KURSUSUDBYDER: Feet me zone
DATO: 26. apr. 2024
kl.: 09:00
- 16:00
27.04.2024 kl. 09:00 - 16:00 og 28.04.2024 kl. 09:00 - 15:00
STED: Frederiksborggade 3, 2. sal, 1360 København K (Klinik Søgaard)
RAB TIMER: 20
PRIS: 5.000,- kr.

MLD - manuel lymfedrænage

Underviser: Lenemaria Svane Søgård

Velkommen til MLD manuel lymfedrænageterapeut kursuset!   På dette kursus lærer du om greb, tryk, rytme og retning for at stimulere lymfatisk flow effektivt. Du kommer igennem en blanding af teoretisk viden og praktisk træning. Massagen er en “fjerlet”massageteknik som er en meget behagelig måde at behandle på og som ikke er hård for dine hænder.

Fordele ved MLD
Oplev de mange fordele ved MLD, herunder reduceret hævelse (ødem), forbedret immunforsvar, forbedret cirkulation, smertelindring og dets positive indvirkning på kosmetisk og post-kirurgisk restitution.behandlingen er afstressende på nervesystemet, så stress ramte har stor gavn af behandlingen.

Real-Life Action
Det handler ikke kun om massage – det handler om at få en reel indflydelse på klientens livskvalitet og velvære.

Stay Awesome
Uanset om du er en massagemaestro eller bare en, der elsker at sprede gode stemninger, vil dette kursus forstærke dine færdigheder og lade dig skabe et positivt flow i folks liv.

You are Awesome
Du er og bliver en MLD massageterapeut stjerne! Efter endt kursus modtager du et RAB godkendt kursus bevis på 20 timer   Tilmeld dig nu for at begynde din rejse til at blive en dygtig manuel lymfedrænageterapeut!

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Twitter
Email