KURSUSUDBYDER: GODTHJÆLP MAUGENDRE International Institute
DATO: 8. jun. 2024
kl.: 09:00
- 16:00
STED: GMIInstitute afd. KØBENHAVN, Sortedam Dossering 59, 2100 København Ø, Danmark
RAB TIMER: 15
PRIS: 4.500,- kr.

AVANCERET AURICULOTERAPI MED GMII Juni

Underviser: GODTHJÆLP Institute ved Rikke Godthjælp

To gange om året afholdes der 2-dags kursus i Avanceret Auriculoterapi i København. Der er 12 pladser tilgængelige for fysisk fremmøde, og der er også mulighed for at deltage via webinar.

Disse kurser har altid et centralt tema og introducerer hver gang nye teknikker og metoder.

Kurset henvender sig primært til erfarne behandlere, men hvis du har deltaget i grundlæggende Auriculoterapi / Øreakupunktur kurser og anvender det i din daglige praksis, er kurset også for dig. 

Vi prioriterer praktisk træning og en omhyggelig tilgang. Vi starter med at introducere teorien og teknikken på tavlen og følger op med praktisk anvendelse for at få det afprøvet i virkeligheden og give deltagerne mulighed for at mestre det. Vores mål er, at det, du lærer på kurset, skal kunne implementeres direkte i din praksis efter kursets afslutning.

JUNI KURSUS
På dette kursus vil vi præsentere vores forskning om behandling af traumatiske flashbacks og PTSD. Du vil lære nye, avancerede metoder inden for Auriculoterapi samt ROC-metoden, udviklet af Stephane Maugendre MD, som er en hypnoseteknik, auriculoterapeuter også kan benytte.

Vi vil fokusere på behandlingen af PTSD og de traumatiske billeder ved hjælp af Auriculoterapi og Chromoterapi.
ROC-metoden anvendes til at afkode traumatiske oplevelser, så patienten ikke fastholdes i den traumatiske følelse fra begivenheden.
Desuden vil vi udforske lateralitet, hvor behandling med filtre relateret til reptilhjernen, subcortex og neocortex anvendes. Denne metode giver en unik mulighed for at identificere og behandle problematikkerne.
Du vil lære at behandle fysiske smerter, der er forankret i emotionelle traumer.
Derudover vil du lære at behandle tinnitus, som opstår som følge af psykiske traumer og er fastholdt i kroppen.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
Email