KURSUSUDBYDER: GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute
DATO: 18. jan. 2025
kl.: 09:00
- 16:00
14 dage før kursusstart åbnes adgang til e-learning materialet
STED: GMIInstitute afd. THY, Asylgade 1B, 7700 Thisted, Danmark & GMIInstitute afd. KØBENHAVN, Sortedam Dossering 59, 2100 København Ø, Danmark
RAB TIMER: 364
PRIS: 49.405,- kr.

AKUPUNKTUR UDDANNELSE MED SPECIALE I ØRET

Underviser: Dina Alminde & Rikke Godthjælp & Stephane Maugendre

BLIV AKUPUNKTØR MED SPECIALE I ØRET – AURICULOTERAPEUT

GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute tilbyder en seriøs og omfattende uddannelse. Bliv Akupunktør med Speciale i Øret – Auriculoterapeut. Materialet er grundigt udarbejdet og let at integrere i din egen praksis.

 Auriculoterapi, også kendt som fransk øreakupunktur, omfatter et bredt vifte af behandlingsmuligheder, og du vil blive trænet i anvendelsen af flere behandlingsredskaber. Uddannelsen ruster dig til at udføre årsagsbaseret behandling og specialisere dig i en bred vifte af lidelser.

Du vil lære at hjælpe mennesker inden for smerte, psyke, funktionelle forstyrrelser og vores evidensbaserede traumebehandling.  Såsom stress, angst, depression, PTSD, ADHD og ADD. Alle former for smerte, både akutte og kroniske, herunder led- og muskelsmerter, nervesmerter og nerveforstyrrelser, kæbe- og nakkesmerter, hovedpine og migræne. Behandling af hormonelle ubalancer, herunder fertilitetsproblemer og menstruationsubalancer, samt at håndtere overgangsalderen hos både mænd og kvinder. Derudover behandling hud- og ar-problematikker, allergier, fordøjelsesproblemer og meget mere.

FÅ DE RETTE REDSKABER PÅ VORES AKUPUNKTUR UDDANNELSE
Vi tilbyder et spændende og unikt forløb, der ikke kun udvider din viden om dig selv, men også introducerer dig til verdenen af Akupunktur og Auriculoterapi.

Vores mål er samtidig at sikre, at du føler dig tryg ved at stå på egne ben efter uddannelsen og har tillid til dine færdigheder som Auriculoterapeut / akupunktør.

Under Akupunktur/Auriculoterapi-uddannelsen vil du blive undervist i:

  • Auriculoterapi  – Akupunktur med speciale i øret
  • Auriculomedicin – Avanceret Auriculoterapi
  • Posturologi – Kropsgenopretning med Auriculoterapi
  • Chromoterapi – behandling med lys og farver

Vores undervisning er baseret på 14 års erfaring der sikrer, at du modtager en velafprøvet kvalitetsuddannelse, der forbereder dig til at håndtere komplekse behandlingsbehov hos dine klienter.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
Email