DATO: 13. nov. 2023
kl.: 15:00
- 20:00
13. + 20. + 27. november + d. 4. + 11. + 18. december + d. 8. + 15. + 22. + 29. januar
RAB TIMER: 50
PRIS: 9.800,- kr.

Meridianbane og Traditionel Kinesisk Medicin

Underviser: Christina Nørskov

Introduktion til læren om Traditionel Kinesisk Medicin, yin og yang og de fem elementer samt de 12 hovedmeridianer

Meridianlære uddannelsen er målrettet til dig der ønsker at opnå en dybere forståelse af hvordan sygdomme udvikler sig i kroppen.

Uddannelsen er for alle, og kan med fordel tages af dig der allerede er behandler og ønsker at tilføre din klinik en ny og effektfuld behandling.

Uddannelsen er et grundforløb i traditionel kinesisk medicin og meridianlære, der vil give dig et indblik i hvordan man i østen ser sammenhængen mellem krop, sind og ånd samt sundhed og sygdom. At have viden om de 12 meridianbaner i traditionel kinesisk medicin (TCM) kan have flere fordele, både for dig som behandler og for de kunder du gerne vil hjælpe med at forstå og pleje deres sundhed.

Du vil få undervisning og forståelse i læren om De fem elementer og lære de 12 Hovedmeridianers forløb gennem kroppen, hvilket muliggør anvendelsen af målrettede behandlingsmetoder såsom akupressur eller meridianmassage for at genoprette balance og lindre symptomer.

Viden om meridianbanerne giver dig som behandler mulighed for at være mere opmærksom på dine kunders sundhed, og du kan være med til at forebygge ubalancer både i krop og sind.

Med opmærksomhed på de organer og områder der er forbundet med specifikke meridianer, kan du med en holistisk tilgang understøtte din kundes pleje og velvære.

Behandlingsteknikken er skånsom og kan bruges af både zoneterapeuter, massører, fysioterapeuter, fodplejere og andre manuelle behandlere.

Dato for opstart:
Opstart: Mandag d. 13. november 2023 kl. 15.00.
Afslutning: Mandag d. 29. januar 2024 kl. 20.00.

Undervisningen foregår på skolen hver mandag kl. 15.00-20.00 iflg. studieplanen og uddannelsen er på i alt 77 lektioner fordelt over 10 dage. 50 af lektionerne er godkendt til RAB-registrering.

Undervisere:
R.A.B.-registreret zoneterapeut og chigong instruktør med mange års erfaring i undervisningen og behandling.

Pris:
Intropris 9.800 kr. inkl. materiale til brug i undervisningen.
Normalpris 15.800 kr.

Tilmelding
Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten eller på tlf.: 4014 5454.

Facebook
Twitter
Email