9:30 -16:00 & lørdag kl. 9:00-15:30
PRIS: 2.900 kr.
RAB point: 13
Zoneterapi – Vibration – Hjertet
udløber: 17-09-21

Efteruddannelse for zoneterapeuter.

Kurset er et af en række ( Healing Touch – Master Class) men kan sagtens stå alene. Dette kursus henvender sig til alle zoneterapeuter, der ønsker at videreudvikle og gå i dybden med zoneterapi, som det fantastiske håndværk zoneterapien er. Denne gang er der fokus på hjertet med inddragelse af vibration og qi.

Vi dykker ned i særlige teknikker, afbalancering, kombinationer og unikke forbindelser.

Kurset indeholder en blanding af teori og praksis, energiøvelser og visualiseringer. Samt lækkert kursus materiale, der udleveres på 1. kursus dag.  

Undervisere på kurset: Sanne Andersen: Over 20 års erfaring som behandler og underviser, zoneterapeut, sygeplejerske, psykoterapeut, golden wings healer og qi gong master. Anette Hansen: Over 28 års erfaring som underviser og behandler. Zoneterapeut, akupunktør og golden wing healer.  

Aalborg: 17. & 18. september 2021, fredag kl. 9:30 -16:00 & lørdag kl. 9:00-15:30

Afholdes på Dansk institut for zoneterapi, Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Tilmelding til Sanne Andersen på tlf 51702969 / mail: mail@sanneandersen.dk

Bro rabat kr. 400,- Hvis du er bosiddende på Sjælland, er din pris for kurset 2.500,-

ICR

ICR konference

Ikke oplyst
DATO: 18. sep. 2021
kl: 10:00
- 17:00
Konferencen afholdes fra den 18/9/2021-19/9-2021
PRIS: 1.050 kr.
ICR konference
udløber: 18-09-21

Dette års konference i ICR foregår online og du registre dig ved at klikke her

Du kan optjene RAB point ved at deltage. Kontakt Dorthe Lambæk på mail dorthe@zct.dk for at høre hvordan. 

Det koster §160 at deltage

Vivian Birlie

Øreakupunktur - RAB-points

Underviser: Vivian Birlie
DATO: 1. okt. 2021
Jylland: 1. oktober 2021 kl. 16-22 og 2 . oktober kl. 10-16
PRIS: 2.400 kr.
RAB point: 18
Øreakupunktur – RAB-points
udløber: 01-10-21

Øreakupunkturnu med 6 ekstra RAB points fordi du  efter endt fremmøde-kursus kan se videoer med al kursusmaterialet -både Sjælland og  Jylland.
Øreakupunktur er et fantastisk effektivt redskab til behandlinger, særligt hvad angår smerter. Du kan bruge øreakupunktur som selvstændig behandlingsmetode og til at supplere øvrig behandling fx zoneterapi, massage, kraniosakralterapi, akupunktur m.m.

Du får en grundlæggende viden om øreakupunktur. Du lærer at behandle de gængse lidelser, folk kommer med fx gigt, muskelproblemer, smerter, hovedpine, pollenallergi, maveproblemer, underlivsproblemerlidelser m.m. Vi gennemgår også nervesystemet, dermatomer og myotomer. Der afsluttes med cases.

Metoden er unik til at smertebehandle både akut opståede problemer i bevægeapparatet og også kroniske problemer, da man blot efter 30-60 sekunder efter en nål eller et kugleplaster er isat oftest har en væsentlig reduktion af smerten eller den er helt forsvundet. For at imødekomme de klienter, der ikke vil have nåle, vil du også lære at bruge kugleplaster, der er en nænsom behandling, hvor der altså ikke stikkes. Forudgående viden er ikke nødvendig, men du vil få mest glæde af kurset, hvis du kender til TKM. Det kursus kan du tage online (videoer og E-bog) hos mig og få 21 RAB points oveni.  Kompendie og diplom medfølger.

I forlængelse af øreakupunkturkurset kan du tilmelde dig på tredjedagen i “Misbrug – kr. 1200 og 9 RAB-points”:  Rygestop, vægtregulering, misbrug inkl. de 5 punkter fra NADA. Dette kursus tager primært sigte på forskellige former for afhængighed. Du vil lære bl.a. rygestop (har en succesrate på 80%), vægtregulering, depressionsprogram og de 5 punkter fra NADA samt suppleringspunkter.

Helt unikt for mine øreakupunkturkurser er videoerne, så du behøver ikke bekymre dig om, – efter det fysiske kursus – hvorvidt du nu kan huske det hele: fx hvordan du skal behandle de enkelte punkter, og hvor de befinder sig. Du kan nemlig se det hele i videoerne, så du sikrer dig en tryg, sikker og kvalitativ behandling af dine klienter. Du får selvfølgelig også en e-bog.

Underviser: Vivian Birlie, RAB-registreret i akupunktur og zoneterapi, med mange års erfaring i både undervisning og klinikarbejde. Vivian har tillige udgivet ”Skab balance i krop og sind”, Gyldendal 2020 – en guide med punkter fra zoneterapi og akupunktur samt ”Tryg og tilfreds”, Gyldendal 2018 – om hundezoneterapi og akupressur.

Tilmelding og info: vivian@helsehjaelpen.dk eller på 23292959

Læs mere – også om datoer og kurser på Sjælland

 

Institut for Muskulær Zoneterapi v/Christian Slot

Muskulær Zoneterapi del1

Underviser: Christian Slot
DATO: 14. okt. 2021
kl: 09:00
- 17:00
14.10-15.10, -11-12.11, 03.12
PRIS: 7.500 kr.
RAB point: 40
Muskulær Zoneterapi del1
udløber: 14-10-21

Del 1. På dette modul undervises du i den grundlæggende forståelse for udviklingen af muskulære lidelser, samt i behandlingen af diverse tilstande i muskler og led. Du lærer at diagnosticere og behandle fastlåste hvirvler, låsning af sacroiliacaleddet og meget andet. Du lærer at finde og at behandle spændinger og myoser overalt i kroppen, samt placeringen og behandlingen af diverse muskelzoner. Du trænes samtidig i teknikker til hurtig afspænding, samt til frigørelse af psykisk ophobet energi i musklerne.

Nordisk akupunkturuddannelse

Kinesisk urteterapi uddannelse

Underviser: Nigel Ching og Claus Sørensen
DATO: 4. nov. 2021
kl: 09:00
- 16:00
Uddannelsen er 3 årig, hvis du er akupunktør i forvejen tager uddannelsen 2 år
PRIS: 99.750 kr.
Kinesisk urteterapi uddannelse
udløber: 04-11-21

Uddannelsen er modul opdelt. Hvis du er akupunktør skal du kun tage modul 2.

Modul 1 er en introduktion til kinesisk medicin, hvor man lærer at stille kinesiske diagnoser. teoritimer : 238, praktiktimer: 28 ialt 266 timer. Pris 40.000 kr

Modul 2 er det egentlige urteterapi modul, hvor du lærer om enkelturter og lærer at lave urterecepter som kan behandle lige netop den klient med den specifikke kinesiske diagnose. Teoritimer: 378, praktiktimer: 42, ialt 420 timer. pris: 65.000 kr.   Modul 1 og 2 vil ialt være 686 timer. Pris: 99.750 kr for alle 3 år.

Urteterapiuddannelsen vil afsluttes med både en teoretisk og en praktisk eksamen. Der vil desuden være en afsluttende prøve efter modul 1.

Urteterapiuddannelsen er på nuværende tidspunkt godkendt af brancheforeningen PA, hvor PA’s patientforsikring omfatter urteterapibehandling.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Vibeke Bergfors: tlf 20241437, mail: vibeke@bergfors.dk eller læse mere på hjemmesiden: https://noakud.dk/urteterapiuddannelse/#top

UDDANNELSEN ER GODKENDT HOS ZCT SOM EFTERUDDANNELSE

Vivian Birlie

Akupunktur modul 1

Underviser: Vivian Birlie
DATO: 20. nov. 2021
kl: 10:00
- 16:00
20.+21. november
PRIS: 2.500 kr.
RAB point: 20
Akupunktur modul 1
udløber: 20-11-21

Akupunktur kursus: Nu med supplerende videoer, så du kan repetere og gense, det du har lært på det fysiske kursus- nu med endnu flere RAB-points.

Du lærer arbejdsteknikken og den systematiske brug af akupunkturpunkterne.

Vi beskæftiger os bl.a. med homeostase, immunsystemet, iskias, knæ, nakke og stress samt generelle behandlingsprogrammer.
Indhold:

 • Distale punkter der behandler et bestemt kropsareal, der kan være problemer med
 • JINGWELL punkter, der behandler lidelser langs en meridian og muskelproblemer
 • Specialpunkter man bruger ved helt specifikke lidelser f.eks. muskel-og seneproblemer, der behandles med punktet G34.
 • Kombination af teori og praksis
 • Vi beskæftiger os udelukkende med ufarlige punkter på dette kursus
 • Cases hvor du lærer at koble teori og praksis
 • Kompendie, videoer og diplomTag kurset i TKM online hos mig, hvis du ikke har viden om de 5 elementer, meridianer m.m.
  Jeg glæder mig til at se dig!
Vivian Birlie

ONLINE-KURSUS I TKM - PRAKTISK OG TEORETISK

Underviser: Vivian Birlie
DATO: 15. dec. 2021
Start når som helst på kurset og afslut med et af disse webinarer: 5/2+ 5/3 +16/4 + 26/5 + 23/6 + 25/8 +7/10 + 11/11 + 15/12 - alle dage: 12-13.30: Eller: 4/2 + 4/3 + 27/5 + 21/6 + 25/8 + 7/10 + 11/11 + 15/12 - alle aftener: 18-19.30:
PRIS: 1.800 kr.
RAB point: 21
ONLINE-KURSUS I TKM – PRAKTISK OG TEORETISK
udløber: 15-12-21

Udvid din kompetence i TKM: Få ny viden både teoretisk og i praksis, du kan bruge både på dig selv og dine klienter fx akupressurpunkter til psykiske problemer.

Du får videoer på i alt 9 timer, der fører dig igennem punkter og teori.

Du lærer fx punkter mod angst, fobier og stress, som er de symptomer, der opstår, når SHEN, Forstanden, kommer i ubalance. ”Livets kilde”, som hører med til Nyrens aktive yangdel, er et af de mange andre punkter, vi gennemgår, der afhjælper ufrivillig barnløshed, urinvejsproblemer og øvrige underlivsproblemer.

Du lærer naturligvis også teorien bag.

Tilmeld dig dette onlinekursus når som helst i løbet af året – og studér, når det passer ind i din hverdag – og vælg det afsluttende webinar, der passer dig.

Det får du for dine penge:

1.     Vivians e-bog på 80 A4- sider

2.     Videoer – 9 timer i alt, der levende fortæller om TKM godt understøttet af fin grafik fx om:
– Organernes funktionskredse
– QI-produktionen: hvilke organer producerer hvilken slags qi, hvordan vi ender op med den fine Ægte Qi, og hvad kan gå galt undervejs, og hvad det betyder for vores            helbred
– Energigennemløb med meridianerne, herunder deres vigtigste akupunkturpunkter: vises på Vivian
– Akupunkturpunkter – vises på Vivian med beskrivelse af, hvordan og hvornår du behandler det enkelte punkt
– Organernes ”psyke” – hvordan behandler du de forskellige følelser og mentale lidelser med akupressur
– De 5 elementer, det kinesiske ur og yin og yang – detaljeret med eksempler fra dagligdagen

3.     Webinar på 1 ½ time – Kurset afsluttes med et onlinemøde, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål- se nedenstående

4.     21 RAB-points

Underviser: Vivian Birlie, RAB-registreret i akupunktur og zoneterapi, med mange års erfaring i både undervisning og klinikarbejde. Vivian har tillige udgivet ”Skab balance i krop og sind”, Gyldendal 2020 – en guide med punkter fra zoneterapi og akupunktur samt ”Tryg og tilfreds”, Gyldendal 2018 – om hundezoneterapi og akupressur.

Tilmelding og info: vivian@helsehjaelpen.dk eller på 23292959

Dato: Du kan altid melde dig til. Du afslutter kurset og får dit diplom, når du har deltaget i et webinar.

Praktisk info: Du kan til enhver tid melde dig til og tag det webinar, der passer ind. Når du så har set videoerne og læst e-bogen, kan du melde dig til et af webinarene. Du kan også melde dig til flere, hvis du har lyst, men max 3. Det er et krav, at du deltager i  minimum et webinar for at få dine RAB-points.

Så snart din indbetaling er modtaget, får du e-bogen og adgang til videoerne.

Læs mere på www.helsehjaelpen.dk

 

København Zoneterapeutskole

E-learning efteruddannelses kursus i barnløshed - start når det passer dig

Underviser: Mette Sahlholdt
DATO: 30. dec. 2021
Kan tages nårsomhelst
PRIS: 1.500 kr.
RAB point: 8
E-learning efteruddannelses kursus i barnløshed – start når det passer dig
udløber: 30-12-21

Dette E-learning efteruddannelseskursus henvender sig fortrinsvis til zoneterapeuter men kan også anvendes af andre behandlere. Det består af 221 billeder med indtalt tale. Man kan printe materialet ud og påføre sine egne noter.  Man vil få en større viden om infertilitet både hos manden og kvinden,  om årsager, om de involverede hormoner, om hormonelle ubalancer, om behandlingerne på fertilitetsklinikkerne, om barnløshed i forhold til TKM’s 5-elementer, om det følelsesmæssige i at være ufrivilligt barnløs og om kosttilskud.   Undervejs i kurset, vil der være 5  Multiple Choice opgave-samlinger med 42 spørgsmål i alt og et evalueringsskema. Disse svar sendes til mette_sa@yahoo.dk, hvorefter man modtager sit kursusbevis inklusive RAB-point.  Kurset tager ca. 5 timer at gennemføre, man kan gøre det i ét stræk eller dele det op i bidder. Man kan afspille videoerne på mobiltelefonen, men det er nemmere at bevare overblikket på computeren. 

København Zoneterapeutskole

E-learning efteruddannelse i overgangsalderen - start når det passer dig

Underviser: Mette Sahlholdt
DATO: 31. dec. 2021
Kan tages nårsomhelst
PRIS: 1.500 kr.
RAB point: 8
E-learning efteruddannelse i overgangsalderen – start når det passer dig
udløber: 31-12-21

Dette E-learning efteruddannelseskursus består af billeder med indtalt tale. Det henvender sig fortrinsvis til zoneterapeuter men andre behandlere kan også have glæde af det. Man kan printe materialet ud og påføre sine egne noter.  Man vil få en større viden om hvad overgangsalderen egentlig er og om de hormoner som er på spil. Der vil være et afkrydsningsskema til at blive klogere på den enkelte klients specifikke hormonelle ubalancer, en gennemgang af de zoneterapisystemer og særlige zoner som med fordel kan inddrages i zoneterapibehandlingen, en opdeling af overgangsalder-generne i TKM´s 5-elementer, en masse gode råd ift. livsstil, kosttilskud, vitaminer og mineraler og en kort intro til bioidentiske hormoner.  Kurset afsluttes med 10 Multiple Choice spørgsmål og en evaluering. Besvarelserne sender du til mette_sa@yahoo.dk, hvorefter man modtager sit kursusbevis inklusive 8 RAB-point.  Kurset tager ca. 4 timer at gennemføre, man kan gøre det i ét stræk eller dele det op i bidder. Man kan afspille videoerne på mobiltelefonen, men det er nemmere at bevare overblikket hvis man følger kurset på computeren.   

ZONETERAPISKOLEN LOGOS

MasterClass i Zoneterapi

Underviser: Janni Almosetoft, Anette Gammelgård
DATO: 13. jan. 2022
kl: 09:00
- 15:00
hver anden torsdag til og med juni
PRIS: 12.000 kr.
RAB point: 84
MasterClass i Zoneterapi
udløber: 13-01-22

MasterClass i Zonterapi, er en uddannelse som skal give dig som zoneterapeut nogle nye redskaber samt indsigt og fordybelse i nogle kerne ubalancer både teoretisk og praktisk.

For at nå i dybden med vores klienter er kost/ernæring super vigtig, så udover zoneterapi vil der blive undervist i Kost til hvert emne.

Praktisk skal vi blandt andet arbejde med Åbnere på foden,
Solar plexus på flere måder, balancering af Organzoner,
Chakra balancering på foden, hormon balancering
Rygsøjlen i dybden,Nervus vagus på flere måder, Iskiasnerven på flere måder
+ andre gode zoneterapi teknikker.

Teoretisk skal vi gå i dybden med Betændelsestilstande og måden klienters symptomer viser sig på og hvordan vi kan ændre den ubalance. Vi skal se på Nervesystemet + Hormonsystemet og de ubalancer der kan vise sig der og se på hvilke teknikker der vil give bedst og hurtigst effekt

Der skal arbejdes med casestudie. Alt skal prøves af praktisk og vi skal samle al den viden ind fra holdets erfaring med ubalancerne, så alle får lavet et godt kompendie til at arbejde ud fra, så der er noget at bruge efter endt uddannelse.

DATO for Hold A 
Januar 2022 – Juni 2022

Torsdage 9.00-15.00
+ 1 weekend I Juni

PRIS:
Ved tilmelding før nov.
12.000,- kr. 
Derefter 18.000,- kr.  

Underviser i Kost
Anette Gammelgaard

Underviser i zoneterapi og TKM
Janni Almosetoft

Tilmelding og mere info: https://www.jannialmosetoft.dk/praktisk-info-til-masterclass-i-zoneterapi/

Fagområde: Zoneterapeuter kalenderoversigt

oktober 2021
mantirsonstorsfrelørsøn
27
28
29
30
1
Vivian Birlie
Øreakupunktur - RAB-points
Vivian Birlie
Vivian Birlie
Øreakupunktur - RAB-points
Vivian Birlie
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Institut for Muskulær Zoneterapi v/Christian Slot
Muskulær Zoneterapi del1
Christian Slot
Institut for Muskulær Zoneterapi v/Christian Slot
Muskulær Zoneterapi del1
Christian Slot
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Nordisk akupunkturuddannelse
Kinesisk urteterapi uddannelse
Nigel Ching og Claus Sørensen
Nordisk akupunkturuddannelse
Kinesisk urteterapi uddannelse
Nigel Ching og Claus Sørensen
5
6
7