Kategori: Klummen

– nej, det er ikke den, du deler livet med, ej heller din nærmeste familie eller din hund. Det er dig selv!

Mange elsker og holder af dig, og du holder af og elsker mange. Hvad er så det, der gør, at du dybt nede tvivler? Og hvad stiller du op med den forvirring, det skabes i dit energilegeme?


“Learn to know yourself – to search realistically and regularly the process of your own mind and feelings”

Citat: Nelson Mandela


Ofte spørger vi andre til råds og ender med forskellige synspunkter og meninger om det ene eller det andet. Og ender måske med at være endnu mere forvirrede. Vi leder efter svar uden for os selv. Det egentlige problem opstår, når du går så længe med en forvirring, at energien hober sig op i sindet. Så føler du dig magtesløs og afmagten vil påvirke dine organer og afspejle sig i dit energilegeme.

Accepter, hvad der sker
Det første, du gør, er at acceptere, hvad der sker i dit liv. Hvorfor opleves det så vanskeligt? Det er der flere årsager til.

Når du accepterer, erkender du fakta. Realiteter, du helst ville være foruden, fordi de føles ubehagelige. Accept giver dig valget mellem at handle eller indtage rollen som offer. Du har set virkeligheden. Undskyldninger gælder ikke længere.

Handling betyder at, du tager ansvar. Valg betyder, at du ikke kan stille alle tilfredse – spørgsmålet er nu, om det giver dig grund til at tvivle på dit værd. Kan du være værdifuld, når du ikke tilfredsstiller andres forventninger. Har du brug for andres værdsættelse – eller har du allermest brug for, at du værdsætter dig selv?
Føler dig værdifuld indefra?

Sindet arbejder konstant med to mulige følelser. Enten er du god nok – eller du er ikke god nok. Enten føler du dig holdt af – eller mindre populær. Der er mange variationer over grundfølelserne. Vi ønsker alle at blive elsket og holdt af. Men hvem skal sætte pris på os? Skal værdisættelsen komme udefra – eller indefra?

Sindets meninger og mønstre
At stille alle tilfredse er lig med at forsøge at tilfredsstille sindets mange meninger og mønstre. Problemet er, at sindet aldrig stilles tilfreds. Det har én eneste agenda, og det er at beskytte sig selv for at undgå smerte. Sindet svinger mellem, ”nu er det godt” og ”nu er det ikke så godt”. Som et pendul, der svinger fra yin til yang, fra sødt til surt.

Udsvingene afleverer energi til organerne i kroppen, som giver det videre til de forskellige lag i energilegemet, hvor der opstår ravage i humøret og skabes fysiske symptomer.

Sundhedsauraen
Disse udfald kan, dersom du er følsom, ses med det blotte øje. De aflejres med forskellige farver, som reflekterer de fysiske ophobninger i organerne. Det første ophobningssted er i dine meridianbaner
og chakraer, herfra afspejles de videre ud i de astrale lag og ”sundhedsauraen”. Når du føler dig urolig, træt, forvirret, angst, frustreret eller bekymret blander farverne sig med hinanden fremfor at fremstå klare og afbalancerede.

.

Ærlighed er kærlighed
Under en samtale eller behandling, hvor jeg synliggør et problem, er healingen godt i gang i samme øjeblik, problemet accepteres og farverne afbalanceres og vedkommende ånder automatisk lettet op. Magtesløsheden forsvinder og afløses af håb.

I samme øjeblik accepten betvivles eller fortrydes, stopper healingen og både den indre og ydre smerte vender tilbage og farvernes blandes atter. Du kan ikke snyde. Enten erkender ærligt, eller også forsøger du at ”gøre det rigtige” eller ønsker at føle noget andet, end det, der er.

Ærlighed giver fornemmelse af lethed og dine farver afbalanceres. Vi ved alle dybt inde, hvad der er ærligt. Alt andet er undertrykte følelser, der stammer fra Leveren. Med tiden lærer du, hvad der er din sandhed – upåvirket af andres meninger og sindets mønstre

Kend dig selv og giv en gave
I dit arbejde med at rense organerne, arbejder du på energilagene. Zoneterapi er et fantastisk håndværk, og jo mere du kender og accepterer dig selv, jo mere har du at give. Hjertet ønsker at vide sandheden, mens sindet har travlt med at forsvare sig. At elske sig selv er at acceptere den, du er og lade sindet sludre for døve øren.

Viden er resultat af selverkendelse. Accept af det, der er. Erkender du at have kærlighed til dig selv, bringer det dig i en position, hvor du kan give ud af din indre viden. Det er din gave – givet fra en kerne af værdifuldhed. En gave givet med værdighed. Så søg anerkendelse hos den rigtige – den vigtigste ven, du har. Dig selv!

af Lisbeth Skovmann Nielsen, medlem af ZCT og ZCT´s bestyrelse

Print Friendly, PDF & Email
Del på:
Facebook
Twitter
Email