KURSUSUDBYDER: Buddhas Ro
DATO: 4. aug. 2024
kl.: 10:00
- 18:00
STED: Houseofawakening.dk, BÜlowsvej 50B, 1870 Frederiksberg C
RAB TIMER: 8
PRIS: 2.800,- kr.

Access Bars Practitioner®

Underviser: John Mørch

Skal du lære dette fantastiske værktøj at kende?

Access bars har SÅ mange muligheder. Du kan læse meget mere om selve kurset på hjemmesiden

www.buddhasro.dk/access-bars-kurser

Men hvad er Access Bars®?

Populært sagt kan man sige, at Access Bars® er en form for “Hjernemassage”, der gør at du får hjernebølgerne helt glattet ud, lige som ved længere tids meditation.

Access Bars er 32 punkter på dit hoved, som hver især repræsentere forskellige aspekter i livet som penge, kontrol, kreativitet, seksualitet, kommunikation, håb og drømme, disse energibaner kan med tiden blokeres.
Behandlingen foregår ved en blid berøring på disse punkter, og kan afbalancere dine hjernebølger, og på den måde glatte dem ud, hvilket kan frigive de energibaner der kan være blokeret, igennem alle de begrænsninger, overbevisninger og alt
hvad der ellers har påvirket/begrænset dig igennem livet, af input og oplevelser som lagres i hjernen.

Access Bars® kan modvirke:
· Stress
· Depression
· Tankemylder
· Uhensigtsmæssig tanker
· Blokeringer
· Lavt selvværd
· Angst
· PTSD
· OCD
· Søvnproblemer
Og en lang række andre udfordringer.

Alle bør få kørt deres Access Bars®, uanset om man har udfordringer i livet eller ej, da vi alle vil få noget ud af det.
Behandlingen er meget afslappende, du ligger fuldt påklædt, dejligt lunt under et tæppe.

Påvirkningen af din hjerne, vil være præcist som ved meditation, det vil blot ske væsentligt hurtigere, og mere effektivt. På den måde vil behandlingen kunne hjælpe dig, med at frigive gamle mønstre eller måske finde din indre ro igen.
Hvem ved? er du klar til at give slip? og blot tage imod…

Access bars betyder adgang igennem barriere, og er opdaget af amerikaneren Gary Douglas i 1990, så det er over 30 år gammelt nu, vi er over 10.000 Access Bars® facilitatorer i mere end 174 lande i hele verden, og rigtigt mange flere Access Bars® behandlere..

Kurset har en varighed på 8 timer og du vil på en kursusdag både modtage og give 2 behandlinger, se en film med Gary Douglas og Dr. Dain Heer, få en grundig instruktion til Access Bars samt andre værktøjer fra Access Consciousness.
Du vil modtage en manual, 2 headcharts og et diplom på, at du efterfølgende er certificeret Access Bars behandler og kan tilbyde behandlinger både privat og proffesionelt  til dine egne klienter.

Du vil efter Kurset kunne kalde dig access Bars® Practitioner/behandler, og derfor deltage i dette kæmpe netværk, der er på tværs af hele landet og for den sags skyld verden

Dette kursus er også adgangsgivende, så du kan deltage i de mange Bars® bytte arrangementer, rundt omkring i landet, samt til en lang række andre Access consciousness kurser.

Facilitator:  John Mørch
Varighed: 8 timer

Pris 2800 kr.

Halv pris ved gentagelse

16-17 år 1400,-

unge og børn u/15 år deltager gratis ved en betalende voksen.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på dette nye eventyr

De bedste hilsner
John Mørch

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
Email