KURSUSUDBYDER: Jo Le- Rose
DATO: 6. mar. 2022
kl.: 10:00
- 15:00
Kurset er et Webinar
RAB-POINT: 5
PRIS: 675,- kr.

The Tuning Fork of the Mind & The Holographic Self

Underviser: Jo Le-Rose

The Tuning Fork of The Mind

Online Workshop w/ Dr.  Jo Le-Rose PhD, CSC

March 6th 2022

Vi er ikke kun fysiske mennesker; vi er energi, vi er elektriske væsener med forskellige niveauer af frekvenser, der løber igennem hele vores system og gør os til et hologram.

Der er den fysiske krop, meridian systemet, det indre og ydre nadis netværk, chakracentrene og de forskellige lags områder. Det hele arbejder sammen for at danne dit individuelle sind. Livserfaringer, relationer, kultur, meninger påvirker det holografiske selv. De er alle styret af tanker og følelser, som er frekvenser.

Det holografiske sind er en mester kommunikator mellem det holistiske makrokosmos og det cellulære makrokosmos, derfor er det et meget virkningsfuldt redskab til healing, kun er det ganske få der kender til denne form for selv-healing.

Sindet styrer materien, og på det bevidste og ubevidste niveau, arbejder sindet med alle de fysiske funktioner. Uden hjælp, er kroppen ikke i stand til at bevæge sig. Det er som en bil der har brug for en fører. Derfor, må sygdom eller på anden måde et nedsat funktionsapparat, have sine rødder og begyndelse i sindet.

Hvordan påvirker sindet den fysiske krop?

Det sker gennem tanker, følelser, ord og handlinger, hvilket alt sammen henviser til en hensigt – intend!

Intent / hensigt = en mening, hvilket kan have en positiv eller negativ effekt i kroppens systemer.

Det at skulle gå igennem hvert område af meninger og ændre hvad vi tænker og føler om det, vil tage alt for lang tid, især da sindet oftest modsætter sig ændringer.

For at ændre sindet, må vi derfor lære sindets sprog, og det sprog er frekvens. Det eneste der er brug for, er et skift fra en mening til en anden eller ændring af en frekvens til en anden frekvens.

For eksempel: rapporter beviser at effekten af placebo er en dynamisk healer, trods det, afvisers det ofte af de medicinske instanser.

Hvad er en placebo effekt?

Det er en test behandling som gives til en patient som har den tro at det vil gøre dem raske, hvorved patienten oplever en positiv reaktion på emnet.

Data opsamlet fra Institute of Noetic Sciences, har 3500 medicinske rapporter fra folk der er raskmeldte efter uhelbredelige sygdomme, ved hjælp af placeboeffekten.

Det her viser hvor stærk sindet er!

Forestil dig om sindet troede på, at en pille ville heale dem her og nu, give dem behagelige og kærlige relationer og finansiel frihed. Mulighederne er uendelige.

For sindet, er en mening en energi kommet af tanker og følelser, altså en frekvens.

Det eneste der skal til, er at sindet balanceres til den frekvens der er nødvendig, og kroppens biokemi ændres!

Tænk på et sted eller et tidspunkt i dit liv hvor du havde en følelse af glæde. Under den oplevelse, sætter du tusinde af biokemiske processer i gang, imens ændres din Hjerte rytme til en sammenhængende frekvens med din hjerne.

Det her betyder at tanker og følelser omkring sundhed, velstand og glæde kan bruges som en stemmegaffel, og hele sindet kan afbalanceres. Det at benytte frekvens som en stemmegaffel kan vise sig at være et stort skridt indenfor healing. Hele det holografiske selv, alle energilagene, og den fysiske krop, vil bevæge sig ind i en harmoni af elektrisk og biokemisk frekvens.

Kunsten at lære frekvensen gennem tanke og følelse, det at ændre gamle meninger og mønstre og at danne gavnlige meninger og samtidig balancere sindet med kroppen, er af yderste vigtighed for at leve godt og med velbehag.

I den her workshop lærer du kropsbevidsthed, du lærer hvordan du frigør negativ fastlåst energi i fascie systemet, du lærer stemmegaffel frekvensen til sindet, og det holografiske selv.

Online workshop

Dato 6. marts 2022

Kl.: 10 – 15

Pris: £75 – ca 675,00 kr. 

Tilmelding til: Lisbeth Skovmand Nielsen

Lisbeth Skovmand Nielsen | Facebook

Facebook
Twitter
Email