Zoneterapeutskolen Aros

Nyt Liv 2020 Forårsrengøring

Underviser: Anette Gammelgaard
DATO: 16. apr. 2020
7. maj
PRIS: 1.250 kr.
RAB point: 60
Nyt Liv 2020 Forårsrengøring
udløber: 16-04-20

NYT LIV  2020 Forårsrengøring
16. april – 7. maj
Måske har du været med før og kender set-uppet og processen – måske er det helt nyt for dig. Uanset, så har vi alle sammen brug for at gøre noget ekstraordinært for at ryste frygten af os – frygten for at bære smitten, frygten for at få Covid-19, frygten for dårlig økonomi, frygten for at miste og frygten for at være alene. Vi har brug for at blive nul-stillet, så vi kan stå klar når klienterne igen må komme – forhåbentlig lige efter Påske.

Hvad gør denne Forårsrengøring for dig? Hvad får du ud af at være med?

Du bliver klar i hjernen
Du får en flad mave
Fordøjelsen bliver lettere og mere regelmæssig
Mere flow i kroppen
Ren og fin hud
Stærkt immunforsvar
Bedre søvn
Stabilt blodsukker
Ingen trang til sødt
Ingen eller færre smerter i kroppen
Ingen hovedpine
Du får overskud
Dit humør øges
Opstramning af bindevævet
Vægttab hvis du har brug for det
Derudover får du samtidig en viden og et materiale, der kan give dig grundlaget for at hjælpe dine klienter endnu mere.

Samt

60 RAB point

Når kroppen holder på fedt, vand og affaldsstoffer, er der et underskud af næringsstoffer generelt i kroppen. Dette kan opstå hvis kosten ikke passer til personen, ved stress, eller hvis man tilbageholder udtryk og følelser.

Ved at tilføre de rette næringstoffer til kroppen, vil sindet langsomt begynde at give slip på de tilbageholdte tanker og følelser, som har været lagret, sammen med vand, fedt og fysiske affaldsstoffer. Når du afgifter kroppen og fjerner affaldsstoffer, vil du i denne proces huske de oplevelser der renses ud, se dem som små glimt eller mærke følelsen.

Denne detox vil for hver dag du udfører den, udrense eet år af dit liv!

Den aller første dag i detoxen renser året 2020 ud, anden dag i detoxen renser 2019 ud etc.

Når du begrænser tilførslen af næringsstoffer eller holder følelserne tilbage, da vil din udrensningproces være minimal.

Nyt Liv 2020 Forårsrengøring er sammensat således, at du bliver fyldt op med næringsstoffer, og du bliver vist hvordan du kan tømme kroppen for toxiner hurtigt, både på et fysisk og et følelsesmæssigt plan.

Det du gør i Nyt Liv 2020 Forårsrengøring er, at du i 3 uger af dit liv, lever på juicer, smoothies og supper, altsammen mad der består af et ekstremt højt næringsindhold.

Du tillader dit system at tage en pause, at hele op og du får din sundhed tilbage.

Tilmelding eller mere info:
Send en mail til kontakt@anettegammelgaard.dk eller en SMS på 21 25 54 74 med din tilmelding.

Pris kr. 1.995,00   –   Early Bird kr. 1.250,- til og med 6. april 2020.

Ønsker du ratebetaling betales kr. 997,50 ved tilmelding og kr. 997,50 den 14. april.

MobilePay 21 25 54 74

Det hele foregår online; med webinarer, opskrifter, tidsplaner, kosttilskudsplaner,  videoer samt materialer der forklarer hvad der sker, hvordan og hvorfor…mm

OBS! For at opnå de 60 RAB point, er det nødvendigt at deltage aktivt både derhjemme og på den private facebookside, hvor kommunikationen foregår.

ZCT: Indlæg fra generalforsamlingen

Et hav af bakterier

Underviser: Annette Gammelgaard
DATO: 25. apr. 2020
kl: 11:00
- 14:00
PRIS: 0 kr.
RAB point: 3
Et hav af bakterier
udløber: 25-04-20

Læs her lidt om Anette Gammelgaards foredrag:

Du spiser for mere end én!

Gravide kvinder får ofte at vide, at de skal være opmærksomme på, hvad de spiser, fordi de “spiser for to”. Men hvis du tænker over, at vores valg af mad har indflydelse på vores iboende mikrober, så spiser hver enkelt af os for billioner!

Maden tilfører ikke bare næringsstoffer til vores celler, den tilfører også næring til billioner af tarmbakterier. Tarmbakterier er nøglen til overlevelse. Samlet set er vores tarmbakterie-kammerater refereret til som vores mikrobiom eller mikrobiota, og de spiller en rolle i rigtig mange fysiologiske funktioner og processer: De fremstiller neurotransmittere og vitaminer som vi ellers ikke kunne producere, de promoverer en normal mave-tarmfunktion, leverer beskyttelse mod infektioner (virus, bakterier, parasitter og svampe), regulerer stofskiftet og optagelsen af mad samt hjælper til med at balancere blodsukkeret. De er endda med til at bestemme om vi er slanke eller overvægtige, sultne eller mætte.

Da det sunde mikrobiom har indflydelse på immunsystemets funktion og niveauerne af inflammation, har bakterierne i sidste ende indflydelse på vores risiko for at udvikle sygdomme så varierede som: depression, overvægt, fordøjelsesproblemer, diabetes, multiple schlerose, astma, autism, Alzheimers og Parkinsons syge, og endda cancer.
Bakterierne hjælper også med at kontrollere tarmens tæthed som en slags vagt eller kontrollør. En utæthed i tarmslimhinden kan give toxiner adgang til vores blodbane, med en reaktion i vores immunforsvar til følge.
Dette brud eller utæthed påvirker ikke bare tarmen, men også andre organer og væv, herunder knoglerne, huden, nyrerne, bugspytkirtlen, leveren og hjernen. Risicierne ved en usund mikrobiota har vi i vores hænder!
De inkluderer en kost med et højt indtag af raffinerede kulhydrater som hvidt brød, ris, pasta og pizza, samt sukker, kunstige sødemidler, manglende fysisk aktivitet, stress og mangel på god søvn.

Det er SÅ let at ødelægge denne mikrobiota fx også ved at indtage antibiotika og penicillin, syreblokkere til for meget mavesyre, Metformin til diabetes II og PCOS samt Sulfa til blærebetændelser. Hvis vi fortsat slår de mindste væsner i blandt os ihjel – så dør vi! Omvendt er der en masse du selv kan gøre for at nære sundheden i dit mikrobiom – du kan for eksempel spise fermenterede fødevarer, som er rige på probiotika for eksempel Kimchi, A38, Cultura, surkål, kefirdrik og du kan tilføje fiberrige fødevarer som er pre-biotiske, her kan du vælge grønsager, (hvidløg, asparges, løg og porrer..) frugter, bær, fuldkorn og lign. alt sammen fødevarer der virker som “gødning” for tarmbakterierne, en hjælp der får dem til at gro, til at formere sig og til at bosætte sig i tarmene. Er du som terapeut bevidst om, at der i enhver krop er dette redskab, der nærmest kan flytte bjerge? og ved du hvordan du kan styrke dette hos dine klienter? Så klienten både her og nu bliver styrket, men også på lang sigt kan forebygge livsstilssygdomme.
Mikrobiomet er det “organ” i kroppen som sætter scenen for resten af organismens tilstand! Fysisk som psykisk. Lige nu – både inden i dig og uden på dig er der 10 gange så mange bakterier som der er celler i din krop. Og der er ét hundrede (100) gange mere bakteriel DNA end dit eget DNA. Hvad betyder det? Det betyder at du og jeg og alle dem du kender, kun er 1% menneske. Wow!

Vi dykker ned i fordøjelsens og mikrobiotaens univers, fra foster til grav – Jeg glæder mig!

Kurset er KUN for medlemmer af ZCT

Du tilmelder dig ved at kontakte Anette Hansen på mail: admin@zct.dk 

Der er plads til 100 deltager, så det er først til mølle 🙂

Den Danske Zoneterapeutskole (DDZ)

Cupping

Underviser: Karina Colding
DATO: 19. maj. 2020
kl: 16:00
- 21:30
samt 16. juni 2020 kl. 16:00 til 21:30
PRIS: 2.500 kr.
Cupping
udløber: 19-05-20

Cupping er den perfekte behandling til at arbejde med bindevæv, muskler og fedtvæv på en skånsom og behagelig måde.

De er i stand til at revitalisere og igangsætte udrensning og regenerering i et væv som er skadet, overbelastet, bulet, arret eller rynket.

Det er også muligt at øge muskelkapaciteten og ydeevnen i sportsligt øjemed, at ændre på kropsholdning og bruge dem kosmetisk.

Vi gennemgår på kurset brug af den klassiske kinesiske glaskop, hvor undertrykket laves med ild (underviser viser ), plastickopper med mekanisk pumpe, silicone cupper med manuelt undertryk, samt cupping med elektrisk pumpe.

Er du bekendt med meridianer og triggerpunkter vil cupperne kunne sættes i forhold til den kinesiske behandlingsmetode, hvilket igangsætter meridiansystemets kommunikationsveje.

Det er også muligt at bruge dem direkte på muskler og derved stimulere lokalt.

De er uovertrufne i behandlingen af lymfødemer, hvad enten de er forårsagede af kredsløbs forstyrrelser eller som følge af f.eks. kemoterapi.
Ligeså til kroniske muskulære smerter i bevægeapparatet – se amerikansk randomiseret og kontrolleret forsøg, hvor kroniske nakkesmerter reduceredes med mere end 50% ved hjælp af Cupping her

Glæd dig til at lære denne alsidige og effektive behandlingsform som er velegnet til at blande med alle andre typer behandling.
Kurset er skræddersyet til zoneterapeuter, massører, akupunktører og andre behandlere eller studerende der
arbejder med bevægeapparatet.

ZCT

GRATIS webinar for ZCT medlemmer - Hygiejne kursus

Underviser: Michelle Rahbek
DATO: 13. jun. 2020
kl: 09:00
- 13:00
PRIS: 0 kr.
RAB point: 4
GRATIS webinar for ZCT medlemmer – Hygiejne kursus
udløber: 13-06-20

Hygiejne kursus – CORONA udgaven

Kære ZCT medlem

Vi kan nu tilbyde endnu et gratis webinar.

Denne gang er temaet ” Hygiejne – Corona udgavn”. Underviser på webinaret er Michelle Rahbek fra MR. Madformidling.

Webinaret er GRATIS for ZCT medlemmer og du kan tilmelde dig ved at sende en mail til Anette Hansen på admin@zct.dk

Kurset giver 4 RAB timer

Læs her om webinaret:

Kurset er for dig som skal til, eller for nylig har, slået dørene op for dine kunder igen.

I denne tid er der mange små virksomheder, hvor medarbejderne føler sig usikre og handlingslammede ifht. de nye udfordringer omkring Coronavirusset.
Det er en hverdag, som er radikalt anderledes, og hvor fokus er flyttet til afspritning, rengøring og håndvask i stedet for kerneopgaven og kunderne.
Hverdagen kan være usikker.  For hvordan undgår man selv at blive smittet? Og hvordan sikrer man, at man ikke smitter sine kunder?
Det gælder derfor om at få sat hygiejnen i system, så fokus kan vende tilbage til kerneopgaven uden at gå på kompromis med hygiejnen. Dette kan sagtens lade sig gøre, men kræver viden, overblik og gode arbejdsgange.
Alt dette gennemgår vi i løbet af kurset. Så du bliver klædt på til den nye hverdag.

Nærmere beskrivelse:

Formålet med kurset er:
• At forstå hvad virus er
• At kende til forskellige hygiejneredskaber
• At kunne oversætte myndighedernes retningslinjer til hverdagspraksis
• At få kompetencer til at handle, også når der ingen retningslinjer er
• At føle sig sikker i sit arbejde
• At få indarbejdet gode arbejdsgange i hverdagen, så fokus flyttes tilbage på
klienten
• Faglig stolthed

Kurset foregår online over platformen Zoom.

Tidspunkt: Lørdag d. 13. juni 2020, kl. 9-13.

Dertil skal der lægges lidt tid til at tjekke ind. Gerne ½time før, så vi kan tjekke lyd osv.

Kurset er delt i tre moduler:

1: Om virus
• Velkommen i den mindste verden: Den mikrobielle
• Overordnet om hygiejne
• Hvad er virus?
• Hvad er bakterier?
• Hvad er Corona?

2: Om at bekæmpe virus
• Hvad gør vi ved vira og bakterier?
• Håndhygiejne
• Adfærd
• Værnemidler
• Rengøring

3: Praksis: Hvad gør vi i virkeligheden
• Risikovurdering
• Eksempler på hverdagen
• Egenkontrol og gode arbejdsgange
• Spørgsmål
• Afrunding

Glæder mig til at se jer.

Hilsen Michelle
 

EnergipsykologiDanmark

EFT Børneambassadør

Underviser: Mette Barfoed
DATO: 20. jun. 2020
kl: 09:00
- 17:00
20., 21., 22.6. - basis EFT med intro til Metasundhedhed og Matrix Reimprinting Alle dage kl. 9-17
PRIS: 4.000 kr.
RAB point: 48
EFT Børneambassadør
udløber: 20-06-20

Er du hurtig – skal du spare 50% og vil du optjene 48 RAB-timer, så er det NU.

 

Tap dig ind i fysiske og psykiske udfordringer i underbevidstheden og lær at transformere, med udgangspunkt i kinesisk medicin er EFT et genialt supplement, der snildt står alene. Tag hele pakken og bliv specialist i børn og unge.

OBS 4 sidste pladser, så skal du med, så har du chancen til en fuldstændig vanvittig pris. Kontakt Energipsykologi Danmark snarest.

Energetic Healing Academy

Hemmeligheden bag succes og optimal sundhed - åben bevidstheden og knæk koden!

Underviser: Lisbeth Skovmand Nielsen
DATO: 15. sep. 2020
kl: 13:00
- 14:00
Hver 3. tirsdag i måneden afslutning 20. juli 2021
PRIS: 4.947 kr.
RAB point: 60
Hemmeligheden bag succes og optimal sundhed – åben bevidstheden og knæk koden!
udløber: 15-09-20

 

Er du klædt på til livets udfordringer?

1-årig uddannelse hvor du gennem Feng Shui Gong healer forskellige aspekter i dit liv,

åbner din bevidsthed ved at løfte din frekvens, så du finder din egen styrke, dit eget værd og værdi.

Brug den til egen udvikling eller blive Feng Shui Gong konsulent.

Obs early bird pris slutter 10. September

 

Dit arbejde, dit parforhold eller manglende, dine børn, din økonomi, dit indre – dine uforløste drømme, afspejles i dit hjem som en refleksion af dig.

Det er energi, du altid bærer og som du viser omverdenen.

Der er en løsning!

Ved du at du kan heale indre konflikter ved at se på energien i dit hjem

Ved du at hvert område i dit hjem reflekterer hvordan dine organer, meridianer, chakraer hele dit energisystem fungerer?

Hvordan healer du så forskellige aspekter i dit liv, manglende eller mindre succes, uforløste situationer der gentager sig, fysiske ubalancer?

 

–  Find hemmeligheden bag og åben vejen til din dybere bevidsthed

–  Heal uforløste situationer ved at finde din egen kraft og værdi

–  Få redskaber til dit hjem, der har betydning for din krops måder at fungere på

–  Oplev koblingen mellem det fysiske og din spirituelle del, ryd op i dit sind

–  Gå dybere ind i meridian, organ og chakra systemerne

–  Knæk koden og find de mønstre der holder dig tilbage, løft din indre frekvens og bliv hel.

 

 

Min evne til clairvoyant at se processerne i den udvikling du går igennem,

gør at du nemmere kommer videre med netop det, der holder dig tilbage, det der begrænser din fulde succes, glæde og optimale sundhed.

 

Feng Shui Gong er for mig en meget fyldestgørende måde at arbejde på,

da det samler hele min viden om energi, bevidsthed og frekvens samt al min erfaring og kendskab til Klassisk Kinesisk Medicin under et.

Golden Wings Feng Shui er Spirituel indretning og healing når det er bedst!

 

Det at forstå energiens bevægelse og heale livets forunderlige, til tider gådefulde, veje, kræver en åbenhed og mod til at bevæge sig ud af de fastlagte rammer,

tænke og opleve på en ny måde, der så løfter frekvensen i dit energisystem og giver dig inspiration og de rette løsninger i dit liv.

Det er Passion for Life!

 

Kontakt for tilmelding eller yderligere information: Lisbeth, lsn22@lsn22.com mobil: 26806461

Viborg Helsepraktik

Markedsføringskursus

Underviser: Marianne Langvad - Cand. merc. i marketing
DATO: 16. sep. 2020
kl: 09:00
- 15:00
PRIS: 1.650 kr.
RAB point: 7
Markedsføringskursus
udløber: 16-09-20

Bliv synlig for få penge!

Eksamensbeviset er i hus, og nu skal der kunder i butikken.
Men hvordan markedsfører man sig bedst, når man har begrænsede midler?
Hvilke medier skal man bruge, hvordan kommer man i gang – og hvad skal man fortælle? Det kan du blive klogere på med dette kursus.

På kurset får du relevant viden om markedsføring samt konkrete værktøjer, som du kan bruge til at blive mere synlig og få flere kunder.

Vi kommer blandt andet ind på følgende:
• Din ’story’
• Navn og logo
• Målgrupper
• Budskaber
• Medievalg, herunder hjemmeside, sociale medier, annoncer og print.
• Markedsføringsplan og PR
• Netværk og salg
• Personlig plan

Kurset er baseret på aktiv deltagelse, så du får størst muligt udbytte.
Kurset er på i alt 7 lektioner bestående af teori og praktiske øvelser og kan tælles med i ansøgningen om RAB godkendelse og Skats krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 1.650 kr.
Underviser: Cand. merc. i marketing.
Målgruppe: Kommende eller nyopstartede behandlere – eller etablerede behandlere, der gerne vil have mere viden om markedsføring.

Tilmelding:
Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten eller på tlf.: 4014 5454.
Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.
Betaling ved tilmelding til Salling Bank på 7890-1538591. Oplys dit fulde navn i tekstfeltet ved overførsel.

Bowtech Foreningen Danmark

Klinikdrift kursus

Underviser: Gert Ladefoged Jensen
DATO: 24. okt. 2020
kl: 09:00
- 17:30
PRIS: 1.750 kr.
RAB point: 10
Klinikdrift kursus
udløber: 24-10-20

Klinikvejledning – Klientbehandling
For at blive lønsum registreret (momsfritagelse) eller RAB godkendt, skal man have et klinikdrift kursus på 10 lektioner.Klinikdrift – klinikvejledning henvender sig til:
– Dig som tænker på at starte din egen klinik
– Dig som allerede er i gang og gerne vil have hjælp vedr. regler og myndigheder
– Dig som skal lønsums eller RAB registreres
Vi kommer under kurset bl.a. omkring:
– Skats regler vedr. moms, lønsums registrering og regnskab
– Lovgivning og forhold vedr. RAB godkendelse
– GDPR lovgivning vedr. journalføring og opbevaring
– Regler vedr. markedsføring af sundhedsydelser
– Diverse myndigheder
– Forsikringsforhold i klinikken
– Betalingsforhold, kontant / kort?
– Terapeutens rolle
– Hygiejne
– Arbejdsforhold
– Koda afgift
– Samt meget mere som du måske ikke lige selv har tænkt på i forbindelse med start af egen klinik
Dette kursus er åbent for alle. Både medlemmer af Bowtech forening og eksterne deltagere.Kursus repetition
Har man tidligere deltaget på klinikdrift kursus hos Gert eller en anden underviser, og ønsker man at opfriske sin viden om de nyeste regler, der gælder for branchen, kan man komme på kurset som genganger til nedsat pris. Ved tilmelding som genganger skal man sende en kopi af sit kursusbevis.
Forplejning
Kursusprisen er inkl. fuld forplejning under kurset:
• Formiddagskaffe med rundstykker, pålæg og ost
• Frugt og postevand
• Frokostbuffet inkl. 1 øl eller vand
• Eftermiddagskaffe med kage
Der er mulighed for forudbestilling af vegetar frokostbuffet ved tilmelding.
Kommer man langvejs fra, kan man booke overnatning på hotellet til rimelige priser. Man kan også vælge at
blive og spise aftensmad efter endt kursus. Hotellet serverer god traditionel dansk mad.
Betaling
Første gangs deltagere:
Depositum kr. 1.000,- betales ved tilmelding.
Tilmelding er bindende fra 15. 9. 2020. Efter denne dato kan man ikke få refunderet det indbetalte
depositum.
Resterende beløb skal indbetales senest 1. 10. 2020.
Gengangere:
Det fulde beløb skal indbetales ved tilmelding.
Betaling til Bowtech foreningen:
Reg. 6847 Kontonr. 130573
Anfør venligst ”Klinikdrift kursus” ved betaling.
For tilmelding og info kontakt Bowtech bestyrelsen.
Kontaktperson:
Zrinka Jensen
zrinkajensen@gmail.com
50 51 55 40
Bowtech

 

ZCT

Førstehjælp HOLD 1

Underviser: Allan Bendix
DATO: 31. okt. 2020
kl: 09:00
- 12:00
PRIS: 300 kr.
RAB point: 3
Førstehjælp HOLD 1
udløber: 31-10-20

Der er plads til 16 på holdet

Tilmelding til Anette Hansen på mail : admin@zct.dk senest den 15 oktober 2020

KUN FOR ZCT MEDLEMMER (ikke for elever)

ZCT

Førstehjælp HOLD 2

Underviser: Allan bendix
DATO: 31. okt. 2020
kl: 13:00
- 16:00
PRIS: 300 kr.
RAB point: 3
Førstehjælp HOLD 2
udløber: 31-10-20

Der er plads til 16 på holdet.

Tilmelding senest den 15. oktober 2020 til Anette Hansen på mail: admin@zct.dk

KUN FOR ZCT MEDLEMMER ( ikke for elever)

ZCT

Førstehjælp HOLD 4

Underviser: Allan Bendix
DATO: 1. nov. 2020
kl: 13:00
- 16:00
PRIS: 300 kr.
RAB point: 3
Førstehjælp HOLD 4
udløber: 01-11-20

Der er plads til 16 på holdet

Tilmelding senest den 15. oktober 2020 til Anette Hansen på mail : admin@zct.dk

KUN FOR ZCT MEDLEMMER (ikke for elever)

Dansk Institut for Zoneterapi

Biopati for terapeuter

Underviser: Sanne Andersen, skoleleder.
DATO: 7. nov. 2020
kl: 09:00
- 16:30
7 og 8 november
PRIS: 2.100 kr.
RAB point: 15
Biopati for terapeuter
udløber: 07-11-20

Kurset henvender sig til alle, som ønsker at lære om biopatien og hvad den omfatter.

Hvordan og hvorfor ubalancer udvikles i kroppen og hvordan de kan afvikles igen.

Et godt supplement for bl.a. zoneterapeuter og andre behandlere. Du bliver opdateret med det seneste nyt indenfor biopati.

Kursusindhold:

Faselæren, Antihomøostatiske faktorer, Regulationskapaciteten, Degenerations-faserne, Adaptationsfaserne, Analyse af ubalancer,  Fasekost,  Kostterapi, Vitaminterapi,  Mineralterapi,  Regenerationsterapi,  Symbioseterapi

 

 

ZCT

Generalforsamling i ZCT

Ikke oplyst
DATO: 13. mar. 2021
kl: 09:00
- 13:00
PRIS: 0 kr.
Generalforsamling i ZCT
udløber: 13-03-21

Indkaldelse til generalforsamling

Generalforsamling afholdes i år som en Zoom Generalforsamling

Tid: 13/03/2021 kl. 9.00 – 13.00

Dagsorden ifølge vedtægterne

Forslag til behandling sendes til Anette senest 01/03/2021

Tilmelding til generalforsamling til Anette senest 01/03/2021

Vi håber at se rigtigt mange af jer, til en lidt anderledes generalforsamling☺

Når vi forhåbentlig snart bliver genåbnet og forsamlingsantallet hæves, vil vi arrangere opdaterings kurser i Første hjælp.

Marianne Langvad Andersen Cand.merc. med speciale i markedsføring, coach og ernæringsterapeut DET

Onlinekursus: Markedsføring for behandlere

Underviser: Marianne Langvad Andersen
DATO: 25. mar. 2021
kl: 10:00
- 15:00
PRIS: 1.650 kr.
RAB point: 5
Onlinekursus: Markedsføring for behandlere
udløber: 25-03-21

Har du egen klinik – eller drømmer du om at få det?

Så tilmeld dig dette kursus og bliv bedre til at markedsføre dig og tiltrække kunder, så du kan leve godt af din virksomhed.

Du lærer, hvordan du skiller dig ud, så kunderne husker dig og vælger din klinik frem for konkurrenternes.
Du lærer også, hvordan du kommer i gang og får succes med hjemmeside, sociale medier og andet, der kan gøre dig synlig for få penge.

Det får du for dine penge:

1. Online kursus på 5 timer, hvor vi bl.a. kommer ind på følgende emner:

– Hvad gør dig og din klinik unik?
– Navn og logo
– Målgrupper
– Budskaber
– Medievalg, herunder hjemmeside, sociale medier, annoncer og print
– Netværk og salg
– PR
– Markedsføringsplan

Kurset kører live online og er baseret på aktiv deltagelse, så du får mest muligt for pengene.

Der er begrænset antal deltagere, så du får også mulighed for individuel sparring og rådgivning.

2. Alle kursusslides, som tilsendes via mail

3. Medlemskab af en lukket facebookgruppe med mulighed for yderligere rådgivning fra underviseren samt gensidig sparring med de øvrige kursusdeltagere

Tilmelding og yderligere info:

Skriv til marianne_langvad@hotmail.com eller ring på tlf. 5168 5964

Max. 10 deltagere. Tilmelding efter først til mølle princippet.

Du kan roligt melde dig til 🙂 Kurset har allerede kørt flere gange på Viborg Helsepraktik med stor succes og rigtig gode tilbagemeldinger.

Ernæringsterapeut DET, coach og cand.merc. Marianne Langvad Andersen

Onlinekursus: Anti-inflammatorisk kost

Underviser: Marianne Langvad Andersen
DATO: 30. mar. 2021
kl: 10:00
- 15:00
PRIS: 1.650 kr.
RAB point: 5
Onlinekursus: Anti-inflammatorisk kost
udløber: 30-03-21

Er du interesseret i kost og kostens betydning for vores helbred? Og vil du gerne integrere kostrådgivning i dine behandlinger? Så er dette kursus måske noget for dig.

Anti-inflammatorisk kost har dokumenteret effekt på en lang række inflammatoriske og livsstilsrelaterede sygdomme. Det giver også et bedre humør, bedre søvn og mere energi.

På kurset bliver du meget klogere på, hvad anti-inflammatorisk kost er, og hvorfor det virker så godt. Desuden får du værktøjer til, hvordan du får det indarbejdet din hverdag, og hvordan du bruger din viden i klinikken.

Det får du for dine penge:

1. Online kursus på 5 timer, hvor vi bl.a. kommer ind på følgende emner:

– Kostens betydning for helbredet
– Hvad er inflammation?
– Hvad skal du undgå – og hvorfor?
– Hvad skal du spise?
– Eksempler på anti-inflammatoriske retter
– Hvordan får du dem ind i hverdagen?
– Hvordan bruger du din viden i dine behandlinger?

Kurset kører live online og er baseret på aktiv deltagelse, så du får mest muligt for pengene. 

Det er begrænset antal deltagere, så du får også mulighed for individuel sparring og rådgivning.

2. Alle kursusslides, som tilsendes via mail

3. Medlemskab af en lukket facebookgruppe med mulighed for yderligere rådgivning fra underviseren samt gensidig sparring med de øvrige kursusdeltagere

Tilmelding og yderligere info:

Skriv til Marianne på spisdigfrisk@outlook.dk eller ring på tlf. 5168 5964

Max. 10 deltagere. Tilmelding efter først til mølle princippet.

Du kan roligt melde dig til 🙂 Kurset har allerede kørt flere gange på Viborg Helsepraktik med stor succes og rigtig gode tilbagemeldinger

Vivian Birlie

Øreakupunktur - RAB-points

Underviser: Vivian Birlie
DATO: 1. okt. 2021
Jylland: 1. oktober 2021 kl. 16-22 og 2 . oktober kl. 10-16
PRIS: 2.400 kr.
RAB point: 18
Øreakupunktur – RAB-points
udløber: 01-10-21

Øreakupunkturnu med 6 ekstra RAB points fordi du  efter endt fremmøde-kursus kan se videoer med al kursusmaterialet -både Sjælland og  Jylland.
Øreakupunktur er et fantastisk effektivt redskab til behandlinger, særligt hvad angår smerter. Du kan bruge øreakupunktur som selvstændig behandlingsmetode og til at supplere øvrig behandling fx zoneterapi, massage, kraniosakralterapi, akupunktur m.m.

Du får en grundlæggende viden om øreakupunktur. Du lærer at behandle de gængse lidelser, folk kommer med fx gigt, muskelproblemer, smerter, hovedpine, pollenallergi, maveproblemer, underlivsproblemerlidelser m.m. Vi gennemgår også nervesystemet, dermatomer og myotomer. Der afsluttes med cases.

Metoden er unik til at smertebehandle både akut opståede problemer i bevægeapparatet og også kroniske problemer, da man blot efter 30-60 sekunder efter en nål eller et kugleplaster er isat oftest har en væsentlig reduktion af smerten eller den er helt forsvundet. For at imødekomme de klienter, der ikke vil have nåle, vil du også lære at bruge kugleplaster, der er en nænsom behandling, hvor der altså ikke stikkes. Forudgående viden er ikke nødvendig, men du vil få mest glæde af kurset, hvis du kender til TKM. Det kursus kan du tage online (videoer og E-bog) hos mig og få 21 RAB points oveni.  Kompendie og diplom medfølger.

I forlængelse af øreakupunkturkurset kan du tilmelde dig på tredjedagen i “Misbrug – kr. 1200 og 9 RAB-points”:  Rygestop, vægtregulering, misbrug inkl. de 5 punkter fra NADA. Dette kursus tager primært sigte på forskellige former for afhængighed. Du vil lære bl.a. rygestop (har en succesrate på 80%), vægtregulering, depressionsprogram og de 5 punkter fra NADA samt suppleringspunkter.

Helt unikt for mine øreakupunkturkurser er videoerne, så du behøver ikke bekymre dig om, – efter det fysiske kursus – hvorvidt du nu kan huske det hele: fx hvordan du skal behandle de enkelte punkter, og hvor de befinder sig. Du kan nemlig se det hele i videoerne, så du sikrer dig en tryg, sikker og kvalitativ behandling af dine klienter. Du får selvfølgelig også en e-bog.

Underviser: Vivian Birlie, RAB-registreret i akupunktur og zoneterapi, med mange års erfaring i både undervisning og klinikarbejde. Vivian har tillige udgivet ”Skab balance i krop og sind”, Gyldendal 2020 – en guide med punkter fra zoneterapi og akupunktur samt ”Tryg og tilfreds”, Gyldendal 2018 – om hundezoneterapi og akupressur.

Tilmelding og info: vivian@helsehjaelpen.dk eller på 23292959

Læs mere – også om datoer og kurser på Sjælland

 

Nordisk akupunkturuddannelse

Kinesisk urteterapi uddannelse

Underviser: Nigel Ching og Claus Sørensen
DATO: 4. nov. 2021
kl: 09:00
- 16:00
Uddannelsen er 3 årig, hvis du er akupunktør i forvejen tager uddannelsen 2 år
PRIS: 99.750 kr.
Kinesisk urteterapi uddannelse
udløber: 04-11-21

Uddannelsen er modul opdelt. Hvis du er akupunktør skal du kun tage modul 2.

Modul 1 er en introduktion til kinesisk medicin, hvor man lærer at stille kinesiske diagnoser. teoritimer : 238, praktiktimer: 28 ialt 266 timer. Pris 40.000 kr

Modul 2 er det egentlige urteterapi modul, hvor du lærer om enkelturter og lærer at lave urterecepter som kan behandle lige netop den klient med den specifikke kinesiske diagnose. Teoritimer: 378, praktiktimer: 42, ialt 420 timer. pris: 65.000 kr.   Modul 1 og 2 vil ialt være 686 timer. Pris: 99.750 kr for alle 3 år.

Urteterapiuddannelsen vil afsluttes med både en teoretisk og en praktisk eksamen. Der vil desuden være en afsluttende prøve efter modul 1.

Urteterapiuddannelsen er på nuværende tidspunkt godkendt af brancheforeningen PA, hvor PA’s patientforsikring omfatter urteterapibehandling.

Hvis du vil vide mere om uddannelsen er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Vibeke Bergfors: tlf 20241437, mail: vibeke@bergfors.dk eller læse mere på hjemmesiden: https://noakud.dk/urteterapiuddannelse/#top

UDDANNELSEN ER GODKENDT HOS ZCT SOM EFTERUDDANNELSE

Vivian Birlie

ONLINE-KURSUS I TKM - PRAKTISK OG TEORETISK

Underviser: Vivian Birlie
DATO: 15. dec. 2021
Start når som helst på kurset og afslut med et af disse webinarer: 5/2+ 5/3 +16/4 + 26/5 + 23/6 + 25/8 +7/10 + 11/11 + 15/12 - alle dage: 12-13.30: Eller: 4/2 + 4/3 + 27/5 + 21/6 + 25/8 + 7/10 + 11/11 + 15/12 - alle aftener: 18-19.30:
PRIS: 1.800 kr.
RAB point: 21
ONLINE-KURSUS I TKM – PRAKTISK OG TEORETISK
udløber: 15-12-21

Udvid din kompetence i TKM: Få ny viden både teoretisk og i praksis, du kan bruge både på dig selv og dine klienter fx akupressurpunkter til psykiske problemer.

Du får videoer på i alt 9 timer, der fører dig igennem punkter og teori.

Du lærer fx punkter mod angst, fobier og stress, som er de symptomer, der opstår, når SHEN, Forstanden, kommer i ubalance. ”Livets kilde”, som hører med til Nyrens aktive yangdel, er et af de mange andre punkter, vi gennemgår, der afhjælper ufrivillig barnløshed, urinvejsproblemer og øvrige underlivsproblemer.

Du lærer naturligvis også teorien bag.

Tilmeld dig dette onlinekursus når som helst i løbet af året – og studér, når det passer ind i din hverdag – og vælg det afsluttende webinar, der passer dig.

Det får du for dine penge:

1.     Vivians e-bog på 80 A4- sider

2.     Videoer – 9 timer i alt, der levende fortæller om TKM godt understøttet af fin grafik fx om:
– Organernes funktionskredse
– QI-produktionen: hvilke organer producerer hvilken slags qi, hvordan vi ender op med den fine Ægte Qi, og hvad kan gå galt undervejs, og hvad det betyder for vores            helbred
– Energigennemløb med meridianerne, herunder deres vigtigste akupunkturpunkter: vises på Vivian
– Akupunkturpunkter – vises på Vivian med beskrivelse af, hvordan og hvornår du behandler det enkelte punkt
– Organernes ”psyke” – hvordan behandler du de forskellige følelser og mentale lidelser med akupressur
– De 5 elementer, det kinesiske ur og yin og yang – detaljeret med eksempler fra dagligdagen

3.     Webinar på 1 ½ time – Kurset afsluttes med et onlinemøde, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål- se nedenstående

4.     21 RAB-points

Underviser: Vivian Birlie, RAB-registreret i akupunktur og zoneterapi, med mange års erfaring i både undervisning og klinikarbejde. Vivian har tillige udgivet ”Skab balance i krop og sind”, Gyldendal 2020 – en guide med punkter fra zoneterapi og akupunktur samt ”Tryg og tilfreds”, Gyldendal 2018 – om hundezoneterapi og akupressur.

Tilmelding og info: vivian@helsehjaelpen.dk eller på 23292959

Dato: Du kan altid melde dig til. Du afslutter kurset og får dit diplom, når du har deltaget i et webinar.

Praktisk info: Du kan til enhver tid melde dig til og tag det webinar, der passer ind. Når du så har set videoerne og læst e-bogen, kan du melde dig til et af webinarene. Du kan også melde dig til flere, hvis du har lyst, men max 3. Det er et krav, at du deltager i  minimum et webinar for at få dine RAB-points.

Så snart din indbetaling er modtaget, får du e-bogen og adgang til videoerne.

Læs mere på www.helsehjaelpen.dk

 

København Zoneterapeutskole

E-learning efteruddannelses kursus i barnløshed - start når det passer dig

Underviser: Mette Sahlholdt
DATO: 30. dec. 2021
Kan tages nårsomhelst
PRIS: 1.500 kr.
RAB point: 8
E-learning efteruddannelses kursus i barnløshed – start når det passer dig
udløber: 30-12-21

Dette E-learning efteruddannelseskursus henvender sig fortrinsvis til zoneterapeuter men kan også anvendes af andre behandlere. Det består af 221 billeder med indtalt tale. Man kan printe materialet ud og påføre sine egne noter.  Man vil få en større viden om infertilitet både hos manden og kvinden,  om årsager, om de involverede hormoner, om hormonelle ubalancer, om behandlingerne på fertilitetsklinikkerne, om barnløshed i forhold til TKM’s 5-elementer, om det følelsesmæssige i at være ufrivilligt barnløs og om kosttilskud.   Undervejs i kurset, vil der være 5  Multiple Choice opgave-samlinger med 42 spørgsmål i alt og et evalueringsskema. Disse svar sendes til mette_sa@yahoo.dk, hvorefter man modtager sit kursusbevis inklusive RAB-point.  Kurset tager ca. 5 timer at gennemføre, man kan gøre det i ét stræk eller dele det op i bidder. Man kan afspille videoerne på mobiltelefonen, men det er nemmere at bevare overblikket på computeren. 

København Zoneterapeutskole

E-learning efteruddannelse i overgangsalderen - start når det passer dig

Underviser: Mette Sahlholdt
DATO: 31. dec. 2021
Kan tages nårsomhelst
PRIS: 1.500 kr.
RAB point: 8
E-learning efteruddannelse i overgangsalderen – start når det passer dig
udløber: 31-12-21

Dette E-learning efteruddannelseskursus består af billeder med indtalt tale. Det henvender sig fortrinsvis til zoneterapeuter men andre behandlere kan også have glæde af det. Man kan printe materialet ud og påføre sine egne noter.  Man vil få en større viden om hvad overgangsalderen egentlig er og om de hormoner som er på spil. Der vil være et afkrydsningsskema til at blive klogere på den enkelte klients specifikke hormonelle ubalancer, en gennemgang af de zoneterapisystemer og særlige zoner som med fordel kan inddrages i zoneterapibehandlingen, en opdeling af overgangsalder-generne i TKM´s 5-elementer, en masse gode råd ift. livsstil, kosttilskud, vitaminer og mineraler og en kort intro til bioidentiske hormoner.  Kurset afsluttes med 10 Multiple Choice spørgsmål og en evaluering. Besvarelserne sender du til mette_sa@yahoo.dk, hvorefter man modtager sit kursusbevis inklusive 8 RAB-point.  Kurset tager ca. 4 timer at gennemføre, man kan gøre det i ét stræk eller dele det op i bidder. Man kan afspille videoerne på mobiltelefonen, men det er nemmere at bevare overblikket hvis man følger kurset på computeren.   

Fagområde: Akupunktører kalenderoversigt

oktober 2021
mantirsonstorsfrelørsøn
27
28
29
30
1
Vivian Birlie
Øreakupunktur - RAB-points
Vivian Birlie
Vivian Birlie
Øreakupunktur - RAB-points
Vivian Birlie
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Nordisk akupunkturuddannelse
Kinesisk urteterapi uddannelse
Nigel Ching og Claus Sørensen
Nordisk akupunkturuddannelse
Kinesisk urteterapi uddannelse
Nigel Ching og Claus Sørensen
5
6
7