KURSUSUDBYDER: Leila Eriksen
DATO: 6. maj. 2021
kl.: 09:00
- 16:30
Kurset udbydes både i Aalborg og Herlev. Aalborg den 1 & 2 maj 2021 og Herlev den 6 & 7 maj 2021
RAB TIMER: 15
PRIS: 3.700,- kr.

Conditioned Response Reflexology - CRR

Underviser: Vera Krijn, USA

FOR ANDEN GANG I DANMARK 

Bliv beriget med evidensbaseret viden og erfaringer, der kan føre til en god graviditets oplevelse samt en blid fødsel. CRR er en eminent teknik der afhjælper stress, angst og kroniske smerter. Læs her, hvad dine kollegaer udtaler.

TAKING REFLEXOLOGY INTO THE 21ST

Sidste år besøgte Vera, for første gang, Danmark. Hendes kurser og workshops var en bragende succes. Gå ikke glip af denne mulighed. Vær blandt de første behandlere i Skandinavien, der tilbyder CRR i din klinik. Du vil blive undervist af en af verdens dygtigste zoneterapeuter med speciale i ”Conditioned Response Reflexolgy”. En metode der følger Pavlovs læring. CRR blev oprindeligt udviklet som hjælp til en ubesværet graviditet og en blid fødsel.

Metoden har siden hen vist sig at være yderst effektiv ved angst, stress, kroniske smerter og ved Palliativ Care. Du kan læse mere om metoden på www.fertilitybychoice.com og finde uddybende kursus beskrivelse på www.carecam.dk.

Hands on og masser af højaktuel viden. Friske forskningsresultater og meget mere.  Du opnår kompetencer indenfor graviditet og fødsel, samt lærer praktiske færdigheder til at arbejde med gravide kvinder og mennesker der lider af angst, stress og kroniske smerter.

Tilmelding og spørgsmål til Leila Eriksen (+45) 26 18 95 90 – Mail: leilaeriksen@hotmail.com.  Indbetaling: Nordea Bank. Nr.2275 – Konto nr. 6888140393.

  • Sikre din plads. Betal depositum i dag og restbeløbet inden den 1. april 2021
  • Din kursusplads er sikret når hele kursubeløbet er indbetalt, hvis der er plads.
  • Du får: Fuld forplejning, materiale, deltagercertifikat, og en helt unik oplevelse. Sprog: Let forståelig engelsk med oversættelse efter ønske og behov. Alle kan være med.

Covid-19; Kurset, september 2020, blev gennemført til alles tilfredshed. Beskrevet i et Newsletter, som du kan downloade på www.carecam.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Vera og Leila

 

HURTIG TILMELDING TILRÅDES

 

Kursister fra Veras besøg i Danmark 2020, udtaler;

  • Jeg bruger Veras teknik hver dag, og med gode resultater. Den giver en skøn afslapning.
  • Jeg synes, det var inspirerende og fagligt udviklende at se Vera demonstrere behandlingsteknikken. Det er spændende med den nye konkrete viden om CRR.
  • Jeg tror, jeg primært kommer til at bruge teknikken ved behandling af stress.
  • Det var et fantastisk kursus. En weekend fuld af spændende input med nye teknikker, og ikke mindst være sammen med dig og Vera og de andre bekendtskaber/nye kollegaer.
  • Jeg er i fuld sving med at ind kooperer CRR i mine behandlinger og har fået megen positiv feedback. Det er så skønt.            

Profil af kursus udbyderne:

Vera Krijn er en klient-centreret zoneterapeut med 25 års praksiserfaring indenfor graviditets – fødsels- og efterfødsel relaterede problemer. Med indsigt og visdom, har hun hjulpet utallige par med at overvinde udfordringer de måtte have i forhold til graviditeten, forberede dem på en god fødselsoplevelse og en sund baby. Hun har været formand for ”New York State and Tristate Reflexology Association” og har modtaget “Eunice Ingham Pioneer award” fra The Reflexology Association of America.  www.fertilitybychoice.com

Leila Eriksen har 30 års behandlingerfaring og er pioner inden for international zoneterpiforskning, med aktiv deltagelse i flere zoneterapistudier. Hun har fået 6 forskellige abstracts omhandlende zoneterapi, godkendt til præsentation på internationale forsker kongresser rundt om i verden. Norge (Tromsø) 2010, Kina (Chengdu) 2011, USA (Portland) 2012, USA (Las Vegas) 2016 og Australien (Brisbane) 2019. Awards; ICR 1993, ICR Canada 1995, FDZ Denmark 2002, ICR Italia 2011, ICR Taiwan 2019. www.carecam.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
Email