KURSUSUDBYDER: Buddhas Ro
DATO: 14. apr. 2024
kl.: 10:00
- 18:00
STED: Skovledet 113 A Kld, Hillerød
RAB TIMER: 8
PRIS: 3.600,- kr.

Access Energetisk Facelift Pratitioner™

Underviser: Inge Marie og John Mørch

Oplev den skønneste Access Consciousness Energetiske Facelift-behandling, der er en nænsom og forfriskende oplevelse, perfekt til skønhedsklinikker og alternative behandlere.

 

Access Energetisk Facelift™ er en blid behandling, der vækker mindst 40 forskellige energier og vibrationer i kroppen, som vi har glemt.

 

Hver eneste celle i kroppen fungerer som et lille kraftværk, der drives af energi.

 

Energi kan ændres ved at justere vibrationer og spændinger.

 

Det, vi ikke altid er bevidste om, er, at tanker, følelser, projektioner, forventninger, og synspunkter, der passerer gennem hjernen påvirker alt i vores krop og aldringsprocessen.

 

Vi tilbyder en mulighed for krop og sind til at vælge en anden vej og skabe forandring – både med hensyn til tidligere dannelser i kroppen og hele aldringsprocessen.

 

Selvom det kaldes en “Facelift,” har denne behandling ikke kun gavnlig indvirkning på ansigtet, men på både hele kroppen og sindet.

 

Certificér dig som Access Energetic Facelift Practitioner™ og tilbyd denne foryngende behandling privat til venner og bekendte eller professionelt i din klinik.​

Klassen kræver ingen forudsætninger og er for alle, altså både private og behandlere.

På dagen får du også indblik i nogle af de andre pragmatiske Access Consciousness® værktøjer, der kan berige både dig og din praksis.

Du vil ikke kun skulle lære at give 2 behandlinger, men også selv modtage 2 forskellige typer behandling på selve dagen, og se 2 inspirerende film, der udvider din forståelse af Access Energetisk Facelift™-metoden. 

 

Dette kursus er en dybdegående oplevelse, der giver dig mulighed for at styrke dine evner som behandler og berige dine klienters helbred og skønhedsoplevelse hvis du i forvejen er behandler af den ene eller anden slags..

 

Varighed: 8 timer

Pris: 3600,-

Unge u/15 år Gratis, så tilmeld du blot teenageren, og få en forrygende dag sammen.

Unge 16-17 år 1800 DKK

Læs mere og se følg med hvor og hvornår vi har klasser nær dig på dette link:

www.buddhasro.dk/energeticfaceliftkursus

 

Glæd dig til at tilføje Access Energetisk Facelift™ til din praksis og forvandle dine klienters skønhedsoplevelse, det er virkeligt en potent og samtidigt nænsom behandling.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen på en af vores kommende klasser.

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
Email