Adresse:

Dansk Institut for Zoneterapi
Hjulmagervej 3
-
9000
Aalborg

RAB godkendte uddannelser og kurser

Dansk Institut for Zoneterapi tilbyder en RAB-godkendt zoneterapi uddannelse samt RAB godkendte kurser efteruddannelser inden for bl.a. zoneterapi, kostvejledning, chi gong & tai chi, personlig udvikling og alternativ behandling.

Læren om det hele menneske

Hos Dansk Institut for Zoneterapi lærer du et fag og et håndværk gennem en grundig og professionel tilrettelagt uddannelse, hvor der er fokus på den enkelte elev og dine individuelle kompetencer. Hos os bliver du zoneterapeut med streg under terapeut, og du lærer meget om ”det hele menneske”. De mange værktøjer du får, kan du bruge både professionelt og personligt.

Zoneterapi skole med plads til personlig udvikling

Et af skolens principper er, at “du ikke kan hjælpe dine klienter længere, end ud selv er“. Det betyder, at du under forløbet vil gennemgå en personlig udvikling og mærke, at du flytter dig på mange områder, der gør dig i stand til at hjælpe dine klienter. Som zoneterapi skole skiller vi os ud ved at lægge særlig vægt på udvikling, så du ikke kun bliver en håndværker, men også en terapeut, der mestrer nogle bestemte teknikker og varetager dine klienters problematikker. Vi vil inspirere dig til at prøve noget andet og skabe forandringer. Vi vil undervejs skubbe lidt til dig, men vi sørger for, at der på samme tid altid bliver taget hånd om dig, og du bliver hjulpet på vej, så du udvikler dig mest muligt, i tro mod dig selv.

Skoleleder:

Sanne Andersen
Telefon: 51 70 29 69
sanne-2017

Skolens kurser:

Healing Touch - Master class
Zoneterapi - Vibration - Hjertet
27. okt 2023
Kl.: 09:30
- 16:00