Healing Touch - Master Class

Zoneterapi - Vibration - Nervesystemet

Underviser: Anette Hansen og Sanne Andersen
DATO: 17. jun. 2022
kl: 09:30
- 16:00
17. og 18. juni 2022: Fredag kl. 9:30 - 16:00 & Lørdag kl. 9.00 - 15:30.
PRIS: 2.900 kr.
RAB point: 13
Zoneterapi – Vibration – Nervesystemet
udløber: 17-06-22

Efteruddannelse for zoneterapeuter – Master Class

Dette kursus henvender sig til alle zoneterapeuter, der ønsker at videreudvikle og gå i dybden med zoneterapi, som det fantastiske håndværk zoneterapien er. Vi vil arbejde med bevidstheden om, hvad der sker helt nede på atomplan i kroppen, når vi behandler.

  • Hvordan ændrer vi helt praktisk vibrationen i kroppen og igangsætter de selvhelbredende kræfter?
  • Hvad er det, der afgør, om din behandling har den ønskede effekt?
  • Hvordan arbejder du som terapeut med din bevidsthed?

Dette er det andet kursus i en længere række, hvor vi vil gå helt i dybden i de enkelte systemer og tilføje både teknikker og nye zoner. Vi arbejder denne gang med udgangspunkt i nervesystemet.

Vi går i dybden med zoneterapi og nervesystemet, og inddrager vibration og qi.

Vi dykker ned i særlige teknikker, afbalancering, kombinationer og unikke forbindelser.

Kurset indeholder en blanding af teori og praksis, energiøvelser og visualiseringer.

Undervisere på kurset – Healing Touch:

Anette Hansen: 25 års erfaring som underviser og behandler. Zoneterapeut, akupunktør og golden wings healings-uddannet.

Sanne Andersen: Skoleleder Dansk Institut for Zoneterapi og 18 års erfaring som behandler og underviser, zoneterapeut, sygeplejerske, psykoterapeut, golden wings healer og qi gong master.

Tilmelding til Sanne Andersen på tlf 51702969 / mail: mail@sanneandersen.dk Bro rabat kr. 400,- Hvis du er bosiddende på Sjælland, er din pris for kurset 2.500,-

Lotte Mathiesen

Styrk din Intuition - slip din energi fri

Underviser: Lotte Mathiesen
DATO: 18. jun. 2022
kl: 10:00
- 17:00
PRIS: 1.695 kr.
RAB point: 7
Styrk din Intuition – slip din energi fri
udløber: 18-06-22

Styrk din Intuition

Hop af hamsterhjulet og få ro i sindet – Genopdag nye sider af dig selv – Styrk din indre vejleder.

 

En procedure for bl.a. behandlere, der hjælper med at rense din energi i krop, sind og ånd. At kunne stå alene i sin egen energi, hæver din energi frekvens og sikrer muligheden for en stærk intuition, når vi skal behandle andre mennesker, og hjælpe dem i deres liv.

Det har i høj grad hjulpet mig selv i mine behandlinger af andre mennesker.

Formål:

–          Give dig ro i krop, sind og ånd.

–          Prioritere dig selv

–          Give dig redskaber til større bevidsthed

–          Redskaber til at holde din energi høj

–          Styrke din intuition / mavefornemmelse

–          Forbedre din søvn

–          Reducere stress

–          Styrke din kreativitet – heriblandt kreative løsninger

–          Styrke din spiritualitet

Som behandler anser jeg det for meget vigtigt, at vi passer rigtig godt på vores egen energi. At vi står stærkt i vores egen kerne, og ikke er ”mikset” med fremmed eller gammelt energi, der kan sløre vores intuition, når vi behandler og arbejder med andre mennesker.

Jeg vil give dig redskaber til at Nulstille dig selv, Udskille fremmed energi, Aflade dine negative følelser, og redskaber til at få ny og bedre energi ind.

Det bliver en dag fyldt med inspiration, nærvær, viden, fordybelse og en energi, der rækker langt ind i ”næste uge”. På dagen vil du få: Fuld forplejning og skriftligt materiale på det meste af det du lærer, så du kan fordybe dig i dagens øvelser, uden at du skal HUSKE alt!

Kun 10 pladser – så tag en hurtig beslutning! 

Hvis du efterfølgende følger mit online program, vil du kunne opnå yderligere 4 RAB-point.

Spørgsmål og tilmelding til Lotte på tlf. 20532004 eller mail lotte@lotte.nu

København Zoneterapeutskole

E-learning efteruddannelse i overgangsalderen - start når det passer dig

Underviser: Mette Sahlholdt
DATO: 1. jul. 2022
Kan tages nårsomhelst
PRIS: 1.500 kr.
RAB point: 8
E-learning efteruddannelse i overgangsalderen – start når det passer dig
udløber: 01-07-22

Dette E-learning efteruddannelseskursus består af billeder med indtalt tale. Det henvender sig fortrinsvis til zoneterapeuter men andre behandlere kan også have glæde af det. Man kan printe materialet ud og påføre sine egne noter.  Man vil få en større viden om hvad overgangsalderen egentlig er og om de hormoner som er på spil. Der vil være et afkrydsningsskema til at blive klogere på den enkelte klients specifikke hormonelle ubalancer, en gennemgang af de zoneterapisystemer og særlige zoner som med fordel kan inddrages i zoneterapibehandlingen, en opdeling af overgangsalder-generne i TKM´s 5-elementer, en masse gode råd ift. livsstil, kosttilskud, vitaminer og mineraler og en kort intro til bioidentiske hormoner.  Kurset afsluttes med 10 Multiple Choice spørgsmål og en evaluering. Besvarelserne sender du til mette_sa@yahoo.dk, hvorefter man modtager sit kursusbevis inklusive 8 RAB-point.  Kurset tager ca. 4 timer at gennemføre, man kan gøre det i ét stræk eller dele det op i bidder. Man kan afspille videoerne på mobiltelefonen, men det er nemmere at bevare overblikket hvis man følger kurset på computeren.   

København Zoneterapeutskole

E-learning efteruddannelses kursus i barnløshed - start når det passer dig

Underviser: Mette Sahlholdt
DATO: 2. jul. 2022
Kan tages nårsomhelst
PRIS: 1.500 kr.
RAB point: 8
E-learning efteruddannelses kursus i barnløshed – start når det passer dig
udløber: 02-07-22

Dette E-learning efteruddannelseskursus henvender sig fortrinsvis til zoneterapeuter men kan også anvendes af andre behandlere. Det består af 221 billeder med indtalt tale. Man kan printe materialet ud og påføre sine egne noter.  Man vil få en større viden om infertilitet både hos manden og kvinden,  om årsager, om de involverede hormoner, om hormonelle ubalancer, om behandlingerne på fertilitetsklinikkerne, om barnløshed i forhold til TKM’s 5-elementer, om det følelsesmæssige i at være ufrivilligt barnløs og om kosttilskud.   Undervejs i kurset, vil der være 5  Multiple Choice opgave-samlinger med 42 spørgsmål i alt og et evalueringsskema. Disse svar sendes til mette_sa@yahoo.dk, hvorefter man modtager sit kursusbevis inklusive RAB-point.  Kurset tager ca. 5 timer at gennemføre, man kan gøre det i ét stræk eller dele det op i bidder. Man kan afspille videoerne på mobiltelefonen, men det er nemmere at bevare overblikket på computeren. 

Flyt kvindens/pigens ubalancer- Online kursus - der kan tages når som helst

Underviser: Janni Almosetoft
DATO: 1. aug. 2022
PRIS: 997 kr.
RAB point: 10
Flyt kvindens/pigens ubalancer- Online kursus – der kan tages når som helst
udløber: 01-08-22

Det kan tages når som helst – ONLINE KURSUS

Flyt kvindens/pigens ubalancer Kurset giver 10 RAB point Dette kursus er for dig, der kunne tænke sig at hjælpe kvinder og piger med at slippe af med deres generende ubalancer på en god, hurtig og effektiv måde. Kurset giver dit et super godt overblik i hvad kvinder og piger kan have af ubalancer i kroppen. Kurset indeholder 4 moduler som du kan vende tilbage til alt det du har lyst og tid til.  Udover disse moduler kan du deltage i Webinar med mig ved skærmen, her kan du stille spørgsmål, lytte til andre og ikke mindst få vist praktisk hvad du kan være i tvivl om fra kurset.  Efter du har gennemgået kurset og deltaget på Webinar, sender jeg kursusbevis til dig.  Modul 1 Forstå hvad energi er, og lær hvordan du også kan lære at holde fokus. Jeg gennemgår også de forskellige hormoner og hvad de laver i kroppen. Følelserne i hormonerne er vigtige for at forstå den holistiske del af ubalancerne. Modul 2 De forskellige ubalancer kvinden typisk kommer i klinikken med, og de forskellige ubalancer pigen ofte kommer i klinikken med, gennemgår jeg  Modul 3 Teoretisk og praktisk hvordan du flytter energien mellem organerne på en super effektiv måde jeg håber du vil elske. Nervus Vagus og rygsøjlens hjælp når du skal ændre sygdomsbilledet, så “Hands on” via video.  Modul 4 Her gennemgår jeg de forskellige cases udfra TKM, jeg viser dig en måde at få det hele med, så der udfra den hele kvinde/pige kan laves en super effektiv behandlingsplan. 

Baby- og Børne zoneterapeut - Online kursus - der kan tages når som helst

Underviser: Janni Almosetoft
DATO: 2. aug. 2022
PRIS: 997 kr.
RAB point: 10
Baby- og Børne zoneterapeut – Online kursus – der kan tages når som helst
udløber: 02-08-22

Det kan tages når som helst – ONLINE KURSUS

Baby- og Børne zoneterapeut Kurset giver 10 RAB point Dette kursus vil give dig gode og effektive redskaber til at behandle babyer og børn i din klinik, det er en stor glæde at se de små og deres familier få det optimalt med zoneterapi. Dette kursus gør dig klar til at arbejde med børn i din klinik.  Kurset indeholder 5 moduler som du kan vende tilbage til alt det du har lyst og tid til.  Udover disse moduler kan du deltage i Webinar med mig ved skærmen, her kan du stille spørgsmål, lytte til andre og ikke mindst få vist praktisk hvad du kan være i tvivl om fra kurset.  Efter du har gennemgået kurset og deltaget på Webinar, sender jeg kursusbevis til dig.  Modul 1 I dette modul får du nogle brugbare fakta om barnet visuelt, altså hvad kan du se af symptomer ved første øjekast.  Modul 2 Barnet og tankerne omkring TKM, hvordan hænger det sammen med de ubalancer de typisk kommer med?,  Modul 3 Her gennemgår jeg behandlingens varighed, trykstyrke, kontraindikationer m.m Modul 4 Hands on på Nervus Vagus, rygsøjlen, teknikker til at flytte energi ved over- og underenergi Modul 5 Behandlingsstrategier ved forskellige ubalancer børn kommer med i klinikken. 

Frekvens, Fokus og effektive teknikker- online - der kan tages når som helst

Underviser: Janni Almosetoft
DATO: 3. aug. 2022
PRIS: 997 kr.
RAB point: 10
Frekvens, Fokus og effektive teknikker- online – der kan tages når som helst
udløber: 03-08-22

Det kan tages når som helst – ONLINE KURSUS

 Frekvens, Fokus og super effektive teknikker Kurset giver 10 RAB point Dette kursus er for dig, der gerne vil arbejde med din energi, dit fokus som behandler. Kurset giver dig nogle teknikker, der er meget brugbare og effektive. Kurset lærer dig at mestre din energi som zoneterapeut og holde fokus. Kurset indeholder 4 moduler som du kan vende tilbage til alt det du har lyst og tid til.  Udover disse moduler kan du deltage i Webinar med mig ved skærmen, her kan du stille spørgsmål, lytte til andre og ikke mindst få vist praktisk hvad du kan være i tvivl om fra kurset.  Efter du har gennemgået kurset og deltaget på Webinar, sender jeg kursusbevis til dig. Modul 1 Hvad er energi, hvad er frekvens ? Jeg guider dig ind i at mærke din frekvens, dit åndedræt. Jeg vil teoretisk gennemgå de forskellige stadier af frekvens, snakke om energi og hvordan du holder den høje frekvens og dermed fokus, så du virkelig kan gøre det nemt for dig selv og give en behandling der er unik som du er.  Modul 2 Hvordan kan du så flytte energien nemt, effektivt og fantastisk? Det gennemgår jeg teoretisk og med “hands on” så du kan bruge det med det samme i klinikken.  Modul 3 Vi laver her nogle behandlingsplaner med over- og underenergi set udfra TKM. Det kan give dit et billede mere på hvordan du kan arbejde med dine kunder. Modul 4 Lær at arbejde med de 7 chakraer via foden, det er så fantastisk at kunne, det er så givende for dine kunder, det skal jeg vise dig praktisk, så du kan bruge det med det samme i klinikken. 

Barnløshed - Fertilitet - Online Kursus- der kan tages når som helst

Underviser: Janni Almosetoft
DATO: 4. aug. 2022
PRIS: 997 kr.
RAB point: 10
Barnløshed – Fertilitet – Online Kursus- der kan tages når som helst
udløber: 04-08-22

Det kan tages når som helst – ONLINE KURSUS

Barnløshed – fertilitet Kurset giver 10 RAB point I dag har mange brug for hjælp til at blive gravid, tallet er stadig stigende. Det er i mange tilfælde muligt for zoneterapeuten at hjælpe barnløse. Det kræver at kunne lave en god behandlingsplan, at kunne overskue hvor energien er blokeret, at kunne vurdere hvilken behandling der skal anvendes til hver enkelt klient. Kurset her sætter fokus på årsager, hormoner og deres opgaver, forslag til behandling af barnløse udefra klientens fokus områder og meget mere.  Kurset indeholder 4 moduler som du kan vende tilbage til alt det du har lyst og tid til.  Udover disse moduler kan du deltage i Webinar med mig ved skærmen, her kan du stille spørgsmål, lytte til andre og ikke mindst få vist praktisk hvad du kan være i tvivl om fra kurset.  Efter du har gennemgået kurset og deltaget på Webinar, sender jeg kursusbevis til dig.  KØB HER Modul 1 Barnløshed Hormonerne og deres virke Årsag til barnløshed hos kvinden og hos manden Modul 2 Inden første møde hos zoneterapeuten Det første møde hos zoneterapeuten Behandlings interval mm. Modul 3 Fem-element set i forhold til barnløshed Klient historier Valg af behandlingsplan/strategi Modul 4 Praktisk zoneterapi Systemer der er gode til barnløshed Balancering af organerne Meridianflow, hvilke meridianer er vigtige Åbnere på foden til at løsne hele kroppen Over/underenergi mønstre og forståelse Gode råd Hjemmebehandling for klienten Gravid og kvalme hvad gør vi så?  

ZONETERAPISKOLEN LOGOS

Zoneterapi & Farver

Underviser: Janni Almosetoft
DATO: 26. aug. 2022
kl: 09:00
- 15:00
27.08.2022 09.00-15.00
PRIS: 1.500 kr.
RAB point: 12
Zoneterapi & Farver
udløber: 26-08-22

Zoneterapi & Farver
To dages kursus i Aarhus
Energicentrene i kroppen (chakra) & Farver i din behandling
To dage med zoneterapi på kroppens energicentre, chakra behandling via fødderne !
To dag hvor du lærer at bruge farver i din behandling af reflekszonerne !
Forstå hvad et chakra er, hvordan det virker ! Lær at behandle dem på foden.
Lær hvilke systemer der påvirkes af chakraerne.
Vi kan bruge farver i vores behandling som et effektivt værktøj til at ændre frekvensen i et bestemt organ i kroppen, i skellettet, i chakraet og helt ind på celleniveau.
De 7 farver som er de grundlæggende farver er de samme som i vores chakraer.
De kan hvert noget forskelligt inde i kroppen, netop fordi hver farve har forskellige svingninger og derfor gør noget forskelligt.
Farvernes healing er helt fantastisk effektivt at bruge som zoneterapeut.
Det du kan efter kurset er at kunne balancere alle chakraerne.
Du du kan efter kurset er at bruge farver på refleks zonerne.
Dato: Fredag den 26 lørdag 27 august
Tid : kl. 9.00-15.00
Pris: 2600,- inkl. materiale, kaffe, te og snack
Underviser: Janni Almosetoft
Sted: Zoneterapiskolen, Frederiksgade 79, 8000 Aarhus
Tilmelding: janni.almosetoft@gmail.com
eller www.zoneterapiskolen.dk
max 10 kursister

Zoneterapeutskolen i Kolding

Muskelrefleks-zoneterapi

Underviser: Leif Nielsen
DATO: 27. aug. 2022
kl: 09:00
- 16:00
over 2 weekender. Den 27. og 28. august. og den 17. og 18. september. 2022
PRIS: 6.995 kr.
RAB point: 30
Muskelrefleks-zoneterapi
udløber: 27-08-22

Lær de nyeste teknikker og behandlingsmåder. Lære at tegne muskelzonerne på fødderne og bliv fortrolig med disse zoner.
Meget effektiv behandlingsform og virker med det sammen inden for få minutter. Klienten kan mærke varme i muskler oppe i kroppen, når muskelreflekszonen aktiveres med bestemte trykteknikker, som Leif Nielsen har brugt igennem mange år nu.

At arbejde med muskler (muskelreflekszoner), har altid været min stærke side og det har jeg brugt i mange år og især ved smertebehandling, firmazoneterapi og andre relaterede skader.
Et unikt værktøj som virkelig går i dybden med hensyn til fysiske muskel skader og myoser på arbejdspladsen, i erhvervslivet, i sport- og fritidslivet.
At behandle på muskelreflekszonerne er effektiv efter stød, fald, en brækket knogle, væskeansamlinger, anden vævsbeskadigelse og muskel skader, såsom fibersprængninger. Det er selvfølgelig en forudsætning af den skadede person er undersøgt af fagligt kompetente behandlere (udredning i det etablerede system) først, inden du går i gang med at behandle skaderne på en speciel måde.

Alle kroppens lidt over 650 muskler der omslynger 206 knogler i en voksen person, kan findes på foden og vær ikke i tvivl om at er der en muskelskade til stede i kroppen, så kan du også finde, tilsvarende ømhed, smerte, når du trykker med i vævet.
Endvidere et helt nyt koncept som er kortlagt af Leif Nielsen om de 12 skjulte funktionskredsløb til diagnosticering og udredning af klienten er også indlagt i kurset, da dette åbner op for forståelse af funktionsforstyrrelser og forståelse af musklernes måde at arbejde på både i fysiologiske og Qi mæssige sammenhænge.

Stort flot undervisningsmateriale i farve udleveres ved kursus start.

Leif Nielsen som underviser i dette
Skoleleder på Zoneterapeutskolen i Kolding. Leif Nielsen er uddannet Zoneterapeut, har egen klinik til daglig og har arbejdet 15 år som firmazoneterapeut og med smerter og sports skader ud fra muskelreflekszoneterapi princippet.
Har arbejdet med zoneterapi behandlinger i 40 år, men professionel uddannet i 1991. Har 31 års undervisningserfaring i ovennævnte fag og undervist i over 9000 timer i det nævnte fag. Du møder altså en underviser med 40 års erfaring på området og denne viden vil blive viderebragt til dig i uddannelses forløbet. Sådan at du kan komme til at leve af det, hvis du vil. Har uddannet lidt over 744 zoneterapeuter fra overtagelse af skolen i 1991 og frem til i dag. Er endvidere uddannet TCM akupunktør. Ud fra forståelse af Kinesisk Medicin principper. 

Institut for Muskulær Zoneterapi v/Christian Slot

Muskulær Zoneterapi del1

Underviser: Christian Slot
DATO: 15. sep. 2022
kl: 09:00
- 17:00
15.09 - 06.10 - 07.10 og 28.10
PRIS: 7.500 kr.
RAB point: 45
Muskulær Zoneterapi del1
udløber: 15-09-22

Del 1. På dette modul undervises du i den grundlæggende forståelse for udviklingen af muskulære lidelser, samt i behandlingen af diverse tilstande i muskler og led. Du lærer at diagnosticere og behandle fastlåste hvirvler, låsning af sacroiliacaleddet og meget andet. Du lærer at finde og at behandle spændinger og myoser overalt i kroppen, samt placeringen og behandlingen af diverse muskelzoner. Du trænes samtidig i teknikker til hurtig afspænding, samt til frigørelse af psykisk ophobet energi i musklerne. Denne del er det første modul i uddannelsen til Muskulær Zoneterapeut. Bogen Muskulær Zoneterapi udleveres og benyttes som undervisningsmateriale. 

Underviser: Christian Slot. Muskulær Zoneterapi er  udviklet af Christian og han har afholdt kurser i dette stof siden 2004. Uddannelsen til Muskulær Zoneterapeut udvikler sig løbene – du vil derfor altid modtage den seneste viden. Christian har undervist i mere end 25 år i zoneterapi. Han har klinik med mere end 30 års erfaring og er ud over zoneterapeut RAB også RAB registreret Akupunktør.

Zoneterapeutskolen i Kolding

Psykisk Førstehjælper til kriser og samtaler

Underviser: David Funding
DATO: 24. sep. 2022
kl: 09:00
- 16:00
PRIS: 3.995 kr.
RAB point: 14
Psykisk Førstehjælper til kriser og samtaler
udløber: 24-09-22

David Funding 37 år og fra Horsens og er:

Uddannet instruktør fra Psykiatrifonden
Eksistentiel Psykoterapeut med speciale i Par & Familieterapi fra DFTI Aarhus
Zoneterapeut fra Zoneterapeut skolen Kolding
Hvem ?
Målgruppen for et kursus i Psykisk Førstehjælp er dig der til dagligt er i berøring med mange mennesker, og som ønsker viden om psykiske sygdomme og håndtering af psykiske kriser.
kursuset her vil følge Psykiatrifondens pensum der er udviklet og valideret i Australien og er udbredt til 23 lande i verden.
Vi vil i særlig grad bruge cases til dig der er behandler i egen klinik, zoneterapeuter, akupunktører, massører m.fl.

(Kurset er ikke målrettet personer, som i forvejen arbejder med mennesker med psykiske lidelser, og som har stor viden inden for dette, da kurset ikke sigter mod at opkvalificere denne gruppe)

Metode
Undervisningen vil være en blanding af faglige oplæg, praktiske øvelser og film.
Alle deltagere får en grundbog/manual som er et opslagsværk til kursuset.

indholdet er følsomt og derfor sættes der høje krav til etikken på dette kursus.

INDHOLD PÅ KURSET

På  Psykisk Førstehjælp får du nødvendig viden om psykiske sygdomme og kriser, og får kompetencer til at handle, når du står over for et menneske, som viser tegn på psykisk mistrivsel. Du bliver i stand til at genkende forskellige symptomer, der knytter sig til forskellige sygdomme og psykiske kriser, samt hvordan du hjælper og guider bedst muligt.

Efter endt kursus og deltagelse i ALLE lektioner opnår du et certifikat som psykisk førstehjælper.
(På kurset lærer du ikke at stille en diagnose eller udøve psykoterapi.)

Læs mere på skolens hjemmeside.

Vivian Birlie

Akupunktur modul 1

Underviser: Vivian Birlie
DATO: 8. okt. 2022
kl: 10:00
- 16:00
8.+9. oktober 2022
PRIS: 2.500 kr.
RAB point: 20
Akupunktur modul 1
udløber: 08-10-22

Akupunktur kursus: Nu med supplerende videoer, så du kan repetere og gense, det du har lært på det fysiske kursus- nu med endnu flere RAB-points. Du lærer arbejdsteknikken og den systematiske brug af akupunkturpunkterne. Vi beskæftiger os bl.a. med homeostase, immunsystemet, iskias, knæ, nakke og stress samt generelle behandlingsprogrammer. Indhold:

  • Distale punkter der behandler et bestemt kropsareal, der kan være problemer med
  • JINGWELL punkter, der behandler lidelser langs en meridian og muskelproblemer
  • Specialpunkter man bruger ved helt specifikke lidelser f.eks. muskel-og seneproblemer, der behandles med punktet G34.
  • Kombination af teori og praksis
  • Vi beskæftiger os udelukkende med ufarlige punkter på dette kursus
  • Cases hvor du lærer at koble teori og praksis
  • Kompendie, videoer og diplomTag kurset i TKM online hos mig, hvis du ikke har viden om de 5 elementer, meridianer m.m. Jeg glæder mig til at se dig!
Zoneterapeutskolen i Kolding

Øreakupunktur-Auriculoterapi

Underviser: Jeanette Bille Kjeldsen
DATO: 12. nov. 2022
kl: 10:00
- 16:00
PRIS: 3.295 kr.
RAB point: 12
Øreakupunktur-Auriculoterapi
udløber: 12-11-22

Kinesisk Øreakupunktur.
 Tid fra kl. 10 til 16 lørdag og søndag
 Øreakupunktur er en effektiv og selvstændig behandlingsform, der kan bruges til at forstærke zoneterapi, kropsakupunktur, massage og andre behandlingsformer.
Kurset er både for behandlere og mennesker med interesse i egen helse.
Jeanette Bille Kjeldsen tilrettelægger undervisningen for den enkeltes behov og ønsker.

På kurset læres bl.a. om smertebehandling, rygeafvænning og appetitregulering. Du lærer, hvordan du kan stimulere punkterne med forskellige teknikker og redskaber, og hvordan du kan benytte øret som et ekstra diagnoseredskab.

Øreakupunktur henvender sig til behandlere og elever der er under uddannelse, da man skal have en kompetence, for at kunne deltage.
Kurset sigter på, at deltagerne umiddelbart efter vil kunne bruge denne nye behandlingsmetode.

Underviser: Jeanette Bille Kjeldsen, Akupunktør og Zoneterapeut.

Pris: 2995,-kr. inklusiv undervisningsmateriale, kursus bevis, kaffe, te. Og eksklusiv en lille startpakke.
Depositum kr. 500,- Betales ved tilmeldingen.

“Udover kursusprisen er der en udgift på 300 kr. til en startpakke med materialer til brug under kurset. Du kan naturligvis tage resten med hjem.

Denne pakke afregnes med underviser ved kursus start.

(Startpakken vil bl.a. indeholde forskellige størrelser og typer af nåle, som du skal lære at benytte samt palperstav, ørefrø og nogle permanåle. Det vil bl.a. give dig mulighed for at finde ud af, hvilke nåle du fremadrettet kan lide at arbejde med)”.

Så kurset i alt kr. 3295,-

Vivian Birlie

Øreakupunktur - RAB-points

Underviser: Vivian Birlie
DATO: 18. nov. 2022
18. november 2022 kl. 16-22 og 19. november kl. 10-16
PRIS: 2.400 kr.
RAB point: 18
Øreakupunktur – RAB-points
udløber: 18-11-22

Øreakupunkturnu med 6 ekstra RAB points fordi du  efter endt fremmøde-kursus kan se videoer med al kursusmaterialet -vælg Sjælland eller Jylland.
Øreakupunktur er et fantastisk effektivt redskab til behandlinger, særligt hvad angår smerter. Du kan bruge øreakupunktur som selvstændig behandlingsmetode og til at supplere øvrig behandling fx zoneterapi, massage, kraniosakralterapi, akupunktur m.m.

Du får en grundlæggende viden om øreakupunktur. Du lærer at behandle de gængse lidelser, folk kommer med fx gigt, muskelproblemer, smerter, hovedpine, pollenallergi, maveproblemer, underlivsproblemerlidelser m.m. Vi gennemgår også nervesystemet, dermatomer og myotomer. Der afsluttes med cases.

Metoden er unik til at smertebehandle både akut opståede problemer i bevægeapparatet og også kroniske problemer, da man blot efter 30-60 sekunder efter en nål eller et kugleplaster er isat oftest har en væsentlig reduktion af smerten eller den er helt forsvundet. For at imødekomme de klienter, der ikke vil have nåle, vil du også lære at bruge kugleplaster, der er en nænsom behandling, hvor der altså ikke stikkes. Forudgående viden er ikke nødvendig, men du vil få mest glæde af kurset, hvis du kender til TKM. Det kursus kan du tage online (videoer og E-bog) hos mig og få 21 RAB points oveni.  Kompendie og diplom medfølger.

I forlængelse af øreakupunkturkurset kan du tilmelde dig på tredjedagen i “Misbrug – kr. 1200 og 9 RAB-points”:  Rygestop, vægtregulering, misbrug inkl. de 5 punkter fra NADA. Dette kursus tager primært sigte på forskellige former for afhængighed. Du vil lære bl.a. rygestop (har en succesrate på 80%), vægtregulering, depressionsprogram og de 5 punkter fra NADA samt suppleringspunkter.

Helt unikt for mine øreakupunkturkurser er videoerne, så du behøver ikke bekymre dig om, – efter det fysiske kursus – hvorvidt du nu kan huske det hele: fx hvordan du skal behandle de enkelte punkter, og hvor de befinder sig. Du kan nemlig se det hele i videoerne, så du sikrer dig en tryg, sikker og kvalitativ behandling af dine klienter. Du får selvfølgelig også en e-bog.

Underviser: Vivian Birlie, RAB-registreret i akupunktur og zoneterapi, med mange års erfaring i både undervisning og klinikarbejde. Vivian har tillige udgivet ”Skab balance i krop og sind”, Gyldendal 2020 – en guide med punkter fra zoneterapi og akupunktur samt ”Tryg og tilfreds”, Gyldendal 2018 – om hundezoneterapi og akupressur.

Tilmelding og info: vivian@helsehjaelpen.dk eller på 23292959

Læs mere – også om datoer og kurser på Sjælland

 

 

 

Vivian Birlie

ONLINE-KURSUS I TKM - PRAKTISK OG TEORETISK

Underviser: Vivian Birlie
DATO: 15. dec. 2022
Start når som helst på kurset og afslut med et webinarer: Datoer for webinar i 2022: 27/1+9/3+28/4+8/6+7/9+27/10+15/12
PRIS: 1.800 kr.
RAB point: 21
ONLINE-KURSUS I TKM – PRAKTISK OG TEORETISK
udløber: 15-12-22

Udvid din kompetence i TKM: Få ny viden både teoretisk og i praksis, du kan bruge både på dig selv og dine klienter fx akupressurpunkter til psykiske problemer.

Du får videoer på i alt 9 timer, der fører dig igennem punkter og teori.

Du lærer fx punkter mod angst, fobier og stress, som er de symptomer, der opstår, når SHEN, Forstanden, kommer i ubalance. ”Livets kilde”, som hører med til Nyrens aktive yangdel, er et af de mange andre punkter, vi gennemgår, der afhjælper ufrivillig barnløshed, urinvejsproblemer og øvrige underlivsproblemer.

Du lærer naturligvis også teorien bag.

Tilmeld dig dette onlinekursus når som helst i løbet af året – og studér, når det passer ind i din hverdag – og vælg det afsluttende webinar, der passer dig.

Det får du for dine penge:

1.     Vivians e-bog på 80 A4- sider

2.     Videoer – 9 timer i alt, der levende fortæller om TKM godt understøttet af fin grafik fx om:
– Organernes funktionskredse
– QI-produktionen: hvilke organer producerer hvilken slags qi, hvordan vi ender op med den fine Ægte Qi, og hvad kan gå galt undervejs, og hvad det betyder for vores            helbred
– Energigennemløb med meridianerne, herunder deres vigtigste akupunkturpunkter: vises på Vivian
– Akupunkturpunkter – vises på Vivian med beskrivelse af, hvordan og hvornår du behandler det enkelte punkt
– Organernes ”psyke” – hvordan behandler du de forskellige følelser og mentale lidelser med akupressur
– De 5 elementer, det kinesiske ur og yin og yang – detaljeret med eksempler fra dagligdagen

3.     Webinar på 1 ½ time – Kurset afsluttes med et onlinemøde, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål- se nedenstående

4.     21 RAB-points

Underviser: Vivian Birlie, RAB-registreret i akupunktur og zoneterapi, med mange års erfaring i både undervisning og klinikarbejde. Vivian har tillige udgivet ”Skab balance i krop og sind”, Gyldendal 2020 – en guide med punkter fra zoneterapi og akupunktur samt ”Tryg og tilfreds”, Gyldendal 2018 – om hundezoneterapi og akupressur.

Tilmelding og info: vivian@helsehjaelpen.dk eller på 23292959

Dato: Nårsomhelst, da det er online. Du afslutter kurset og får dit diplom, når du har deltaget i et webinar.

Praktisk info: Du kan til enhver tid melde dig til og tae det webinar, der passer ind. Når du så har set videoerne og læst e-bogen, kan du melde dig til et af webinarene. Du kan også melde dig til flere, hvis du har lyst, men max 3. Det er et krav, at du deltager i  minimum et webinar for at få dine RAB-points.

Så snart din indbetaling er modtaget, får du e-bogen og adgang til videoerne.

Læs mere på www.helsehjaelpen.dk

 

Zoneterapeutskolen i Kolding

Fødsel-kolik og spædbørn zoneterapi

Underviser: Jeanette Bille Kjeldsen
DATO: 29. okt. 2022
kl: 10:00
- 16:00
PRIS: 2.995 kr.
RAB point: 12
Fødsel-kolik og spædbørn zoneterapi
udløber: 22-02-23

pændende kursus i:
Zoneterapi og akupressur til gravide, fødende og kolik-børn.

Jeanette har haft klinik i Fredensborg i 20 år nu. Så en erfaren og kompetent underviser i dette specielle fag.

På kurset lærer du at behandle gravide med zoneterapi og akupressur, så du kan afhjælpe de problemer, dine gravide klienter kan have. Desuden skal du lære nogle grundteknikker til brug under fødsler bl.a. til smertelindrende behandling. (Disse teknikker kan også bruges til andre slags smerter.)

Derefter vil du blive undervist i at give zoneterapi, massage og akupressur til børn. Du vil lære, hvordan du nemmere kan komme til børnenes fødder, og hvor meget behandling du skal give dem afhængig af deres alder.

Zoneterapeutskolen i Kolding

Systembehandling, meridianerne, 5 element

Underviser: Jan Almskou
DATO: 1. okt. 2022
kl: 09:00
- 16:00
PRIS: 3.600 kr.
RAB point: 14
Systembehandling, meridianerne, 5 element
udløber: 22-02-23

Ud fra principperne ”Det man giver fokus vokser” og ”Skab frit flow, så klarer kroppen resten”, har Jan Almskou i en del år arbejdet med at skabe nye systemer, der er sammensat af de zoner vi allerede kender, men kombineret på en måde, der er målrettet de diagnoser vi stiller ud fra Meridianerne og De 5 Elementer. I teori og praksis får du præsenteret de 5 nye sammensatte zoneterapisystemer, der hver især fokuserer på at åbne op for flowet af energi i et af hver af De 5 Elementer På kurset vil de nye systemsammensætninger og andre udvidede behandlingsmuligheder for hver af de 5 Elementer blive gennemgået, vist og øvet. Du vil blive undervist i hvornår disse behandlinger kan være en fordel frem for traditionelt sammensatte systemer og hvornår det ikke vil være det. Teknikker til at arbejde med energien vil være integreret i de praktiske øvelser. Overordnet og fælles for alle behandlingstiltagene er at skabe frit flow i- og mellem Meridianerne/Elementerne. Du får en meget målrettet behandling, der tager fat om problemets rod uden at miste det holistiske fundament, som til tider kan gå tabt ved symptombehandling. Målgruppen er primært zoneterapeuter.

Healing Touch - Master class

Zoneterapi - Vibration - Hormonsystemet

Underviser: Anette Hansen og Sanne Andersen
DATO: 28. okt. 2022
kl: 09:30
- 16:00
Fredag den 28 oktober kl. 9:30 - 16:00 & Lørdag den 29 oktober kl. 9.00 - 15:30
PRIS: 2.900 kr.
RAB point: 13
Zoneterapi – Vibration – Hormonsystemet
udløber: 28-10-23

Efteruddannelse for zoneterapeuter

Dette er kursus er 2 rækken – Healing touch master class, men kan sagtens stå alene.
Dette kursus henvender sig til alle zoneterapeuter, der ønsker at videreudvikle og gå i dybden med zoneterapi, som det fantastiske håndværk zoneterapien er. Vi vil arbejde med bevidstheden om, hvad der sker helt nede på atomplan i kroppen, når vi behandler.

Hvordan ændrer vi helt praktisk vibrationen i kroppen og igangsætter de selvhelbredende kræfter?
Hvad er det, der afgør, om din behandling har den ønskede effekt?
Hvordan arbejder du som terapeut med din bevidsthed?
Dette er det andet kursus i en længere række, hvor vi vil gå helt i dybden i de enkelte systemer og tilføje både teknikker og nye zoner.

Vi arbejder denne gang med udgangspunkt i hormon systemet. Vi inddrager elementer fra meridianlæren og udvider forståelsen af qi’en.

Kurset vil indeholde en blanding af teori og praksis, energiøvelser og visualiseringer. Samt lækkert undervisningsmateriale, der udleveres på kursus dag 1.

Undervisere på kurset – Healing Touch:

Sanne Andersen: Skoleleder Dansk Institut for Zoneterapi og 20 års erfaring som behandler og underviser, zoneterapeut, sygeplejerske, psykoterapeut, golden wings healer og qi gong master.

Anette Hansen: 27 års erfaring som underviser og behandler. Zoneterapeut, akupunktør og golden wings healer.

Kurset udbydes i Aalborg  på følgende datoer:

Den 28 og 29 oktober
Fredag kl. 9:30 – 16:00 & Lørdag kl. 9.00 – 15:30
Dansk institut for Zoneterapi, Hjulmagerhuset , Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg.

Tilmelding Aalborg: Sanne Andersen, telefon 51702969 / mail@sanneandersen.dk

Bro rabat kr. 400,- Hvis du er bosiddende på Sjælland, er din pris for kurset 2.500,-

 

 

 

 

 

Fagområde: Zoneterapeuter kalenderoversigt

maj 2022
mantirsonstorsfrelørsøn
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5