Kategori: TKM

Sommeren er slut og vi godt i gang med efteråret, det er tid til at nyde og forundres over naturens skift, farverne bliver mere intense, vinden køligere og luften mere ren. Nyd det med alle dine sanser.

Efteråret er jo metal elementets tid, Metal elementet der udgøres af lungerne hvor vi modtager den himmelske qi og tyktarmen hvor vi udskiller hvad vi ikke har brug for.

Nogle af nøgleordene i metalelementet er anerkendelse og respekt, hvis metal er i balance kan vi give os selv og andre anerkendelse og respekt. Anerkendelse er ikke knyttet til ros eller positiv bekræftelse, men til lydhørhed, accept og respekt. Anerkendelse kræver at vi lytter og er indlevende, det kræver tid, man kan ikke skynde sig og lytte til et andet menneske.

Anerkendelse kræver at vi er i kontakt med os selv og bevidste hvad vi bidrager med i kontakten med andre, og hvorfor, ingen skjult dagsorden.

Du kan styrke dit metal element ved at rydde op og skille dig af med det der ikke længere har betydning for dig, dette både på det fysiske og det mentale plan og du vil blive i stand til at tage nyt ind og lade dig inspirere.

Print Friendly, PDF & Email
Del på:
Facebook
Twitter
Email