Kære medlem af ZCT.

Du har tilmeldt dig årets generalforsamling.

Set i lyset af seneste udmelding fra Statsministeriet ved. Covid-19 har bestyrelsen besluttet IKKE at afholde generalforsamlingen på Hotel Scandic i Kolding lørdag d. 14-3-2020

Selve generalforsamlingen vil i stedet afholdes som et Zoom møde, du kan deltage ved at følge linket længere nede i teksten.

For at være sikker på du er klar til mødet, klik på linket nogle minutter før så du kan downloade zoom som anbefalet hvis ikke du allerede har det installeret.

Du kan deltage via din mobil, PC, tablet, Ipad

Det er et sikkert link, hvis du spørges – klik på ”stoler du på afsenderen”.

Din lyd og dit kamera vil automatisk være slået fra.

Ønsker du at sige noget kan du lade din mus pege ned i venstre hjørne, hvor du kan klikke først på ikonet mikrofon og derefter ikonet videokamera hvis du har et kamera installeret.

Alternativt kan du altid skrive i boksen – chat – hvor vi alle kan læse hvad du skriver.

Join Zoom Meeting https://zoom.us/j/330031101

HVIS DU ØNSKER AT DELTAGE I ZOOM MØDET SKAL DU INDEN FREDAG KL 16 MEDDELE DETTE TIL ANETTE HANSEN PÅ MAIL adm@zct.dk, så vi ved hvor mange vi skal holde øje med er på inden vi går igang kl 930

Vi er naturligvis meget kede af at skulle træffe denne beslutning, men vi mener det er vigtigt at bakke op om alle tiltag der kan forhindre og ud flade smittespredningen.

Dette betyder at vi desværre ikke i år vil kunne tilbyde gratis førstehjælp, ligesom foredraget også aflyses.

På vegne af bestyrelsen

Formand Anette Hansen